ÅNGESTTENTA!!! Hehe närå.

Ska till den tentasalen på Viktoriagatan nu. Efter vad jag har hört så luktar det ångest i hela byggnaden. Skönt liv man har ändå..

Helgen var askul! Fast alla stereotyper överallt? Alltså först var jag på popklubb och där var alla popiga. Sen var jag på hiphopklubb och där vara alla stereotypa hiphopare. Fast det var lite läskigt för det var TUNG hiphop och liksom.. alla såg ut som 50 cent. Fast kul att dansa! JAAAAAAAA!

Obs nytt under "intressen" i CV:t;
Droger, häxerier och månens mystiska kraft

Under filen aktuellt i "livet";
Har inte fått mitt röstkort ännu! VILL HA! CRAVINGS!!!

Klagomål

Hej bloggjävel! Har två klag att förmedla:

Har filat fötterna för det var på tiden, de var typ gjorde av sten. Behövde dock ingen rasp utan tog en vanlig fil men jag var så vild att jag råkade fila för mycket så det blödde och nu gör det ont och är lite köttigt.  Jag har liksom kapat en del av hälen, på både föttera, men mest på vänster. Måste nog skaffa protes nu. Trampdyneprotes.

Aja handlade massa saker är fett glad förutom att jag kan ha INGET fryst nuförtiden. Alltså luckan till mitt lilla frysfack gick ju sönder (jag bröt av det) så jag har haft en feting bok där istället för att det ska hålla tätt (och folk ba "varför har du en bok i kylskåpet?" Jag svarar ej på det, för att skapa mystik). Projektet har ej lyckats. Allt har växt ihop. Det finns bara snö och is där nu och en litet paket frysta blåbär som jag inte kan få ut.

Fast ofta när jag har klagomål på livet så är det jag som skapat situationen. Typ som detta med fötterna nu. Och det med frysen. I övrigt "rockar" det stadigt.

Amen vad annars, jag ser på Twin Peaks och skrämmer upp mig själv. Funderar mycket över "Diane". Tror att hon är jag. Har ett par underbara skor på gång så fort min storlek kommer i butik igen! Killen som hjälpte mig med allt... hade tatuerad hals + en sån "tår" på kinden. Kanske att jag kan ha en storlek mindre nu som finns i lager när jag kapat hälarna? Allt ont för något gott med sig som alla vet.  Och detta gör jävligt ont.

På återseende, ska dricka blåbärssoppe nuv.

Tankeverksamhet

Några saker jag har tänkt på idag:

- Ett citat av Anders Borg: "Man ska arbeta, inte supa!". Jävla torrboll
- Att jag ÄLSKAR att en rubrik i länkarna till dagens gp är "gigantiskt Hisingssvin skjutet". Man ba: honom har jag säkert träffat på typ Järntorget någon gång. Jeans,ölmage och keps va?
- Att jag måste sluta leva mitt lägenhetsliv med fönstren öppna. Dels för att det regnar in, och dels för att jag får dela mitt hem med getingar som tror att öppna fönster betyder öppna armar. Det gör det inte
- Att T9 inte har ordet "messet" inlagt. Så jävla arrogant! Sms är liksom dess levebröd.
- Att det finns en blogg på blogglistan (eller vare nu heter) som heter "Classy - ung blivande mamma" och att det inte är ironsik självdistans. Det är på allvar. 
- Att den som avvisar en marxistisk samhällsanalys och klassbegreppet ska få spö!

Det var väl det hele.. snart kommer Camilla hit då ska det jävlarimig mysas!

Beer o'clock?

Alltså att jag tänkte detta igår: "det är beer o'clock!!!" Vem är jag? Utfyllnadsrollsinnehavare* i någon jävla sitcom eller? Fick i alla fall min öl.. några stycken. Men andra fick betydligt mer kan jag avslöja. Är dock lite besviken på gårdagens hjärna. Jag trodde att jag skulle missa min sista vagn och SPRANG, alltså verkligen sprang som man gör på "60 meter" i skolan, hela vägen från mitten av Avenyn till Domkyrkan. Jag hann liksom inte ens hämta ut min jacka jag bara lämnade den i garderoben och SPRANG. När jag kommer fram är det en hel kvart tills vagnen går.. Man ba: kul att ha ett huvud som inte kan hantera tidsbegrepp

Sen en grej till bara, den handlar om igår: en bekant ba "jag är Folkpartist". Jag skrattar och skojar om det för det är ju så uppenbart ett skämt. Sen efter ett tag säger han: alltså jag är faktiskt Folkpartist på riktigt...

*Ett riktigt ord? Näe va?

