Den ljusnande framtid är tydligen min

Alltså dör vid tanken på att Elin surfar runt på katthemsidor! Hahaha det är ju jätteroligt! Dock att hon med katthemsidan hade tarotkort som man inte kan säga nej till. Har som ni ser mycket roligt framför mig. Gissar att korten pratar om nästa veckas tentapklugg, oui? Älskar space-tjejerna i min nutid. Längtar till min framtidAlltså den här gula ramen jag valt att ha runt bilder?

Djurplågare

Blir så ledsen över djurplågare. Alltså man får inte missuppfatta det här med min relation till djur. Jag gillar inte husdjur, fattar inte vad de kan göra. Men älskar djur i natur. Där kan de göra "sin grej" och de är ju bra på det.

Obs att bjuda in till efterfest genom att säga "vi har djur i bur!"är ROLIGT!
+ att köttätare har djur i bur. Söndertuggade och fängslade i "rib cagen" a ni vet ju det att på engelska heter det t.o.m cage

Tycker att man kan kolla på dokumentär: http://www.earthlings.com/

Jobb

Jobb jag inte vill ha:

1. Barnarbetare
2. Hemspråkslärare i ryska
3. Djurmördare
4. Internet


Jobb jag vill ha:
1. Wining and dining!

Vetius (som vanligt)

På Vetius häromdagen fick jag veta att det finns någon procent DNA-likhet med Neanderthalarna hos Europèer. Inte så konstigt då att det var som att titta i en spegel när jag såg Neanderthal-dockan. Inte konstigt alls! Är som ni vet jävligt europeisk. Har dessutom just nu ett sår i pannan som jag hoppas kommer utvecklas till ett blixtärr. Kan dock bli lite känsligt med tanke på att jag bor i Slytherin.

En till grej om Vetius; de "nya" avsnitten som är de första? Fan så dålig låt! Sen funderar jag lite över hur länge sedan det var som de började sändas.. för jag upplever att alla har tittat på det i cirka ett år. Hade inte ens hört om det innan och nu baaa........ ALLA ser det!

Ps. Har varit i Paris!!!!

RSS 2.0