Valborg!

Idag är det valborg! Vi firar att det har blivit vår och att det är Carl XVI Gustafs sista födelsedag innan han får bekanta sig med järnjungfrun. Alltså han sista födelsedag någonsin!
Har köpt många liter öl och tänker vara gränslös.  Är lite rädd för syndikalisterna imorgon. Ifall de tycker att jag "etablissemangsvänster" och kallar mig för förrädare eller något annat hemskt. Men nu tänker vi inte på det! VALBORG!!! SARA ÄR HÄR!!!

Not: Alltså de som kallar öl för "en drog" är bara avundssjuka!

Överlevnad

En sak jag ofta tänker på när jag går i affären är hur jävla stenålders allting fortfarande är. Nu menar jag inte på det sättet att man äter rötter och typ rått kött (hehe ifall jag var en särskrivare och menade råttkött?), utan jag menar hela grejen med att hämta hem mat till sin lägenhet/grotta! Jag går där bland hyllorna och bara BEHÖVER mat för att ÖVERLEVA. så jävla lame. Jag får då en känsla av att vara jägar/samlare. speciellt när man ska välja ut de finaste tomaterna eller kollar datum på mejeriprodukterna -v ilket äckligt sätt att kalkylera vad man har störst nytta av!
Det äckligaste av allt är att man gör det för överlevnad. så jävla primitivt att bara vilja överleva. Det är förklätt till moderna och sofistikerade former, allt det här med att laga middag och duka och äta goda saker men egentligen, egentligen är det ett instinktivt primitivt primärbehov. fyfan vad jag avskyr behov! jag undrar, när ska
sci-filivet börja?

vad som är skrämmande är att överätare (superfetton) är lite högre utvecklade än andra eftersom de inte alls bryr sig om behov. De är bara addicted och gör det för nöjes skull. Beroende är ju åtminstone ett konstruerat behov. Om man ändå slapp gå och plocka i matbutiken så skulle det inte kännas lika störande.
En tanke: bli groteskt fet så att jag inte kan röra mig och få all mat levererad av en personlig assistent. jag slipper jägare/samlare-känslan och jag har skapat ett beroende istället för ett behov. tål att tänkas på.

Idag kommer Sara, vi ska bara käka macker hela helgen. JIPPI!

Tynnered here we come

Observerar djur för tillfället. Finns måsjävlar utanför fönstret och jag hoppas liksom att de lär sig en läxa (oklart vilken läxa). Det betyder dock att jag har nära till havet. Jämt så dissar alla Tynnered. Jag ba: det är nära till havet, det är nära till havet, det är nära till havet och räcker ut tungan. Nää men seriöst så gillar jag mina hoods nu förtiden. Känner iofs inte till mer än min gata och torget, men är öppen för nya intryck. Ingen har bränt en bil på flera månader. Tynnered <3

På tal om Kaggebo och farliga djur

En gång träffade jag och Gustav en skorpion i friggeboden. Skaplig panik! Den hade rymt från någon som hade den som husdjur. Morfar slog ihjäl den med en sko, sen kastade han iväg den så vi hann aldrig undersöka den mer noggrant. Svart var den i alla fall.
Per vägrar fortfarande erkänna att det var en skorpion, "hästmyra" säger han. Jävla Per.

Ormbetten

Kommer ihåg när jag var liten och ALLTID oroade mig för att ha blivit ormbiten i Kaggebo. Om jag såg två röda prickar bredvid varandra så var det garanterat ett ormbett för "ibland märker man inte ens att man blivit biten". Tror faktiskt att någon hade sagt till mig att man ska kontrollera att man inte blivit biten av orm efter att man varit ute i skogen. Eller så gäller det bara fästningar.
Märkena behövde förresten inte ens vara nära varandra, bara de låg i samma linje. Det kunde ju vara en orm med skitstora käftar. Minns att mamma och mormor/morfar brukade få kolla noga och konstatera att det inte var ett bett. Ibland trodde jag inte på dem.

Som att man inte märker ifall en orm vars käftar sträcker sig över halva ens ben biter en?
Barn är ju efterblivna.

Sara åt spindelnät med dagg på när hon var liten. "Gott".

