"Kan man ha stekpanna i ugnen"

Men guu tänk om man skulle googla i rutan där man skriver vad man gör på fb. THE LOVE om allas googlingar syntes i statusen! "Sköna kläder att vara full i".. att söka efter det på bibliotekets dator och sen spara historiken? Faan vad jag tjatar om fullhet och bibliotek.

Och att jag älskar när jag får besök! Förra helgen var min Hilena här och idag kommer min Sara! Vill ha besök varje helg. Vet inte riktigt vad vi ska göra men vi ska definitivt vara vilda

+ FAN att jag glömde lilla Virres födelsedag igår! Jag är en dålig syster (ånej) Han fyllde väl ca ett år eller nåt. Hehe att fylla "ca nånting" (?)

TRÖJER!

Har ett modestatement att göra: alla tröjer är fula!
HAHAHAHA om man tyckte det? Bara hatade plagget "tröja"? Blev provocerad av folk som har tröja?

Jag gillar mest jacker! HAR MASSOR!

C-i.g,^g

Varför är det aldrig någon som älskar cigg längre? Ingen vill prata om goa cigg, när de är goast, ciggminnen eller billiga cigg som ändå är goa.

När jag jobbade på båten ville alla prata om cigg hela tiden + röka goa cigg. Man ba: mmm nu var det gott att ta en cigg ute på däck, ska vi ta en i mässen också?

Nu: cigg? va ä dä?

Då kan ju du sitta här med din diskbänksrealism och vara rimlig!

Så störigt när man har bakfullhet trots att själva fyllan var lame. Missförstå mig inte, den var ball också! Men såhär, jag har ändå ambitioner för mina fyllor.

Igår var det fest här i Tynnered hos några nya Tynneredare! Alltså det är det bästa med Tynne, att alla vill bo och vara här + att det är så satans vackert!!! Tror snart att mina drömmar om att se FT som "stan" går i uppfyllelse. Då ska man alltså ta cykeln bort till Frölundas nattklubbar och barer när man "går ut". Eventuellt måste jag driva frågan hårdare men känner att jag ändå byggt en stabil grund. Stadsdelspatriotism 1.0

Har en ny lek man kan leka på fester: att bestämma sig för att driva en orimlig fråga och argumentera övertygat för den (det provocerar nästan alltid när någon är verklighetsfrånvänd). Obs man får inte vara för ivrig då kan någon genomskåda att man "trollar". Alltså älskar det uttrycket. Till exempel så kan man vara antiparlamentarist och ifrågasatte själen hos de som byter utopi mot realism.

Har äte ÄGG idag!!! Har också hämtat tillbaka min dinosaurie "Tynnered Rex" från min granne, den har liksom varit där i en vecka ;( Nu kan jag inte bestämma mig för var den ska stå. I duschen? I kylskåpet? Det måste vara överraskande!

Grevegården by night

Mina grannar har.. fest? Några står på en balkong och de har fått kontakt med en fest på en annan balkong och så står de och skriker "andra sidan är ni klara" till varandra. Man ba "ofta?" nääärååå man ba "får ja va me?" ska jag sticka ut huvet genom köksfönstret och delta? HAHAHAHA vilken jävla fuckup man skulle vara då

Alltså ursäkta mig men vad innebär begreppet nätaktivism? Att skapa grupper på FB eller?

Dagens fynd

Eftersom jag inte kan ladda ner så sitter jag och beställer CD-skivor från bibliotek i hela Sverige så att de ska skicka mina valda skivor till Frölunda kulturhus. Sen ska jag rippa in alla i datorn! Hahah att min mediaplayer börjar rippa mer automatik så fort man sätter in en CD i läsaren? Älskar hur min dator förstår mig. Har gjort många bra fynd idag!