Energibollar (ej Chi gong)

Funderar på att göra något jag skulle vilja kalla för "energibollar" inför skolstarten. Det ska alltså vara negerbollar med extra socker + döstarkt kaffe. Sen rullar man dem i glukos/dextros (eller amfetamin?) istället för kokos. På pausen i föreläsningen ska jag käka en, på lunchen kanske tre. I skolan är alla så himla intresserade av vad man äter hela tiden.

Exempel: "Vad har du för matlåda idag då? Jag har den här komplicerade grytan tillsammans med färsbiffar som har ett innandöme av mozzarella. Vid sidan av har jag lite russin som snacks. Hihi. Vad har du?"
Jag ba: knäcke och en knippe morötter. Jordiga. Kaffe svart som själen och cigg som "snacks". (Hehe är så svårmodig ibland) 
Men i framtiden ska jag säga såhär: Energibollar såklart! Varå vet dunte va re e elle?
..och vara 0% svårmodig

Har kommit på vad jag "har emot" tallriksmodellen! (Förutom det uppenbara att den vill uppfostra och göra regler då) Det är att det inte finns plats för någon efterrätt och inte heller kaffe. Man ba: kul med en jävla nöt efter maten, var är glassen och amaretto? Gillar dock att den är ett "peacetecken".

Känner att jag inte riktigt kan hantera enterknappen i detta inlägg!!!

Hundars krav

Fett störigt när hundar man inte känner vill "hälsa". Jag vill inte "hälsa" på en hund, vafan skulle jag vilja det för? Och deras master ba: "den vill hälsa!" helt glatt. Man ba "okejrå" och sträcker fram handen till hundens nos och typ klappar den lite på äckliga ryggen för att inte verka som ett freak som inte förstår samhällets sociala beteenden och strukturer. Samhället = flocken då eller? Så vi är också hundar eller vad? Nä ska fan inte ha fysiskt kontakt men nästa hund som vill säga hej. Jag ska ba "hej hur är läget?" svarar den inte så är det den som inte kan socialt beteende.. jävla cujo

Alltså hatet...

Kul att få IG i "livet".. så måste man göra om det. Björklund ba: "annars kan du ju alltid ta lite auktoritär skit, låt säga MIN skit, i din mun. Det är liksom lite det vårt partiprogram går ut på, serru".

Hatälskar när någon säger "serru". Fast jag älskar "hörrö". Om någon säger "Vettu" tänker jag på Minttu. Gott. Hatar att ha en utbildningsminister som är fascist. Är någon förvånad över att han har en militär karriär bakom sig?

Maryann & vinguden

Mitt vin ställde till helvetet igår! Alltså inte Solbackat utan min egna produktion. Kan inte prata om alla galenskap som var men det gjorde sitt jobb väl med extra effort. Jag var inte den som var en galning alltså jag var helt okej. Eller i jämförelse iaf. Men typ allt var mitt fel. Jag var värsta Maryann och fick alla att psyka ur med häxbrygden. All in all en rätt lyckad kväll :) allt offrades till vinguden!

Var på Willys förut och köpte körv mä brö! Så jävla gott. Jajaja på vägen därifrån ville en ca tioårig pojke att jag skulle bjuda på ciggy. Glömmet! Hade en princip ett tag om att ifall man inte var arton så skulle jag alltid bjuda på ciggy för då kan de inte köpa själv. Är man över arton och frågar så ska jag hänvisa dem till kiosken. Men har ändrat den principen nu. Sötbrödsdagarna är över. Ingen får ciggy om de inte är snygga.

Att tvångssova

När man inte kan somna och bara MÅSTE sova? Så ligger man och blundar och ba "om jag blundar hela tiden utan att öppna kanske jag kan lura hit sömnen", men det går inte! Asså jag vet varför, det är för att man blundar för hårt när man gör så. Även om man tycker att det är fjäderlätta ögonlock så är det inte det under tvång. Den som tvingar är den som är maktlös egentligen, kom ihåg det.

Nu ska jag höppe in i döschen å sedan bli snygg för ikväll är det fäst! Ska dricka Solbacka Körsbärsvin.  Men frukta ej, jag ska inte klä mig i vitt.