Hotmail

Ni vet hur det blir när man försöker logga in på hotmail och har skrivit fel? Det kommer upp en liten röd text där det står något som man aldrig läser. Idag läste jag det snabbt. Det stod "Har du glömt lösenordet nu igen?". Jag ba: jaa alltså jag skrev fel. Sen ba: VAFAN!?
Läste en gång till, det stod något helt annat, något byråkratiskt. Vad är det för fel på min perceptionsförmåga these days? Jag bara hittar på egen fakta, jämt!

Vårkänslor

Under eftermiddagsluren drömde jag att jag hade femdagarsfest i ett rum som var lurkigare än mitt. Korpen var med igen jag tror det beror på antichrist, kråkorna och så. Men särskilt festlig skulla jag väl inte kalla den filmen, var i och för sig en ganska dekadent fest. Blir sugen på att förfalla när det är vår.
hälsningar /tuffing, strävar efter moralisk undergång

Överraskning

Har köpt tjugoåtta (28!) isglass idag. Fjorton cola och fjorton hallon. Man vet inte vilken som är vilken förrän man öppnat och det är det som är överraskningen! I övrigt har jag skrivit i en sommarjobbsansökan* att jag har "goa" vänner. Azzåå? Så jävla dålig. Vart tror jag att jag bor? Göteborg ellerrr?

*sökte till Greenpeace trots att de inte vill ta emot ansökningar nu. Sa att jag kunde jobba i hela Sverige, att jag har "goa" vänner som jag kan bo hos. Azzåå? Varför gjorde jag så? Ljug + pinsam + vill inte ens!!!! Hoppas att de inte läser brevet.

Fan :/

Läste i en blogg nyss om två stycken som hade upptäckt ett hål med ormbebisar som var helt vita men sen grävt ner dem igen. Var tvungen att bildgoogla "vita ormungar". Mår dåligt av sökträff tre :/ precis vad jag sökte fast jag ångrar det. Som tur är var det inte så mycket "kryllande" om man säger.

AJEEEEEEEEEE!

Nu har sått mina frön. Hurra hurra! Väl i jordaffären så kunde jag dock inte köpa Eldoradojorden. Det kändes för sorgligt. Jag föll för den ekologiska som den mes jag är. Förresten så har Helena lovat mig lite pengar (BEVIS FINNS!). Komplikationer uppstod dock vid sådden av Red Hot Chili Pepper. Jag skar upp den och pillade ut fröna blabla osv. Då kliade det till i mitt ansikte och jag drar handen från kind, under näsa, till kind. FY FAAAAAAN! Det svider som den värsta solbränna en promenad i Saharas öken utan solskyddsfaktor! Det går liksom inte över heller. Har sköljt ansiktet flera gånger men inget hjälper ;( Ringde mammi men hon hade inget bättre tips. Förresten så blev jag så snorig och bara snörvlade (som en,  just det - snorunge) så svedan åkte ännu längre in. Är inte särskilt konsekvensanalytisk ibland. AJEEEEEE!
Har också hela köksgolvet fullt av jord (iofs bara 1 m2), var visst för ivrig med odlingen på fler sätt. Vet inte vad jag ska göra med all överbliven jord, har inte plats för fler krukor. Kanske ställa i trapphuset med en lapp "ta mig!". (alternativt ställa mig själv i trappen med en sådan lapp... Skoja!)

AJ AJ AJ AJ AJ AJEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Splinter taught them to be ninja teens (He's a radical rat!)

Om jag skulle köra Marry/Fuck/Kill* på TMNT så skulle det se ut såhär:

Marry: Har alltid haft en "thing" för Donatello, ändå sen jag var liten faktiskt. Väljer honom därför. Trots hans typiska Chalmeristiska tendenser.
Fuck: Michelangelo, avspänd och rolig. COWABUNGA DUDE! (Euw förresten, sköldpaddsmissfoster ju!)
Kill: Raphael utan tvekan. Så jävla bråkig! Bra att ha på sin sida men jag står fan inte ut med honom.
Bråka med**: Leonardo tror jag för han är lugnast. Det ger mig hopp om att bli utsatt för misshandel av grov karaktär istället för mord. Mitt enda hopp ifall slagsmål skulle utbryta mellan mig och sköldarna.

*om man inte vet vad M/F/K är så måste man ligga med master Splinter.
**Har också lagt till "bråka med" för att alla fyra ska få sig lite. Tänkte först lägga till "festa med" men det skulle så uppenbart bli Michelangelo att det inte var någon idé.