Övrigt idag: ska ha hemkväll  för jag laddar inför imorgon: BOKMÄSSA DAGTID! KAOSPARTY KVÄLLSTID! HURRA! Just det måste googla hur man rengör en laptop! Älskar när man googlar hela frågor och inte bara nyckelord. Har spillt pastasås på "andningshålen". Det gick till såhär: jag satt och åt framför datorn sen såg jag något roligt och skrattade i huvudet men kroppen bara var tvungen så det blev skratt och så dreglade jag och sen fick jag ingen luft så jag (gu det här är äckligt!) HOSTADE rakt ut. Det bara fög rakt ner på datorn. Jag borde ju bo på hem där någon kan ta hand om mig.

--------
-------.................
.................
--------........ (ej något på morsespråk, ville bara dekorera lite fint i fula bloggy)

SCUM

Men hörrni, är det inte i detta parlamentariska kaos en ypperlig möjlighet att "overthrow the government, eliminate the money system, institute complete automation and destroy the male sex"?

Sköja! Men seriöst, en liten statskupp bara?

Och annars det är faktiskt bara ca 1460 dagar kvar till maktskifte nu. Imagine that! <3

Ta avstånd från missbruk av blod

Jehovas vittnen kom till mig idag igen! Det är.. fjärde gången tror jag. Det är nya människor varje gång och de vill alltid stå där i trapphuset och läsa högt ur bibeln. Så även denna gång. Men en sak var ny idag, de gav mig en fucking bok! "Vad lär bibeln?" heter den. Den handlar om sektsaker. Alltså första gångerna tyckte jag att det var intressant, men nu börjar jag känna ett potentiellt obehag. De ba "vill du att jorden ska vara fri från krig, miljöförstöring och förtryck?". Man ba "NÄ?", ofta. Så man svarar ju ja såklart och då säger de att man vill samma som gud och att de ska komma hit och tolka bibeln åt mig! Dock att jag älskar högläsning, det är det bästa jag vet.

men, DE JOBBAR PÅ MIG!

Nästa gång öppnar jag dörren naken endast iförd ett hinduistiskt radband och med en cigg i käften. Gillar särskilt vittenas krav att ta avstånd från "engagemang i den här världens krig och politiska konflikter". Man ba, titta på när världen rasar samman då eller? Fast bästa uppmaningen är ändå "ta avstånd från.. mord".

Jag hatar SD!

Okej, har de senaste dagarna känt att hatet mot alla vidriga Sverigedemokrater har tagit över. Jag är liksom inte bättre än den jag hatar, jag vet det. Tänker fortsätta hata veckan ut men sedan ska jag börja acceptera SD-väljarnas röster. Även om jag hör stöveltramp och ser bruna skjortor. Vad som behövs är inte  att bemöta SD med prat om jämlikhet och människovärde, det har de för länge sedan förkastat och antagligen heller aldrig upplevt. Men man måste se anledningarna till varför. Kan detta  möjligen vara för att människor upplever sig sakna lika värde och rättigheter? Vad som behövs är en reel vänsterpolitik som erbjuder förklaringar till varför vi har missförhållanden i Sverige, för som vi vet är detta den pefekta grogrunden till rasism. Inga fler högersossar! Det är dags att prata ideologiska värderingar istället för frågor om vem som kommer tjäna mest (pengar) på de olika blockens politik under en mandatperiod. Det handlar förfan inte om de små pengarna de erbjuder, det handlar om inflytande över sitt liv. Något som alltför många människor känner sig deprived of, och med all rätt. Majoriteten av SDs väljare är marginaliserade och frustrerade. Nu ska inte jag prata om andras "sanna intressen" för riktigt så arrogant är jag inte (men nästan, det vet ni ju redan) men jag tror att många av SD väljarna faktiskt inte är rasister, jag tror att de är i ungefär samma utsatta läge i samhället som invandrarna är. Finns det något mer klassiskt knep av förtrycket än att vända utsatta grupper mot varandra? Herregud man måste inte välja mellan invandringsbroms och pensionsbroms! Man kan däremot välja mellan att bromsa de glada dagarna för redan välbeställda eller fortsätta bromsa ekonomiska/sociala/politiska rättigheter för invandrare OCH pensionärer och majoriteten av människor i Sverige (världen) som inte har ett dugg att vinna på en nyliberal politik som knullar med kapitalismen.

