HURRA HURRA HURRA!

Sur förut men glad nu! För att:

1. FÖRSTÄRKAREN ÄR INTE TRASIG! Min pappa Skypehjälpte mig förut. Jag hade kopplat fel. Dock inte helt efterblivet fel det vara bara en grej jag inte tänkte på och det var faktiskt inte så konstigt. Vem tänker ens på REC OUT när det finns AUX? (Uppenbarligen gör pappy det) Anyway, det funkar! vilket leder in på
2. Jag köpte en tveksam jacka för fyrahundra kroner (cpmycket med tanke på att jackan jag köpte innan dess kostade fyra euro). Men nu har jag faktiskt beslutat att lämna tillbaka den och köpa skiver för pengarna istället. Nu kan jag ju spela upp dem menar jag. Känner för butiken med han gubben där borta vid korsvägen, han har även fina vykort. Kanske eventuellt ska vänta med skivshopping till helgen för då
3. kommer världens bästa gäng från Västervik! Fast jag är inte säker på hur intresserade de är av att shoppa skiver, tror inte det så värst iofs. Men det spelar ju ingen roll för det vi bestämmer oss för kommer bli kul ändå! Även att
4. min Anneli kommer hem över helgen! Den dåren är i Stockholm och gör något viktigt för världen men jag tycker hon är viktigast hos mig. OCH IMORGON:
5. får jag min jävla pubrunda
6. ska jag lyssna på Gudrun Schyman
7. ska jag köpa en basketboll vilket passar fint som accessoar nu till våren. fakta1 vi har skitbra basketplaner här i Tynnered (BK Proletärens planer, love it!) fakta2 vi är tillräckligt många härute i gettot för att ha matcher på låt oss säga söndagar fakta3 så romantisk bild av mig själv när det är ljusa vårkvällar och gött å andas, att jag går ner till planen och skjuter några hoops (i adidasbyxor och munkis, givetvis)

Åhoj för vecka................ 10? eller vad kan det va? Ska även jöbbe på torsdag och då tänker jag köpa jättebilligt rövin

forever drunk alone

Nä fy vad jag vill ha en pubrunda. Pluggar för mycket samt löneslavar "lagom" (eventuellt för lite). Ingen vill?

- vill du puba med mig? är så sugen på rännstenen
- du kanske kan lugna dig lite, där hamnar du ändå

......................................................................
........................................ = autistiskt samtal

HAR INGA VÄNNER MED GEMENSAMMA INTRESSEN IDAG!!!!!!!!!!!!!
Obs att det självklart finns andra saker att göra med vänner än att puba. Imorgon ska jag tillexemple på en föreläsning av Gud(run) Schyman med Camilla och det kommer bli awesome!
Obs2 vet att jag har haft den "svackan" ett tag och bara "vill inte göra någonting öht, det är kallt, jag är pank, upptagen och trött" men jag känner att det är VÅR I LUFTEN!!!!!!!!! Således borde den firas. Fast nu ska kompis komma hit ändå. Ska jag plocka fram vinflaskan och locka?

Om tvätt igen

Jag tycker ju att det är festligt med dråpliga och virriga situationer. En stor källa till sådant är just TVÄTT. På den tiden innan jag tappade bort tvättstugenyckeln (observera att jag nu ätnligen skaffat en ny efter nästan ett halvår) så tvättade jag kanske varannan vecka eller nåt, nu vet jag inte riktigt vilken tvättrytm jag ska ha får se. En dag när jag kom ner i tvättstugan låg det en ovanligt stor hög med kläder på ett av borden. Det brukar ju liksom alltid ligga något kvarglömt plagg alternativt något plagg lämnat med flit. Jag ba, "jävlar vad någon nyttjar detta utrymme!" etc. När jag så tittar närmare på högen ser jag att samtliga plagg är MINA. Alltså, jag hade glömt en hel tvätt i torktumlare (troligast) förrförra veckan och sedan inte märkt att det saknades kläder? Blev hur som helst mycket glad och tacksam över att någon haft hjärta att vika allt i en fin hög isället för att låt säga "kastat skiten i en tunna" av irritation. Fast jag tror att det var i samband med detta mina gråa jeans, som jag högaktade, försvann. Men tjänst i utbyte mot jeans kan väl vara rimligt ändå. Önskar bara att jag kunde fått vara med och välja vilka jeans som skulle betalas med men det låg väl i sakens natur att detta var ett one person decision. Hmm jaahopp.Nä detta vill ingen veta men jag tror jag kryddar för mycket i maten för min hud luktar typ.. burgare? Obs har mest ätit macker vilket gör det hela ännu mer obegripligt.