IKEA

IKEA idag var awesome. Fast tröttheten i morse? ack och ve. Ofta man spenderar hela lördagen med att vara fet och slö och trött och somnar tidigt och så är man fortfarande trött på söndagsmorgonen? Det var inte ens så vilt i fredags.
Bäst av allt på IKEA: billiga delicatobollar - sexpack för tretton kronor! köpte två (fet). Åt en boll i väntan på bussen (fetare) Ellinors och mitt matintag igår: meny på MAX, lösgodis, pepsi, glass, chips och dipp (fetast).

Nu ska jag gå och köpa jord så att jag kan odla tomater. Tänker välja Eldorado eller Euroshopper. Som när jag var så pank att jag fick köpa Eldorados shampo och betala med ett pantkvitto. Hade typ inte tvättat håret på en vecka.
Så. jävla. äcklig. -och fattig.
Är inte så nu men tänker att man kanske måste välja torpiga saker ibland för att aldrig mer bli så fattig. Och så vitt jag vet kan tomater växa i typ älgbajs ändå.

Skrutt (sic?)

Alltså det jag vaknade upp med i morse?

- tre äppelskrutt i sängen.

Är så vidrig. Bara satt där inatt när jag kom hem och gnagde (hetsåt) och sedan la dem i sängen. Kunde jag inte slängt ner dem på golvet åtminstone? /mongo

(Skrutt eller skrott?)

Händelse igår

Just det! Såg en kul grej på parkeringen inatt när jag kom hem. Först gick en tjej av vagnen och skulle till mitt håll, sen en kille och sen jag. Vi gick typ på rad med kanske tio meter emellan och alla skulle gena genom samma trappuppgång (fult det måste sett ut). Tjejen var helt paranoid. När hon svänger runt hörnet till parkeringen så börjar hon springa för livet liksom. Killen bakom börjar också springa. What? Stackars tjejen, hjärtat hoppar typ ur hennes kropp och hon slår kanske världsrekord i snabbhet. Han stannar och skrattar så han kiknar. Jag gissar att han tog illa upp av att hon var rädd för honom och så skämtade han till det. Mycket festligt. Jag började också skratta. Vet inte om jag ska ha dåligt samvete för det.

Kom precis på att jag hånglade med en ryss igår. Ånej inte nu igen

Vilse!!!

Är bakis fast inte så illa. Idag har jag kryptoniter att hetsäta. Däremot var det illa igår. JAG GICK VILSE MITT I NATTEN, MITT I STAN? Tror att jag var i stan. Så vitt jag vet var jag på avenyn typ, på en tråkig klubb där ingen hade humor. Alla var "seriösa" med sitt festande. Alltså det här menar jag; se "snygg" ut, dansa seriöst, flirta med alla killar men inte erkänna (för sig själv eller andra) att man egentligen bara vill ligga med randoms, flirta med alla tjejer och erkänna tydligt att man bara vill ligga med randoms, ha jeans och pikè, ha en liten klänning från typ gina tricot.., ja alla fattar, ett random disko helt enkelt.
Jag gick därifrån tidigt kanske halv tre. Så gick jag upp på Vasagatan för att komma till Järntorget. Promenerar typ hela Vasagatan, tycker det är lite konstigt att jag aldrig kommer fram till KTB eller till någonting alls. Inser efter en halvtimme att jag gått vilse. Mitt i natten, mitt i stan. Och nej, inte vilse på Vasagatan! Jag har fortfarande inte en aning om var jag var och lurkade runt inatt. Haha ofta jag bara ringde folk och erkände det.
Undrar om jag kanske inte alls var på avenyn eller om jag gick till gatan nedanför istället för ovanför på vägen hem? Skevt. Helt plötsligt står jag iallafall vid Pedagogen och bara vet var jag är. Promenerar till Hagakyrkan och tar mig hem därifrån. SLutet gott allting gott (VAR var jag igår?)