Mina fina

Har haft fina dagar med mina fina systrar! Saker som hänt:
  • Zombiekärring ringde på och ville köpa en ciggarett för sex kroner. Hon hade nämligen "inte fått sina pengar ännu så hon kunde inte köpa något paket". Måste varit akut kris för nervösare kärring får man leta efter! Hon tittar inte ens när man går förbi i trappuppgången. Jag säger alltid hej. Hon mumlar och tittar in i väggen. Jag sålde givetvis ingen till henne. Erbjöd snus och hon ba: "..." och börjar gå tillbaka till sin egen lägenhet.
  • Vi plankade bussen mellan Borås och Göteborg. Första gången med busschaufförens tillåtelse och sedan blev man ju så osugen på att betala för tillbakavägen pga det så vi struntade helt enkelt i det. Badazzez!
  • Vi köpte Barbor för alla tillgängliga tior. Har fortfarande ingen komplett samling.

Juste (så snabbstavar jag till "just det" men vet att vissa tror att man stavar "shysst" på det viset. Men det är FEL! hade en lärare på mellanstadiet som stavade så. Han blev utbränd. Inte konstigt.) vi har även: shoppat en hel dag, varit hos Ellinor på födelsedagsfika, åkt karuseller på Liseberg, hälsat på fina djur på Borås Zoo, sett en hel säsong av Dexter samt besökt Naturhistoriska museet som btw har tagit bort lungfisken! Skandal! Men valen fanns ju kvar såklart. Den är ju också kul.

Skitsamma, nu ska jag dricka VIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN! Har redan startat festligheterna genom att äta en burk ostfyllda oliver till middag samt ett stort runt knäcke med smör. Älskar när man brer hela och inte "mesar" genom att bryta av liten bit i taget. Såååå party on!

Jobby = slut (slampa)

Drömde att jag hällde vitvinssås i ölkylen på jobby inatt. Jag var typ stolt och sa att jag "dekorerade flaskorna". Vilket jävla offer man är ibland. Det var btw min sista dag på jobby igår och det känns lite ledsamt. Dock att jag har två veckors ledigt! TVÅ VECKOR! + att vi hade utvärdering om mig idag, jag och chefy, och jag är liksom bra. Det fanns en ruta där det stod: Välkommen tillbaka? Kryssa ja eller nej. Kul om det hade varit ett kryss i nej-rutan!? Fatta vad hemskt.. asså kommer sakna hälften av peepsen men resten inte. Fast ska tillbaka på extrajobb när jag har tid över. JAG är givetvis välkommen tillbaka. Idag är min syster Rebecka och min syster Maria välkomna till mig. Bussen gick visst sönder någonstans så det blir lite sena. Det är lika bra för då hinner jag handla och laga nån go mat! Körv mä brö kanske!

Lösgodis

Fatta chocken som blev i munnen när jag tog en bit från godispåsen utan att titta utan bara kände på den? Formen kändes som att det skulle vara en choklad (okej konsistensen kanske inte gjorde det men hann liksom inte registrera två känsel för jag var glupsk) och så var det vingummi! Blev fan äcklad. Tog liksom ett "tugg" och sen bara stannade. Ungefär som när man tror att man ska kunna äta kött och tar ett bett. Det bara tar stopp!

Gillar ändå allt godis jag köper. Köper fan inget äckligT! Inte smarties eller geleråttor även om det ser roligt ut i påsen då. Fast ett fel gör jag ibland när jag är ute efter mina favvos Mintolux och råkar ta Marianne istället.  Känner mig alltid lurad då och framförallt ARG!!! Hatar Marianne! Äckliga äckliga Marianne.

Alltså lite blandat här

Igår kulturkalasade jag lite till, denna gång i Camillas sällskap. Vi såg en utställning om gamla tv-spel som inte var så värst snygg. Såg heller inga snygga nördar så vi bestämde oss för att låna film på bibblan istället. Alltså vet inte om jag gillar bibliotek lika mycket längre.. det stod en man och kissade i hörnet av två bokhyllor. Inne på biblioteket, rakt på golvet! Alltså jag skojar inte! Förstår ni hur chockerande det var? Jävla svin! Jävla sjuka människor som existerar. Alltså har blivit lite fascistisk på sistone, vill inte co-exist med nollor och losers! ..skoja. Eller? Camilla och jag pratade lite om hur mycket it sucks att vara slavar under kapitalismen. Sammanfattningsvis så kom vi fram till att jobba heltid är alldeles för mycket bränsle rakt in i maskineriet som suger livet ur en.  Om man inte älskar sitt jobb dvs. Men man måste fan älska det det står för också. Palla oetiska storföretag? Allt borde vara egna småföretag eller kooperativ.  Min svåraste valfråga: Ska staten reglera forskningen eller ska den vara helt fri? Fast det behöver ju inte vara antingen eller såklart. Skitsamma egentligen, ska ändå rösta efter mina sanna intressen i höst, alla upplysta medsystrar och solidariska män vet vad det innebär.
Aja över till annat:
1. Prövade lyckan i barbaautomaten idag igen, fick Barbastark!
2. Lånade "Riket" på bibblan, wzup med mongona som jobbar i disken?
3. Skulle köpa godis förut men skämdes så jag plockade med annat skit i korgen. Valde bla Svinto och någon konservburk.
4. Gick till sjöss idag trots att det är fredagen den trettonde
5. Eh ja vad händer mer? Iggy spelar iaf inte i Göteborg i helgen. Det är bara ett lur så det finns inget för mig att missa!