Följetång om ljud

Ja men det funkade förresten inte med de gamla högtalarna heller. Vad gör jag för fel? Är förstärkaren trasig eller? Fast den är ju inte helt trasig för den får liksom ström så lampan lyser. Först trodde jag att jag saknade en sladd som ska gå mellan förstärkare och basen men det gör ju högtalarna så det kan inte vara problemet? Förresten har jag inte någon sådan sladd, och jag har inte slängt någon sladd, och det har fungerat innan så en sådan sladd ska inte behövs. Jag vägrar tro att jag är tekniskt efterbliven och inte kan koppla detta, om jag nu har alla delar. Men så jävla jobbigt om förstärkaren är trasig då! Hur kunde det hända? Det har inte fått någon smäll, den kan väl inte bara lägga av? ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ någon kommer inte kunna sova inatt på grund av orsaksförklaring och problemlösning. Holla at me om det finns tips och ideer. Här eller där eller bara RING, jag lär ju som sagt ligga sömnlös.

Den svarta sopsäcken i förrådet

Det finns en grej som för cirka en timme sedan som jag inte kan släppa. Det var vad jag upptäckte i en svart sopsäck nere i förrådet. Men för dramaturgins skull tänker jag börja med att berätta varför jag var nere i förrådet, och det är en sällsynt sorgsen historia. Jag fick då alltså nya högtalare i julklapp som jag är mycket glad över. Kanske är de t.o.m min favvoteknik men det är svårt att välja en favvo bland tekniska prylar eftersom de fungerar bäst tillsammans. Nåväl, problemet är bara att visst teknik inte kommer överens! Jag kastade alltså ner mina gamla halvtrasiga högtalare i förrådet och kopplade glatt in de nya så fort jag kunde, satte på någon go låt via datorn och kände livsglädje och upprymdhet. All is well och fred och kärlek etc etc. Så några dagar efter detta lyckade projekt ville jag höra någon trevlig sång på vinyl. Lägger på skivan och väntar på fin stund (antagligen Neil Young - Harvest haha hur många gånger har man lyssnat på den då?). Det hemska som händer då = inget ljud! Faaaan kände väl jag då och börjar mecka omrking med sladdar (euw) och sånt, men upptäcker inget fel, blir sur och skiter i projektet för det skulle ju inte ens vara ett projekt! Jaja så går det ett tag och just idag blev det lite "ångeststäd-känsla" ni vet för jag hade tvättid och passade på att vika allt i garderoben och jaaa drog ju ut och rengjorde bakom spisen senaste attacken så jag tog tag i det med obefintligt ljud mellan spelare och högtalare. Än en gång började jag trixa med sladdarna jag redan hade men inget ljud idag heller. Då tänker jag att jag ska prova med de gamla högtalarna, kanske passar det bara inte för att de nya är.. för nya? Styr alltså stegen mot förrådet, Helena är stöd samt bärhjälp, och börjar rota omkring efter teknik. I förrådet står en stor svart sopsäck som jag inte kan minnas vad den innehåller. "Men vad kan det vara i denna säck"? eller något liknande frågade jag mig själv och Helena. Jag öppnar säcken, sticker ner huvudet och..... dör i en blanding av nervöst skratt samt vansinnesgarv. Hur jävla virrig/gömma problemen-slug kan man bli? Säcken var full av....... SMUTSTVÄTT. Där har alltså "någon" laddat en svart sopsäck med smutsig tvätt (antagligen för att den konventionella säcken aka blåa IKEA-påsen redan var överfull) och bara.. gått ner och slängt in den i förrådet? Har inget minne av detta och jag undrar som satan hur länge den legat där. Gode G hjälp mig jag tror jag behöver en personlig assisten!

Skylta inte med det!

Alltså varför illustreras alltid "du får inte äta här" med en överkryssad körv? Vem äter körv offentligt, så pinsamt. Det är något man gör hemma i smyg (jmf. Kikki Dee) böjd över spisen med svart, svår ångest i blicken. Förstår bara inte rimligheten i skylten. Saker man äter på tillexemple vagnen är äpple, macker, "något litet göttis" (och i undantagsfall en hel jävla pizza). Många ciggar, ibland weedar, också på vagnen (detta sker otippat ofta, men enbart helger då de är fria), men icke att någon äter en körv! Kan iofs bero på att skylten visar just en körv? orsak/verkan-relationen = omöjlig frågeställning, a neverending topic of discussion. Men jag är glad att det finns åtminstone en offentlig plats som är körvfri zon.