Bara för att jag häromdagen sa "jag känner till stan så pass väl nu att jag kan snurra till mig hursomhelst (vara vild), det kommer liksom alltid lösa sig"

CSN sugardaddy

Pengaaaaaaar! Har äntligen handlat mat idag, och toapapper = lycka! Har också tvättat för första gången på en månad, brukar skolka från tvättiderna men har de senaste dagarna gått runt i trasiga strumpor, bikinitrosor och riktigt risiga kläder. Så det var verkligen på tiden att jag pallrade mig till maskinrummet. Nyss satt jag här och trivdes med tillvaron, peppade inför kvällens festligheter och alla rena kläder då det plötsligt slog mig att jag helt glömt bort att besöka spritaffären. Vilken miss! Måste alltså till torget. Fyfan :/ Men efter det, då jävlar ska resten av dagen förflyta på ett otvunget sätt. Frid!

Ps. Hade en föreläsare imorse med skinnbyxor med snörning på sidan samt en fleeceväst med indianmönster.

Divig buss

Hörde lite i syne för någon dag sedan. Jag skulle gå på bussen, så ville den ropa ut vem den var eller nåt (divig!)
Bussen ba: Linje 16!
Jag hörde: HJÄLP 16!

Snacka om att jag hade en mystisk upplevelse. Nödanrop från Lost-ön eller? Blev dock sane på en sekund och skämdes över mitt förbryllade ansiktuttryck, som btw en kille inne i bussen svarade på med ett annat fundersamt ansiktsuttryck. han trodde säkert att jag gjorde grimaser för att retas.

(alltså det verkar som att jag spenderar all min tid i kollektivtrafiken men det är inte sant, bara det attt det händer
mycket märkliga saker där)
Fattar förresten inte varför man som buss skulle vara divig över att vara linje 16, den går typ till Högsbohöjd.
roligt om jag hade svarat bussen med: Louise 22!

/hälsningar från Psycho_87

trollkarl

omfg jag missbrukar min skrivare! blir så lycklig när jag vet att vi ska ha en artikel till någon föreläsning för då ska jag få skriva ut den. Det känns som att jag får presenter hela tiden när jag skriver ut. stoppar i vitt tråkigt papper och får tillbaka något nytt och spännande! ååh jag måste ge upp, så jävla nervöst beteende!
Min skrivare är dessutom en superhero som skriver ut foton om man vill. shit vad jag printar bilder. Eftersom jag inte
har någon kamera och därmed inte så många foton så har jag börjat skriva ut typ googlebilder på fotopapper. ja det är sant, jag skrev ut ett "foto" på jeanne darc. leker med tanken (störigt uttryck!) att skriva ut ett "foto" gjort av typ monet. jag ba; verkligheten såg ut så här när kortet togs. moooongooo! haha sätta in det i ett fotoalbum och visa när jag har besök?

Att lita på klockor

Förresten, jag är uppe före tuppen idag! Vaknade klockan halv fem, inte på fri vilja, men det var inte så jobbigt som man kan tro. Har haft Sarita på besök och hennes tåg går nu vid 06. Kan tipsa om analoga klockor! Tiden verkar aldrig vara lika tidig/sen som den verkar på digitala. Ska plugga nu, borde ändå uttnyttja min vakenhet för jag lär ju somna runt klockan 20 som en annan 103-åring. Maktteorier FTW! Ska kanske space out och skriva om "tidens"/klockans makt över mänskligt beteende = klockrent VG

Måste sluta skriva/prata om/tänka på/drömma om spårvagnar! Vad är jag? Ett spårvagnsmiffo?

Skräckfilm/Angered

Har börjat drömma så mycket! Lite mardrömmar (när det är som en skräckfilm i huvudet medan man sover /Einstein) men även att jag var livvakt åt en stor korp som jag förklädde till min bebis men han var så arg, hade näbben runt halva min arm hela tiden, fan så ont! Min värsta skräckfilm under sömnen var häromdagen då jag drömde att jag åkte spårvagn till Angered (ska uttalas på engelska för bästa effekt). Det var som att åka bergochdalbana på ett skräcknöjesfält, allt var svart och kolmilor brann hotfullt. På berömda Angeredsbron hoppade människor från båda sidor. Deprimerande! Har aldrig varit i Angered men ska dit nästa vecka, är lite nervös!

