Vilda hundar

Alltså finns det vilda hundar? Hundar som lever i det fria alltså. Utan master eller pellets och säng att sova i/på. Isåfall, var är de när de är vilda då? I skogen eller? Vet att det finns afrikansk vildhund som lever på savannen den är så jävla ful! På Borås Zoo hade de såna men så fick de ingen ekvatormiljö utan fick bo i barrskogen hahahaha. Det är ju humor! Mer humor är: på det Naturmuseet på Kulbacken så finns det akvarier med Östersjöfiskar i Östersjömiljö! Alltså: en sill som simmar bland tång och mörk botten. Inte direkt partystämning där. Sen fakta om sillen.. man vill ju köpa och ha likadant hemma. Speciellt lilla faktarutan. Tänk om man hade husdjur så fick de inga namn! Man hade dem bara för att vetenskapligt  observera deras "liv".

- Gullig hund vad heter den?
- Heter inget, det är bara av vetenskapliga syften jag har den
- Får man klappa?
- Den är vild...

Edit! jag googlade vilda hundar för att få veta så kom det här förslaget upp från google suggest: "Vilda hundkläder"! Man tänker ju att det är partykläder till hundar. Det är det säkert också, blev inte intresserad av att fördjupa mig.

Kommentarer
Postat av: hilena

nanne vilda!! tänk om hon sjunger om han som dansar med den vilda... hunden!!! kul om man flyr bort till sin vilda hund som bor i vattenfallet

2010-09-08 @ 18:51:52
URL: http://muminattack.blogg.se/
Postat av: lollo

kul att bli dumpad för en vildhund!!!

2010-09-08 @ 23:54:13
URL: http://aposteln.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0