Obs att jag är jävligt trött på att höra från folk att SD är demokratiskt valda i riksdagen och att de därför ska respekteras. Visst är de demokratiskt valda men inte fan är de demokratiska! Vill bara påminna om att Hitler blev också vald i en demokratisk process. (Och förresten, som om man inte heller kan ifrågasätta globala nords definition av demokrati?)

Btw, det är väl helt jävla självklart att man kan avsluta bekantskapen med en person vars åsikter är fascistiska? Skulle ALDRIG kunna kalla någon sådan för min vän, i något sammanhang öht. Men om en vecka när jag har hatat klart kan jag ta diskussion med fascister. Inte för att jag känner några. Men uppenbarligen finns de överallt.

+ Kan heller inte låta bli att äcklas av tanken på att Alliansen myser lite över det politiska kaoset nu när de får fortsätta regera. Då kan de liksom lite obemärkt genomföra sina förändringar mot ett mer och mer utpräglat klassamhälle nu, medan alla andra är fokuserade på att motarbeta SD.

Allt för mig idag. Vet att ni brukar säga att min blogg är rolig, och detta är ju inte ett dugg kul. Men känns osmakligt att prata om något annat just nu.

Valet 2010

Jag är så ledsen och rädd för att vi fått ett direkt främlings och kvinnofientligt parti i riksdagen. Gränserna flyttas liksom fram när prio ett blir att jobba mot det direkta hat som SD representerar att allt gömt hat som finns hos de konventionella blir mindre viktigt. Jag tror att Ohly gör en korrekt analys när han säger att fyra år av borgerligt styre och medföljande respektlöshet för människors lika värde och rättigheter har banat väg för en högerextremt parti. Antirasism och allas lika värde finns naturligt i vänsterns värdegrund. Borgarna har däremot aldrig varit svåra på att skapa hierarkier och motivera bestående orättvisor med argument skapade av och för de som befinner sig högst upp i denna hierarki.

Alltså sa jag ledsen och rädd? Jag är snarare förbannad och blodtörstig.

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅååååååååååååååå the love!!

Idag röstar jag på... FI! ÄLSKAR MINA SANNA INTRESSEN OCH DE SOM REPRESENTERAR DEM! Jag älskar alla medsystrar och solidariska män!!! Jag älskar mitt beslut och mig själv.

Hatar blockpolitik! Jävla antidemokrati by deafult. Inser dock att det parlamentariska läget är osäkert och desperat så jag kan ju förstå utvecklingen; att även den blir desperat. Men sympatiserar ej och kan av respekt för mig själv inte rösta på något av riksdagspartierna, då jag inte har någon respekt whatsoever för dem längre.

Ångesten

Jag har bara ångest i min kropp och vet inte hur jag ska göra på söndag. Är livrädd för borgarna! Dessutom är jag fett irriterad på blockpolitken!

Men asså som vi vet
"Den som på valdagen taktik­röstar för en rödgrön seger – men som egentligen vill se Fi i riksdagen – fullföljer en klassisk tradition att  sätta feminismen i andra rummet. Det är en taktik med lång historia, men så har jämställdhetsframstegen också låtit vänta på sig." /Schyman

Tänk om Fi skulle bli vågmästare? ..omg i jizz. Skulle säkert vara så om inte alla nu går och röstar rödgrönt i desperation och de som nämner att eventuellt rösta rosa blir skuldbelagda av alla skrämda.

Eh men som sagt, jag har ännu inte bestämt mig.

..och om mitt beslut blir att rösta på ett parti som ännu inte finns representerat i riksdagen istället för på opinionen, när jag  stödjer ett regeringsbyte, gör INTE min röst till en passiv röst på Alliansen. Det gör mig till en groovy människa som är sann mot sig själv. Bara så att ni vet

Gillar inte getingar!