the lollo show

Jag vet att det finns en show om mitt liv, inte helt olik the truman show. jag har räknat ut att min show utspelar sig på hela jorden (tellus that is). jag vet att det här kommer generera "åsikter" som att jag är egocentrerad osv som "tror" att jorden finns för att vara min skådeplats, men jag vet också att ni är rädda för att jag vet sanningen. oftast tänker jag inte på det och ibland tänker jag på det men känner att det kan kvitta. Men ibland blir jag otroligt självmedveten av kunskapen om att jorden finns för mig och alla ser allt jag gör. Ibland är det härligt men ibland blir jag så jävla arg!!! orka vara självmedveten när man är själv! idag ska jag gå runt naken hela dagen och röka in hela lägenheten. eller ska jag?
Det får ni väl se i dagens avsnitt. Ville bara att ni skulle veta att jag vet.

civilisation

saker jag avskyr och som får mig att vilja bryta med civilisationen eftersom den till synes är dysfunktionell:
1. när täcket kryper ur påslakanet
2. när man inte har några pengar
3. när två skruttiga GMO-tomater kostar tolv kronor
4. när trafikljus är orättvisa
5. när kalla högervindar sveper över nationer
6. när det finns "sånger att älska till" (fyfan)
7. när tjocka böcker trycks i pocket

det finns fler, återkommer.

IG i uppförande

Förut på en fullsatt spårvagn var jag tvungen att skratta rakt ut - som en galning! Försökte hålla det tillbaka in i det längsta men som vanligt resulterar det bara i ett ännu större begär efter att skratta. Det började som ett fniss men sen kunde jag inte hejda mig och det sprutade fan saliv och jag bara skrattade ett sånt där hackigt skratt när hela kroppen skakar. det som var så oemotståndligt roligt minns jag inte nu. Fick knappt en konstig blick ens, alla bara accepterar. Älskar't!

Antichrist

Förut blev jag mycket intresserad av att se Antichrist igen. Kom på att jag nog gillar djuren som är med. Förutom räven när han säger "chaos reigns!", man ba: nice voice jävla monster.
Tror förresten att jag gillar att tänka på filmen mer än vad jag gillar att se själva filmen. Lite väl gore.

Barmage

Såg från långt håll att jag hade ett dokument på skrivbordet som hette "barmage". Undrade så länge vad det kunde innehålla, alltså jag satt och stirrade på datorn från typ en och halv meters håll och bara funderade. Kom fram till att det antingen handlade om feta ölmagar eller magtröjor (så jävla znyggt!) men kunde inte minnas att jag någonsin sparat en sådan fil och inte heller i vilket syfte. Närmade mig nyfiket datorn och upptäcker att det står "barnaga".

Så. jävla. boring.

! Vill inte aga barn ! Har bra syn egentligen ! Men rätt dåligt minnne ! Sticker till skolan nu innan jag glömmer bort det !

Fan också

Är sån idiot. Slängde precis en halv potatisgratäng som stod i kylskåpet. Tyckte att jag såg mögel, det var grönt och buckligt liksom. När handlingen redan var utförd kom jag på att det fan inte alls var mögel det var broccoli! Hade gjort en potatis OCH BROCCOLI gratäng ju ;( Borde skaffa mig bättre minne.

Rockstjärna

Är så bakis att jag inte kan fokusera blicken och händerna bara skakar. Tänk om livet är så jämt när man är gammal gumma? som en grov bakfylla fast man fick inte ens festen. Värdelöst!
Var total rockstar igår. Axl Rose bryr sig inte om byxorna är oknäppta, Axl Rose dricker tio liter öl och viski, Axl Rose skrattar töntar i ansiktet, Axl Rose kommer hem efter gryningen någongång runt 06.00. AAAAAAAAAAA!
Träffade någon tjej som tyckte att jag var rolig "man borde filma dig du är så kul hela tiden". Blev smickrad och gjorde henne till bästis. MEn hon var typ gammal, såg lite kråkfötter i ögonvrårna. Träffade även någon kille från Värmland som jag blev lite förälskad i, trodde han var från Norge pga dialekten. Jag bara "men du gillar Sverige eller?". HAha glömde bort flera gånger att han var svensk. Han sa att han var forskare i typ fysik då tappade jag koncepterna men glömde fråga om rymdens yttre gräns ;( Tror han sa det i alla fall, kan vara någon fakta jag hittat på annars. Är åtminstone säker på att han skulle lära mig matte = sexy

Obs, jag tror inte att jag skrattade någon tönt rakt i ansiktet igår. Hoppas inte. Däremot retade jag en kanadensare som såg ut som Ken Miller, sa att han borde jobba lite på sin engelska. BURNED! Jag är så tuff

Une revolt?

