Hösten

Jag var inte jättebra på att sova inatt. Så störigt! Nu ska man ju kunna sova hur mycket som helst eftersom det är höst.

Hösten innebär även:

1. att ingen vill göra något. fast vissa har fortfarande lite summerfeeling (hippiepsykos) och försöker ändå komma med roliga förslag och typ "detta vore vilt" men nääää. Man vill ju inte längre. Snart drabbar hösten även dem.

2. Ingmar Bergman-allvar i varje tanke... nä sköja!

Har dóck ett tips som gör att man kan få lite sommarförnimmelse. Det handlar givetvis om matlagning! (har numera ett matintresse). Då är mitt tips följande, när man ska koka något på platta i köket så kan det vara en bra ide att lägga en liten matbit på en varm platta. Den måste vara liten detta är essentiellt. Förslagsvis en proletär makaron för den har lagom storlek samt är billig. Då kommer den börja ryka och förkolna, har man tur kan det även blossa upp en liten flamma. Där ska den ligga under hela matlagsningsseansen och bidra med en doft av sommargrillning. Det är just vad förkolnad mat gör. Är man extra snabb på att laga maten så kan även doften dröja sig kvar medan man äter måltiden. Supermysigt!

Oh well whatever nevermind det var allt jag hade att säga idag. Det regnar så mycket! Fast jag ska gå till sjöss ikväll, hoppas det är blåsigt och gungar mycket, sover så gött då. Ska göra en superhjältegrej imorgon bitti och det är att gå direkt från båty till skoly. Då blir de nog imponerade de små pluggisarna.

Klädstil

I skolan har alla denna: tygpåse med tryck och converse

Detta med att uttrycka sin person genom sin klädstil? Min klädstil är "rationell". Obs inte som i psykologi utan som i filosofi. Vad fan tror ni.. Kul att ha "don't give a fuck" som stil. Det är alltså töntarna med dojor som har den, inte de andra coola som inget hellre vill än att ge det intrycket, deras stil är ofta mycket utstuderad. Kan även känna ett visst mått av förvirring inför människor som enbart klär sig i sin musikstil. Kan de inget mer avancerat än så?

Vidare kan jag verkligen inte relatera till stilen "effortless dressad". För mig tar det skitlång tid att "dressa" och sen när jag väl gjort det tycker jag att jag ser falsk ut så då slänger jag på mig jeans och tshirt ändå. Kan aldrig bara börja med det som jag oundvikligen ändå alltid slutar med. Ska köpa någon ny gammal trasa idag som jag kan klä mig i/ha hängande i garderoben (beroende på kongruensen mellan plagg och personlighet).

Å herregud; "subkulturer"

Disclaimer! Punkigt är alltid snyggt

Olika lagar

haha så trodde ni nu att jag skulle ha utläggning om typ författningsdomstolar? Icke då, det är en lista!

Ickejuridiska lagar jag tycker om:

* Minsta motståndets lag (och alla besläktade lagar ex principen om minst ansträngning)
* Termodynamikens första huvudsats

Ickejuridiska lagar jag inte tycker om:
* Murphys lag

Ickejuridiska lagar jag ställer mig likgiltig inför:
* Tyngdlagen


Hade önskat att jag kunde hyperlänka allt till Wiki så att man kan lära sig mer om lagar på ett snabbt och enkelt sätt! Fast alla lagar fanns inte på Wiki då får man googla själv istället.

Förresten! Har ju en ide om en "Vikypedia" som ska vara ett uppslagsverk över Västervik "Viky" Småland. Där ska man kunna läsa om platser och vad som hänt på platser, typ "i den här skogen blev några barn rädda för den sk Vita Mannen på 90-talet". Så är det som vanliga Wiki att man då kan klicka på "Vita Mannen" och få mer info om den. Även att det ska vara ett uppslagsverk över människor som har anknytning till Viky. Då ska det bla stå mer obskyr fakta än Eniroinfo. Typ som den gången kommunalrådet rökte gräs med Prins Daniel etc. Vad tror man om den idén då? Jag tror succé.

Rytmen i mitt liv

Kan typ inte beskriva hur goa riddarna är som plockat fram rhythm of the night* och gjort den svensk och så jäääävla softrockig! ASSÅ LYSSNA PÅ DEN!!!!! Dock att ni kommer bli helt osugna på det bara för att jag uppmanade men jag vill bara väl!

*förövrigt också awesome låt. Såklart! Men det är ju inte direkt en nyhet


ps. måste leta upp de här riddarna snarast. Sist de spelade skulle jag den jävla sopan bara hoppa in på "göteborgs sunkigaste bar" och "ta en öl". Tyckte att det var "så långt till klubben" och behövde en "liten mellanlandninG"och efter det lilla inhoppet så skulle jag vara fff. När jag kom fram till klubben var liksom spelningen över. Sopigt! Extra info: det är typ aldrig långt till nef, brukar annars gå raka eller vingliga vägen dit ca varje helg.nu är det väl roligt här igen va! obs har dock lite sliten själ

fb-reklam

Vad facebook ger mig för reklam:

1. Bli mästare på drakar
- Vill du träna upp en drake?
- Helvete heller!

2. Stickade klänningar
- Snygga stickade klänningar
- Snarare skitfula och säkert stickiga klänningar

3. Villafesten fyller ett år!
- Extrem hemmfest i Slottsskogen! Alla ska dit, ska du?
- Lite fint i kanten med "riktig" reklam va?

Visst är det så att man får reklam beroende på vad man gör på facebook? Att de försöker rikta den?
Asså........ drakarna. Undrar vad som menas

RSS 2.0