Idag kom den största getingen hittills hem till mig! Den var sjukt stor och flög rakt in och sen satte den sig i kikhålet på dörren och.. vet ej? Det var skumt. Jag smällde till den med en bok men den överlevde! Då gömde jag mig i köket. Passade på att koka spagetti och när det var klart och jag gick ut i rummet igen så var den borta! Älskar hur ödet kan ordna saker

Nu ska jag gå till min kompis och se det sista avsnittet av true blood_s03. Fan så spännande! Mest spännande som hänt i mitt liv. Guu jag är så nervös!

Älskar när man är full... i fan

Orkar ej:

* Killar som pluggar vid Handelshögskolan
* Killar som pluggar vid Chalmers

Vill bara ha GU-killar nu! De andra vill aldrig prata vetenskap (för deras studier är så jävla IRRELEVANTA!). Men GU-studenter är typ alltid relevanta. Fast de får inte tycka för mycket samma som mig det är inte kul. Om jag vill träffa någon som är som jag så hade jag stannat hemma och pratat med spegeln.

Ok ska förklara det med att vara Lindsay from USA; det är så kul när svenskar ska berätta saker om Sverige!

Exempel:
Lindsay: What is Denmark?
Random: It is.....öööööööööööööööö, kind of.. Sweden
Lindsay: It is? Like a county in Sweden or what?
Random: ööö like.. yeah, well, YES.

Han var trög. Fast gjorde bort mig när han pratade svenska med sin kompis och jag deltog i samtalet.. fast på engelska. Men ingen av dem märkte något haha! Säger ju det, jävla Handelskillar.

Täffade dock en som ville leka, han ba "Okej då heter jag Bruce, nu minglar vi!!!" Han hade ju humor... Bruce. Som att heta Stig. Nästa gång ska jag heta Chrystal. I efternamn: Meth

Lindsay from USA

Hehe hej jag har lurat alla! Jag ba jag heter lindsay och kommer från Maine i Usa. Först kom jag från bara random usa men alla ba: var i usa, whats it like? jag ba........... vet ingenging, så jag kommer från maine. Då visste alla andra ingenting längre! Fanns inga svåra frågor kvar för ingen vet vad det är HAHA SUCKERS! Hämtade inspirATIon från filmen ciderhusreglerna och twin peaks och 9/11

"it'll take me about five hours to get to new york city, with no traffic that is. If its rushhour it will take two days"
Alla ba... "ååå jobbigt!" men tyckte ändå att det var rimligt

Sen en kille ba: har du fixat det där med din tröja ännu? (asså hade rövin på hela tröjan)
jag ba: asså jag är från usa fattar inte svenska
han ba: vi pratade innan du kom från usa..........................dessutom pratar du svenska nu

Någon har askat i min bh... Asså va så pinsamt jag träffade en klasskamrat och jag ba: v"i kan bara prata engelska nu för annars fatttar alla att jag har ljugit hela kvällen!" hon ba: "asså du är så jävla sjuk i huvet, älskar det "man ba:--------------------tack hoppas du tycker samma när du är nykter, säg inget till nån........ shhhhhhhhhh!

hälsningar från er lindsay

Haru cigg?

Är uppenbarligen helt fixerad vid cigg!

-Vad ska du göra ikväll?
-Jag ska ut och ta en cigg! ...öl menar jag

.....

Hisingsjävel

När man har fylla och står vid en busshållsplats på fel sida av Göta jävla älv klockan fem på morgonen och bussen är försenad (ovanligt, vässttrafik)? Sen på bussen.. så ska alla andra resenärer till jobbet och vara seriösa.. själv har man "looken". Alltså ni vet vilken, den när man varit full hela natten och ska hem.mitt i natten, och ta bort sig själv.. (ctrl+alt+delete) Fyfan! Så säger bussbetjänten "sorry jag kunde inte få bussen att köra som ni ville blablab osv" man ba: säääkert du låg och sov jävla latmask. hehhe "sääääkert". det uttrycket? hehehe

Leva livet

Hejhej vi skulle presentera varandra i skolan förra veckan och min kamrat frågade vad jag hade för intressen. Jag sa att jag inte hade några intressen, i princip existerar jag bara för existensens skull (bitterhet och svårmod). När hon skulle presentera mig sa hon inför klassen att min intressen var... "leva livet". Jag skämdes ihjäl. Alla måste ju trott att jag hade sagt så.