Deaf dumb

Har inte berättat om mina döva grannpojkar va? De är typ very cute. Eller alltså den ena är döv men brorsan pratar teckenspråk med den och de umgås jämt. Idag skulle de gena genom Voldemorts port med sina cyklar samtidigt som mig så jag höll upp dörren. Då börjar den döva killen slå på sitt cykeldäck och göra massa ljud som Chewbacca! Asså! Jag ba.. hur fan ska jag prata med den? Så jag sa: "hatar när det händer" och pekade på hans däck som var punkterat. Han bara glodde.. Som att jag var nollan. Det var jag kanske.

Har beställt tre säsonger av Seinfeld! Det kan jag ha när monsunregnet sätter in här (som om det inte redan börjat). Kommer i allafall ha skitkul, skrattar redan! Folk som inte gillar Seinfeld? Ofta...
Fast har fått mina scheman för hösten och är osäker på om jag kommer ha tid att titta på serier. Alltså får typ välja mellan det och att extrajobba. Tror fan jag väljer Seinfeld.

Abandon hope all ye who enter here

Fattar aldrig vilken dag det är! Men vet att idag är min enda chans att bli full på hela veckan och så ska jag inte bli det ;( Men ska festa nyktern, high on life osv. Har böter på biblioteksgrejer, säkert tusen kronor fast det typ är asbilliga böter per dag. Borde inte vara det för då skiter man ju bara i att lämna tillbaka! Borde vara DYRT!!! Det ska SVIDA!!! Eh nää, typ som när man får parkeringsböter, alltså då vill man bara gråta. Allt hopp bara flyger ur hjärtat. Så ska det inte vara på bibliotek. Skönt ändå när man går fram till desken och ska betala sina böter.. så är det tjugo kronor bara (fast denna gång: säkert tusen kroner). Man börjar typ skratta då. Älskar bibliotek (förutom att det luktar gubbe där) Annan sak jag kom på: när mammi var här och vi var på Weekdays second hand avdelning och hon ba "det luktar källare här..." Hahahaha

Minns en gång när jag var på en serviceutbildning hos flygvärdinnor (de uttalade service på engelska med stockholmsdialekt = sugen man blir på att prata med dem?) och de ba "azzå om nån säger nåt ouppfostrat så ska det bara rinna av er, som vatten på en gås! Deee eee söööörviss". Man ba "...det där rann av mig nu, då är jag väl bra på sööööörviss?"

Avundssjuka barn

Jag gjorde några barn avundssjuka förut på mitt Willys. De stod men sina  fula barncyklar inne i entren och glodde på leksaksautomaterna. Jag som hade fått en tia i växel styrde med bestämda steg åt deras håll. Ni skulle sett deras avundssjuka blickar när jag stoppade min peng i Barbaautomaten! Visade inte vad jag fick för barba heller! Men säger till er då, det var barbapappa för andra gången i rad nu! Visst han är bra, ledaren och så, men jag saknar barbamamma och brorsorna för att ha en komplett familj på nyckelknippan.

MIN mamma + MIN syster kommer till mig ikväll! Hurra hurra! Jag har köpt kräfter så att det blir extra festligt. Nu blev ni avundssjuka va? Jävla skitungar!

Miljövidrig mördare

Angående hatdagen igår: bara störde mig på allt och ville typ kasta alla överbord!
Denna dag: mycket bättre! (Fast hårborsten luktar fortfarande trasa. Eller "gårborsten luktar trassa" hehehe)

Idag på storövning (då HELA besättningen ska öva, fast jag säger hellre "crew" än "besättning", tuffare!) så bara utrymmer vi köket osv, inga bomber ingenting. Sen sitter alla på soldäck hehe gött att ha det som assemblystation och ba: ååå fint att få gå och äta snart! så bara "U8A, blabla livvästpåtagning". Så får alla gå utom min grupp!!! TYPISKT för mig! Fast gjorde inte sååå mycket, jag gillar ju att öva. Fast gillar även att äta, speciellt när det serveras falafel. Alltså tänkte igår att det skulle bli fint att få lite ledigt i slutet av augusti men har idag kommit på att jag inte vill! Jag gillar ju båty! Fast vill helst enbart hålla på och öva eller sitta i mässen och fika.