Namnförslag

Downkungen är här hurra hurra! Tråkigt för Kung Tjabbe dock, han gillar ju inte tjejer. Fast man vet ännu inte vilket syndrom det blir men det lär ju framträda med tiden. Tror det blir svårt att bara byta namn på ungen nu men utan diagnos - ingen Downkung. Det är ett epitet för bara några få. Så tills diagnos är fastställd ska jag kalla kungungen "Lilla Mårran".

Andra namn vi gillar här borta är:
Strimlarn/Shredder
Splinter (he's a radical rat!)
Krang
Miramis
Gamle Svarten
Dicktoria


"Krang inside his mechanical suit"

Blev visst rätt inspirerat av "tonåriga muterade ninja-sköldpaddor", men låt gå.

Downkungen

Kej nu vil jag prata om (asså så där blir det alltid när jag skriver, trycker liksom inte tillräckligt på tangenterna utan "svävar" lätt ch snabbt ovan dem. Längtar som fan efter tangentbord med rörelsedetektor men den uppfinning jag längtar mest efter är TRÅDLÖS EL! Hatar sladdar, tål inte att se dem. Vill bara ta fram saxen och kastrera all teknik. Ska forska fram den trådlösa elen och säkert dö på kuppen men då blire åtminstone hjältedöden. Som Marie Curie och hennes kille vad ha nu hette PJÄR va?) Ja Okej nu vill jag prata om Downkungen som snart kommer! Det är alltså Prins Daniels och Viktorias barn som eventuellt kommer ha Downs syndrom och sedan blir kung, och då får vi Downkungen! Trodde jag ja.. har "forskat" lite  och fått veta 1, att det finns skitmånga som liksom jag hoppas på ett Down (HURRA!) och 2, att den med Down aldrig kan bi kung (om barnet är gravt utvecklingsstört eller har Downs syndrom kommer det aldrig bli kung eller drottning. Roger Lundgren, hovexpert) och då kommer C-Ps barn bli kungar istället ;( Så nu hoppas jag istället på att den ska födas den 29e så får den bara fylla år vart fjärde år. Ultimata är dock att DOwnkungen föds den 29 men jaja alltså det kan aldrig bli!!!!! Så, misströsta.


Sak jag är rädd för: att läsa Häxhammaren
Favvohäxa: Jeanne D'arc

dagens alkisar (?)

Jag har gjort en dagens lista här och punkterna berör alk, fast den har bara två punkter! att man älskar listor så mycket ändå?

Dagens lyckliga: den glada alkisen som väntade på vagnen ba "en minut!!! det är verkligen min dag idag :D" och tog därefter en lycklig klunk ur flaskan med marinella

Dagens svarta svåra: svart och svår tjej har liksom de flesta en vattenflaska med sig till skolan. Men hon har en sån PET-vodkaflaska (ni vet den äckliga ekologiska med typ sailormotiv?) SJUKT svart och svårt. Obs att jag kan inte vara helt säker på om det var vatten i, kan ju lika gärna varit vodka.

"den starka livsviljan och insikten att världen är ett kaos"

DÖR! IGGY I STOCKHOLM I AUGUSTI!
Den som inte är med mig är emot mig (och därmed iggy, vi är ett så att säga)
Camilla, det är la du och jag eller? Du, jag och IGGY!!!

DÖR DÖDEN NU!

Nä nä nä jskoja bar, jag tycker att man ska vara lite mer livsbejakande i allmänhet eftersom det är gött å leva och man är rätt så go. Då tänker jag att man börjar med att lyssna på iggy pop - lust for life (otippat) och det kommer leda till mindset: livsbejakan.

Kanske på tal om livsbejakan så var jag på en jäligt punkig klubb i lördags ja men i alla fall så var jag där för att kolla på band och festa etc. Så spelar det bästa bandet och så mitt på golvet i publiken går det typ en "gammal" och gör handpåläggning? Obs helt sant, han ba gjorde massa rörelser och typ la händerna på persons panna och hade ritual? Hahaha alltså den här "rymdrocken".. vad har den för publik? Dock att det var soft och bra spelning. Men gubben.. kommer inte över det.vill skaffa mig en tamburin *no hippie*punkigt igår..... punkigt fortfarande :) :) :)

RSS 2.0