ånej!

"Har aldrig fått virus förut.Min dotter gick in p sin mail p min PC å öppna inkorgen fr en vän, men d var inte fr vännen.Sen kaos"

Nää det jobbiga som hände där? man känner ju ångesten: "sen kaos"

maila och fråga

Okej det roligaste/äckligaste: veganhemköp i nordstan har massa goa grejer på en hylla så man går dit och drömmer lite (typ som hon tändsticksflickan som får psykos innan hon fryser ihjäl och träffar massa go mat eller hur det nu var). Ja men där bredvid drömmarna så står.......... "inkokta grisfötter" från eldorado i en sorglig jävla plastburk! Hahahaha guuuuud undrar om det är en medveten provokation? Obs att det inte är provocerande för mig bara roligt för att det är så äckligt. Annan möjlighet är att placeringen faktiskt är till för humor. Blir så sugen på att maila butiken och fråga. Det kan man göra det är ett tips från två tjejer som stod och kollade på bananerna. De typ "ååå BARA gröna bananer! Det är alltid så här. SÅ störigt, vi får maila butikschefen om detta alltså".

städbloggen

Eh ja just det när jag skulle äta frukost häromdagen så fanns det ingen frukost? då tänkte jag "aaa koka makaroner det finns!". Problemo: hade tvättat duken med tvättmedel och diskborset i diskhon kvällen innan och efteråt diskat i samma diskho med samma diskborste. Tydligen utan att rengöra ordentligt emellan för mina frukostmakaroner smakade av inkokt tvättmedel. Lösning 1. dränka allt i ketchup. lösning 2. slänga skiten och inse att min vana av så kallad rockfrukost är befogad. Aldrig mer försöka med mat på morgon. Valde nr 2.

Eeejaaaaaa, har putsat fönster idag för det var snö i morse så det kändes som min sista chans att göra detta innan istiden. Nu är dock snö borta igen och jag är glad med rena fönster. Nästa projekt är att rengöra köket noggrant från tvättmedelsrester. Välkomna till städbloggen då!

ps. duken blev inte ren


Nyckeltrubbel

INGEN får veta något om detta bara ni!
Jag tappade ju min nyckelknippa med tvättstugenyckeln etc för ett tag sedan, alltså ingen total katastrof för den behöver man ju bara ibland. Men så hade någon lämnat in den på kontoret och jag blev skitglad och lycklig. MEN  den som hade gjort den goda gärningen hade tagit bort nyckeln in till själva tvättstugan innnan den lämnade in nycklarna? Jag ba "varför vill någon göra något sånt!?" helt uppgiven. Då sa hon på kontoret att det kostade femhundra med en ny nnyckel och att det nog var därför den hade snott min, för att vara girig och ha två (obs att den måste ha haft en egen eftersom jag glömde nycklarna i tvättis). Jaja jag vill inte betala en ny nyckel? Ska kopiera mina grannars hos någon sån nyckelsmed istället, kostar typ mindre än hälften. Men jag har då inte gjort detta ännu, jajajajaja. SÅåå situationen är att jag lånar nycklar av grannarna när jag ska tvätta. De ba "asså du är en slarver" typ men är ändå shyssta och tycker det är lugnt. AWESOME! Haha dock att jag idag tvättade och så bara gick jag ut från tvättis och upptäcker............att jag låst in nycklarna där IGEN. DERAS NYCKLAR! Asså gud hjälpe mig, jag borde ha ett sånt band runt halsen med nycklarna som alla downisar har som bor här? (bor sjukt mycket downisar i området, tror att de har något slags gruppboende eller kanske en hel trappuppång med egna lägenheter fast ändå som ett downkollektiv? Eller asså detta vet jag inget om egentligen, har bara noterat att många har extra kromosom häromkring). Jaja så trakasserade jag grannar i den uppgången som tvättis ligger i och så löste sig allt för jag kom in igen och kunde hämta nyckeln. Nu får ingen annan veta detta, det får inte spridas, för då kommer kanske jag behöva flytta till den downtrappuppgången (om den finns)!

ok ok det var dagens äventyr. Nu ska jag till bibblan och leta efter någon nice pocket (troligt att det är nice pocket
på bibblan, gubbsvett ftw). Ska nämligen till paris imorgon!!! HURRA!

RSS 2.0