Ska till Ellinor och myza ikväll! Ska även bjuda på vin men hon dricker inte rödvin!!! AZZÅ!!! Får köpa nått vitt piss istället som är billigt och starkt. Skiter i smak om det ska gälla vitt. Obs att jag vägrar Villafranca! Det är enda kravet. Dricker alltid hellre blod än piss! Har kommit fram till att jag inte heller gillar rosevin. Asså vem är jag?

SKÅL!!!

Åh har haft en jättebra ölkväll med Camilla! Kom fram till att höstens trend = svårmod och dekadens/rödvin och the doors. Vi har varit på SKÅL (bästa stället)! Det finns en klocka där som står still så den står på kvart i nio jämt. Alltså hur bra känns inte det? Ska också inreda med något sånt! Jag gick dock in på toan när en kille stod och pässade för han hade inte låst dörren, alltså vem gör något sådant? Trodde han att han var hemma då? Jag brukar aldrig ens stänga toadörren när jag är hemma och pässar. Dock gör jag det på krogy. Fast den bästa är ju när man inte vågar tända lampan på toan för man vågar inte se i spegeln i det starka ljuset. När man tänker "ska jag tända? Näe, jag vågar fan inte" HAHAHAHA.
Ska lyssna på Bruce Springsteen - Dancing in the dark nu!!! Godnatt goingar!

Västra Göteborg

Anledningen till att jag tänker rätt mycke på hundar är för att ALLA i Tynnered (Grevegården iaf) är hundägare! Det konstiga är att det finns bara lägenheter här. Men det finns en stor bur vid kastanjeallén där man kan släppa djuren fria eller leka agility om man vill. Numer bor jag i SDN Västra Göteborg (Skärgården, Tynnered och Älvsborg)! Ba så att ni vet. Fattar dock inte varför jag inte får tillhöra SDN Askim-Frölunda-Högsbo. Är väl lite för fin för det iofs.

Vet inte hur kul det är med låttexter på bloggy men här är några favoritelines of mine:

elementary penguin singing Hare Krishna
man, you should have seen them kicking Edgar Allan Poe

Är det nån som vet vilken ällä?

Övrigt: Det finns för närvarande tre döda getingar i mitt hem. Alltså de kommer in här VARJE DAG, skojar ej! Jag lämnar de döda där de är som en varning. Uppenbarligen är det inte tillräckligt hotfullt eftersom jag har tre...

Vilda hundar

Alltså finns det vilda hundar? Hundar som lever i det fria alltså. Utan master eller pellets och säng att sova i/på. Isåfall, var är de när de är vilda då? I skogen eller? Vet att det finns afrikansk vildhund som lever på savannen den är så jävla ful! På Borås Zoo hade de såna men så fick de ingen ekvatormiljö utan fick bo i barrskogen hahahaha. Det är ju humor! Mer humor är: på det Naturmuseet på Kulbacken så finns det akvarier med Östersjöfiskar i Östersjömiljö! Alltså: en sill som simmar bland tång och mörk botten. Inte direkt partystämning där. Sen fakta om sillen.. man vill ju köpa och ha likadant hemma. Speciellt lilla faktarutan. Tänk om man hade husdjur så fick de inga namn! Man hade dem bara för att vetenskapligt  observera deras "liv".

- Gullig hund vad heter den?
- Heter inget, det är bara av vetenskapliga syften jag har den
- Får man klappa?
- Den är vild...

Edit! jag googlade vilda hundar för att få veta så kom det här förslaget upp från google suggest: "Vilda hundkläder"! Man tänker ju att det är partykläder till hundar. Det är det säkert också, blev inte intresserad av att fördjupa mig.