Just nu (LIVE-BLOGGNING från Tynnered!): sitter i mitt fönster och softar som vanligt. Har stenkoll på den tomma parkeringsplatsen som numer är till för "ris" asså som kompost och så (där det förövrigt brukar stå nollor och meka med bilar och spela Warp brothers och annan Lollo-techno musik). En man i en grön bil körde nyss fram till en av högarna och dumpade cirka tio svarta sopsäckar med något. ASSÅ så gör man fan inte på komposten! Frågan är bara om han är en styckmördare eller bara en vanlig miljövidrig loser..

Jävla skitdag

Har haft världens helvetesdag. Hatar denna dag!!!
Min gårborste har legat i duschen den luktar trassa när jag borstade mitt hår med den luktade håret också trasa ;((((
Alltså inte bara därför jag hatar dagen hahahahah

men gu ska sova så den tar slut

Jeans

Hittade knappt bra shopping idag men köpte ett par jeans. Nu har jag haft de på mig hela kvällen och de har blivit lite stora. Alltså det är det som är så klurigt med jeans att i affären sitter de helt bra och så men sen när de används blir det stora. Vad ska man göra då för man kan ju liksom inte köpa för små för då kanske de är för små på riktigt. Det är liksom inte HMjeans heller för då vet jag att man får skylla sig själv, det är helt okej kvalite. Ååå hatar att jag älskar jeans (ska skriva någon slags håkan hellström-låt om problemet med den titeln)

Såg the boat that rocked ikväll.. eeeh "bra". Ska se Brakfesten/La grande bouffe nu istället. Om man googlar den så ser man att den verkar vild! Förresten denna boK: Stranger in a strange land av Heinlein,  om en utomjording från mars som hamnar på jorden? FUCKING TUFFT!

(Ps. Alltid bra "shopping" på bibblan)

Update om de glättiga

Alltså har kommit fram till en mer noggrann beskrivning av glättiga människor, som jag avskyr. Förutom att skämta som i en komediserie så är de liksom spralliga och "busiga". De har barnet i sig! Jag har ett annat "barnet" i mig för jag är tjurig, ansvarslös och hittar på olika saker (obs ej som de spralliga som "hittar på roliga saker" utan mer som typ fantiserar ihop grejer och hittar på egen fakta). ALltså fy beskrev precis mig själv som typ Karlsson på taket.. Tänker på det med att omfamna barnet i sig. Det där jävla barnet asså.. Att man alltid kommer vara i konflikt med den för att den är ens egentliga vilja och så bara leker man "vuxen"? VET ATT ALLA ÄR BARN SOM LEKER VUXNA EGENTLIGEN! + Jag älskar att allt är en lek!!! Fast vissa har ju tappat kontrollen över leken och tror att verkligheten är när man leker vuxen. Fast usch, tänk att det är olika barn som tillexempel styr världen

Stör mig ej i min psykos nu jag ska ride the waves of it!!!!!!!!

Fucking A!

Asså har blivit helt besatt av att lyssna på Cardigans. Så fucking A! Har typ aldrig något kul att berätta nu för tiden men ska snart ha lite ledighet då kanske livet kan komma tillbaka från koman. Fast jo har shoppat en vit klocka med en blå dalahäst på uret så står det SCHWEDEN under. Även den är fucking A! Egentligen är det en turistklocka för tyskar men jag gillar den som fan. Igår gick mitt personalkort sönder, alltså fattar ingenting för den hade bara legat i "ryggan" under natten så på morgonen när jag ska komma in på tullplan för att boarda så bara är det helt buckligt! (Man måste blippa sig igenom massa säkerhetsgrejer där för att komma till båty). Så funkar det inte! Jag fick springa bort till terminalen och gå på där vilket betyder att jag blir lite sen. Sen kommer jag in i restaurangen i vanliga kläder så har vi veckomöte! Ooops! Fast gjorde inte så mycket + vi fick bara beröm för veckan. När jag visade kortet för chefy, han ba: "har du tuggat på det när du var full eller?" Hahaha som att jag har tid att vara full.. Ska fixa ett nytt idag och tänker vara snygg på detta. Tänker typ partystämning på fotot. Jajajajaja ska även träffa little Ellinor idag och vi ska secondhandshoppa! Är ute efter en duffel.. TROLIGT! hahahaha. Eller kanske. Men den får inte se ut som på en uteliggare.

RSS 2.0