Samtal under promenad

E: vilken låt har du i huvudet? "computer love", va?
L: JA!!!
E: jaa... jag hörde det

Asså?

man vill ju inte växa upp och bli moralist

Uppdaterar lite om "livet" nu va..
update1 har inget "liv"
update2 har inte tid att skaffa mig ett "liv"
update3 tänker "dö" på något dansgolv på lördag

Favvogrej att göra: säga offensive saker på ett så självklart sätt som att man inte har någon moral i kroppen. Om någon reagerar och ba "wtf?" kan man alltid kontra med "varå äru moralist ällä? fy faaaan". HAHAHAHAHAHA guu ett av mina glädjeämnen i livet är typ att provocera folk.. hur jävla störig är inte jag.

Helt annan grej:i "ungdomen" (barndomen?) när man hade BH för barn och HMs egna puder som ett dammoln i ansiktet? Hehehehehehe

På Grevegårdsvägen..

De 10 mest använda fraserna i vår familj -The Models (utan inbördes ordning):

"Ae fan vad kvartigt det ser ut!"

"Grannarna!?"

"Det finns ju fan inget att äta!!!"

"Blablabla...Exor....blabla... UFO:n.."

"NÄE om Big Brother kameran ser nu?"

"Det ligger snus överallt"

"- Nu somnar jag. -Amen jag vill prata!"

"Vad skulle du välja...?"

"Vilken låt har du i huvudet?"

"JAG HAR INGENTING ATT HA PÅ MIG!"


Välkomna hit!

I hate myself and I want to die

Jag har kuggat min första tenta och hatar livet. Det värsta är att det var liksom på grnsen till att klara den, saknades typ en grav accent på ett e för att nå poänggränsen, eller ett jävla tak på ett i någonstans ... jag inte tänker lämna lägenheten idag, ska bara plugga så att jag aldrig mer känner mig lågpresterande.

Dock att jag älskar detta citat som alltid livar upp mig:
"asså man festar rhett mycket nu, men men. huvudsaken är att man inte dör?"

Till alla som har lite så "helylleattityd" (aldrig fattat helylle, tror det är en dräkt som sticks? Typ en pyamas som är obehaglig och luktar får?) - det går faktiskt att supa utan att ha kul.

Just det, viktiga nyheter, jag är numera vegan! Det är lite svårt att vara seriös med maten men älskar ju potatis (I'm a level four vegan, I don't eat anything that casts a shadow). Ska bara vara detta tillfälligt alltså, kommer övergå till att bli "freegan" dvs mestadels vegan men inte helt ren såklart, när jag väl blivit freegan kommer jag parexemple äta upp alla icke-veganer.

Frihetens dag som kommer

Friheten jag kommer känna på fredag! Fredag är min lyckodag. Vanligtvis tycker jag att fredagar är ca tråkigaste dagen av alla. För trött för att göra roligt + för helgigt för att göra tråkigt. Älskar dock lördagar. Fast denna vecka älskar jag som sagt fredagen. Jag är och har varit helt psykad av skolan den senaste tiden. TRE JÄVLA TENTOR IMORGON! Munta, salstenta samt hemtenta att lämna in. Dock att jag är klar med hemtentan så egentligen får jag väl stryka den men tycker ändå att man kan säga tre tentor på en dag så att jobbigheten i det hela uppfattas. MEN, på fredag är jag FRI! Då är frihetens dag kommen. Då ska jag shoppa mig något jävla tyg att klä mig i, dricka någon mouserrande jävla piss och ha en snygg jävla frisyr! Göra catwalk på spårvagnen och röka goa cigg! Fan vad jag längtar efter den RELEASEN! Har haft ca två veckor av PROVOKATTION!Rektanglar

Kära bloggy, jag lever i en värld av rektanglar. När jag tittar mig om kring är upplever jag en geometriskt likformig explosion. Bokhyllan är en rektangel, varenda liten bok är en rektangel, fönstren är ¨rektanglar, elementet är en rektangel, jag är en rektangel, datorskärmarna är rektanglar, sängen är en rektangel, "sängen bakom sängen" är en rektangel, pappren på väggen med franska verb är rektanglar, väggarna är rektangulära, likaså dörrarna, dörrposterna och garderoberna. Stolarna och utrymmet mellan brädorna i stolsryggarna är rektangulära. Rummet; väggarna, golvet och taket är rektanglar. Det som bryter av: bordet - kvadratiskt,  jordgloben - ett klot, och framförallt;LAMPAN! + det mönster på väggarna som lampan ger. Vilket skönt bryt mot alla REKTANGLAR!

KÄRA BLOGGY, JAG ORKAR INTE!!!!!!! Ge mig............................. romb?

RSS 2.0