HP i HP

Gillar att bygga upp en aggression under dagen och sedan bara explodera. Har tillexempel gjort det idag!

Gissa vad jag såg på hyllorna för körslitteratur på Ub förut? Harry Potter!!! Måste få veta vilken körs man ska gå för att få ha det som läsning. HP i HP = Högskolepoäng i Harry Potter

Annars då? Jo jag sitter här och duger som jag är antar jag. Hatar att göra det. Är man inte i en förändringsprocess så är man ju fan en zombie. Intressen: kolla på reportagefilm, gärna något om nollor med tragiska livsöden/tragiska hjärnor. Har lite förtryckta Elektrakomplex och tycker att carpe diem är ett fantastiskt motto! Ååå de små glädjeämnena i vardagen <3 tillexempel chipsen.


Saker jag gillar!!!

Har detekterat så mycket negativ subbenergi här på bloggy så nu ska jag göra något positivt! Live it, be it eller vad det var de gamla missbrukarna* sa

Saker jag gillar att göra (THE LOVE):

* Röka goa cigg
* Äta goa frukter tillexempel mangon
* Dricka själssvart kaffe vid bordet (ej i sängen det känns ostylat)
* Prestera saker

Jag ska sluta röka så mycke goa cigg men det är ändå viktigt att fortsätta älska cigg. Aaa ni vet ju själva!

Äre nån som kan något mer akademiskt ord för festa? Obs att jag inte orkar höra typ inmundiga festliga/alkoholhaltiga drycker etc, ni känner nog till det "stilistiska greppet".. vet ni varför då? - För att det suger!!! Var kul för ca ett liv sedan.

*alltså är så kul att bara "redan på de gamla missbrukarnas tid ansåg man att det fanns en inneboende moral i människan" etc. istället för "de gamla grekerna". Tänker mig att det är "göteborgsgubbar" på en svartvit film som super i hamnen och levde på tjugetalet. Alla idag ser upp till deras vishet. Hehe tänk reaktionen om man räckte upp handen på en föreläsning och bara... använde uttrycket följt av en seriös och/eller viktig poäng. Eller gu tänk om det inte blev någon reaktion alls?

Gubbragg

Att titta på väder.............

Amen ofta jag glömde berätta om mitt gubbragg som jag inte fick när jag satt och studerade "min morfars musiklexikon där jag stötte på ordet funky" på Centralbiblioteket förut! Han hette Paul och var en tysk kock som kom till Sverige som sjöman efter WW2. Nu är han åtti år och har femhundra högskolepoäng. Han studerar för tillfället nationalekonomi på Handels. Att en gubbe är en student? Alltså det är givet ligg för min del om någon har mer än trehundra poäng. Men Paul luktade fan värre än biblioteket själv. Förresten ville han inte ha mig så, han ville bara störa mina studier med lite småprat aka story of hos life. Pluggtid idag: sex timmar. Utan Paul hade jag säkert kommit upp i åtta! Obs att jag ska ha tolv pluggtimmar om dagen för att vara "i fas" och ha fri helg. Gud det eviga tjatet om att vara "i fas" med kurslitteraturen... hade glömt under sommaren. När man jobbar är det bara gnäll eller skryt om hur mycket man har sovit de senaste dygnen.

Självbiografin

Tänk om någon samlade alla hemtentor man skrivit och så blev man förd till ett förhörsrum där det satt förläggare från Bonniers och rökte goa cigg som de inte bjöd på... Sen blev man tvungen att läsa allt skit i kronlogisk ordning för att se hur ens tankegångar samt skrivsätt har förändrats genom "studietiden". Förläggarna bara röker och stirrar.. Efter att ha analyserat sig själv så får man försöka binda samman alla tentor med ett fåtal lösa meningar så att det blir som en enda lång tenta. Och sen... tvingas man ge ut den sammansatta tentan på Bonniers förlag med titeln min självbiografi.

