min hund pontifex

alltså blir så sur när vetenskapliga artiklar tillägnas "min hund ruff" eller vad hundar nu heter. jag har ett förslag på vad hundar kan heta: pontifex! typiskt hundnamn (och även påvens twitternamn, dog när jag fick veta!) hahaha kom nu lille pontifex så ska du få gå på promenad (så binder man bara pontifex vid lyktstolpen utanför porten och ställer sig inne i trapphuset och glor. iskallt ute ju)

en grej som jag inte blir sur av är när sista harry potter boken tillägnas "you, if you have stuck with Harry until the very end" började gråta direkt av.. rördhet? nä men jag vet inte det var så mycket känslor överallt i slutet av den där bokserien.

mata fåglar

har sett en ny fågel i rönnbärsträdet utanför som jag vill mata. kastade ut lite av kvarglömda solrosfrön genom köksfönstret men då flög den bort :( valde en ny strategi och täckte hela fönsterblecket med frön. väntar fortfarande på fågelbesök. har sett att grannen snett nedanför har balkong med TRE matbollar samt en hög av frö på golvet. konkurrensen är hård men tror jag vinner i slutändan eftersom jag är högre upp och fåglar gillar höjd. INgen har ätit ännu och det har gått en vecka.

dagen obekväma insikt

att ORUP är den minst gubbäckliga i GES? fyfan

vädret, det absolut viktigaste som finns

jo men jag har ju lovar lilla ribäka att jag ska skriva idag. deadline klockan zwölf. eftersom vi lever i den yttersta tiden och domedagen stundar osv osv så finns det inte många roliga saker i "livet". alla är apatiska. själv är jag totalt oinspirerad men det börjar vända lite för det finns två saker man kan tänka på i dessa bistra tider 1. har vi tur går jorden under den tjugoförsta december och 2. om den inte skulle göra det så är det mindre än tre veckor kvar till årets mörkaste dag och därifrån blir det bara ljusare (på alla sätt).
 
nä men har hittat lite fakta om hur året varit varsågoda: "tio av elva månader har regnat bort", "sedan juli har det regnat 62% av alla dagar" "i oktober var det sol sammanlagt tre och ett halvt dygn", "i juli brukar det falla ungefär 68 mm regn. i år regnade det 97". JA MEN ALLTSÅ det är ju inte märkligt att man går ner sig??? tänker att herregu om det inte blir bättre snart blir det typ den känslan som när edvard munch känner sig... "lite ledsen". och strax därefter en oro som kan liknas vid när van gogh känner sig "lite nere" (jag tror att presens blir rätt här för jag har fått lära mig att allt historiskt beskrivs i realtid. fick dock inte lära mig varför? för att det ska verka mer spännande kanske. obs presensgrejen kanske endast gäller "historia-historia" alltså kungar och skit. vet inte!!! vid närmare eftertanke: skitsamma?) nu känner sig visst både munch och van gogh solidariskt "lite blå" så jag måste sluta. HERREGUUUUUUUUUUUUU
 
 
 

RSS 2.0