Jävla oflyt hela tiden

Alltså jag har sånt oflyt att jag inte kan tro det. Som ni märkt har jag varit utan internet hela sommaren (undrar vad jag gjort istället för att data?), men ändå, jag skaffade ett nytt internet för några veckor sedan. Dagen efter kraschar datorn. Nuförtiden springer jag över till grannen och ba "kan jag få kolla mailen?", "jag måste betala lite räkningar!", "jag vill se på film" etc etc. ELLER ännu värre, sitter på bibblan och typ kollar mailen som en annan 103-åring (gör det just nu). Vad jag ändå vill att ni ska veta är att imorgon ska jag köpa ny dator! Sen är jag back on track så att säga-

Kan berätta något om helgen då:............ sov utomhus. Det kan ha varit peaken på detta barnsliga sommarlov som pågått de senaste veckorna av ledighet. Dock, vem har tid med rehab?

Ikväll ska vi ska vi äta friterad ost på Kellys! Mmmmmmmm

Obs annan info: dagens, veckans samt månadens musiktips är "skicka ett vykort älskling"med Gylene Tider. Gu så "ösig" den är. När jag har skaffat min nya dator ska jag berätta vad "september-födelsedagar" är. Puss!


Exorcism

På tal om (eller?) lyhörda lägenheter: en sak som skulle vara så himla läskig är ifall man hörde grannarna prata i tungor. Eller om det pågick någon exorcism i flera dagar. Vad gör man då?

Har förövrigt en historia att berätta om mina trashgrannar. Den involverar efterfest kl 5.30, allmän dumrasism och andra pinsamheter. Gör det en annan dag när jag är nykter och fresh. Dock att de dumma oneliners som trashgrannarna spydde ur sig den natten/morgonen fortfarande lever kvar som odödliga skämt.

ÄR DET RÄTT?

Albinofisk

Det var det mest äckliga! Jag köpte mig en påse gott & blandat och skulle njuta av den goa påsen och en tidning. Så ba ser jag en obekant bit i blandingen (the horror om de bytte ut bitar i gott & blandat-påsen?). Så var det en albinofisk! Asså en sån Malacofisk fast utan färgämnen, kanske också utan smakämnen, provade inte. Så friggin disgusting. Tänk i godisfabriken innan godiset har fått sin färg och smak. Där är allt albino, även såna goa S och andra sorter med. Spyr.

Nåväl, men jag sparar fisken i ett glas med lock som husdjur, ifall någon vill kolla på den.

RSS 2.0