Obs att det inte funkar med salstentor, fy fan så stört att ens tänka tanken. Den litterära kvaliten på en salstenta? 0%

Pinsam sjukdom

Alltså gu den här sjukdomen är t.o.m pinsam! Obs att det ej är hiv, det är någon skabbig förkylning. Seriöst, hur skabbigt att vara sjuk? WAY!
Pinsam 1. På föreläsning idag och jag bara sitter och hostar och stör, alltså det låter som att jag ska föda en alien ur munnen. FAN, jag bara förstör jämt ;(
Pinsam 2. Kompis som aldrig varit här tidigare kommer över och ser alla gamla muggar och halstablettspapper överallt samt att det antagligen även luktar sjukdom. Nu vill hon säkert aldrig mer komma hit ;(
Pinsam 3. Säger "käften" till mig själv när jag hostar. Det kommer automatiskt ;(
Pinsam 4. Att jag outar min svaghet samt skuldbeläggande av egen person på bloggy ;(

Näää vill hellre vara full nu! Är så svag att det räcker med en liten sup. Nä skoja, ska ta en shot stark oboy och bara spela sims! Idag på sims ska ingen få uppfylla sina ambitioner. Bara uppfylla farhågor.

Imorgon har jag äntligen tvättid! Det var ca tre veckor sen sist. Skiter egentligen i vad jag har för vardagskläder men längtar efter bra underkläder. Alla bra får ju spendera sitt liv i tvättkorgen. Man tar dem direkt när de är tvättade och sen måste man lägga dem i mörka tvättsäcken igen. De får aldrig vara i garderoben. Känner även starkt behov av ny jacka! Ska spendera imorgon som straff och belöning för sjukdomen.

Nytt chattforum!

Jag vill att nästa gång det kommer en lön på mitt konto så ska det inte bara stå "LÖN" och sen belopp. Det ska stå "FÖRLÅT MVH/KAPITALISMEN". Skulle svara "FÖRLÅTER BARA OM DU VERKLIGEN MENAR DET". Haha guu tänk om man kunde chatta med andras bankkonton? Hahaha är det någon som vill göra det med mig? Man har ju typ bara tio tecken men jag tänker att det ska gå till såhär: vi ska sätta in en krona till varandra varje dag, en krona som bara studsar fram och tillbaka mellan oss, och så kan vi skriva en sådan saga där man säger vartannat ord? Fast på bankkontona! ÅÅåå vem vill? Alltså jag är seriös. Vi kan kalla det ett konstprojekt och sedan ge ut det som bok.

Men ingen som brukar bli helpank eller "ligga på minus" får vara med för då kommer sagan avstanna typ den tjugonde varje månad. Mitt lägsta på konton har varit 1.81 SEK, så där går väl gränsen för hur lågt man får gå. Vet en tjej som inte får vara med iaf! Hon heter E...... nämen det vet hon själv.

Looks like a new look

ÅÅ vad jag gillar att skolan kickat igång igen. En "look" som jag älskar att se och som man ser mycket av på universitet: akademikerkomplex
Såg den ultimata igår, han hade en Sylvia PLath bok som stack upp ur fickan på... ekorrbrun manchesterkavaj!
Hehehe ni vet vilken "look" jag menar! (asså räkna med att även jag har bildningskomplex men det syns inte utanpå!) + älskar också att så många är "vänsterchica", ni vet vad jag menar nu också. Inte den "intellektuell vänster" som är närbesläktat med "akademikerkomplex" utan mer softa killar och tuffa tjejer. Så snygga!!! Det är också kul med de äkta töntarna! Ett sätt att veta fo sho om någon är tönt är genom att titta på skorna. De har nästan alltid "dojor" hårt knutna med stora öglor. Blev sugen på att göra en recension av olika "lookar" nu men hinner inte ;( Den tråkigaste är "veckorevyn-tjej". Man ba ZZZZZzzzzzzZzZzz skaffa en hobby.

RSS 2.0