Fick en ide om att bara jag hittar en ljusgul klänning så kan välja mellan att vara Marianne (Delacroix, Friheten på barrikaderna) och ge uttryck åt min revolutionära ådra eller Jenny Lind (50-lapp) och bejaka mina mer ödmjuka sidor. Marianne är helt klart tuffast, "Une revolt? Non, Sire, ces't revolution!" liksom. Älskar också trikoloren som jag isåfall skulle burit i min hand. Men ack, inte en enda av de många second hand affärerna hade en gammal ljusgul klänning. Jag gav upp och åkte hem igen. Nu sitter jag här som Axl Rose i alla fall och bara trivs. Byxproblemet löser sig genom att helt enkelt inte knäppa dem. Får väl vara hur fet och trasig jag vill! /Axl Rose

Djur och natur

Efter en dag i Central Park/Slottskogen (gårdagen that is) så är jag röd som en kräfta i ansiktet, förutom runt ögonen till följd av solbrillor = röd inverterad panda. Jag och Stina gick vilse i gigantiska parken men vi träffade: sälar, hjortar, älgar, påfåglar, getter, grisar och hästar och kanske något mer djur. Vi gnällde lite över att det inte fanns någon labyrint för vuxna vilket jag just nu tycker är lite märkligt eftersom vi var vilse, precis som i en labyrint. vardagsmotion^2!
Hoppas att min rödhet går över till ikväll för då ska jag på "kändisfest". Vet ännu inte vilken kändis jag är. Julia Stiles är ju det givna vi är ju spitting image får jag höra jämt men hon har ju inte direkt något utmärkande. SKönt på ett sätt, då kan jag bara dyka upp som jag är och alla ba: - åhh vad bra outfit du är ju aslik hon Julia Stiles!
Funderar på att vara Kate Moss eller Lindsey LOhan (mina favoritaddicts efter Pete Doherty och Amy Winehouse) och smeta kokain i hela ansiktet. Så roligt!
Från början tänkte jag vara Axl Rose och återinföra en gammal klassiker (hade alltid bandana och ville occasionally bli kallad Axl i ettan på gymnasiet, ehhh.. identitetskris/psykos någon?) men eftersom jag inte kommer i några jeans förutom de senaste, som naturlig konsekvens av expanderad kroppshydda, så tror jag inte att det funkar. måste ha kjol/shorts/klänning. Hälsningar/Fet-Doris fet idag igen

Post Scriptum. Skulle gärna vara Nico också men hittade ingen löslugg i min hårnyans och har inte råd med en peruk. Köpte sprit för mina näst sista slantar, har bara femtio kronor men många mynt ;(

en jobbig grej

när man har poppat en påse popcorn och inser att man inte är särskilt sugen; vad ska man göra med alla popcorn!?

Austronaut

Världen strävar efter upplösning och kaos. Tolkning: Är det så att jorden är satt i en bana som strävar mot sönderfall igen?
Det mänskliga sinnet gillar ordning och enkelhet. Slutsats: Vi är universums misstag ;(
Man borde inte berätta sådana saker..

Skoja bara, är inte ledsen, längtar bara efter sci-fi livet! Har förövrigt börjat gilla tanken på att universum expanderar och hoppas, men tror inte, att vi ska prata om det i skolan. Så fritt för universum att växa utan att växa i nåt, eftersom ju universum är allt inklusive rummet. Men frågan är om det är ändligt eller oändligt? Vägrar acceptera en yttre gräns, då måste ju något ta vid? Men det kan ju vara ändligt utan att ta slut liksom. Borde bli rymdfarare men har för dåliga betyg ;( Min favorit bland rymdfarare någonsin= LAIKA SÅKLART!


Hahaha Laika, kolla vad kul hon har!

Hahaha kolla Laika, vad kul hon har när hon ska ut och resa i rymden!


Amish

Okej mobilfritt liv samtidigt som jag övertrasserar min tillåtna datavolym per månad på mobila internet (som btw suger). Min situation var ju ganska amish redan innan, allt det här med att jag inte har någon tv och tv-spel och har i periodvis även varit utan dator, men här går fan gränsen! Nu ger jag mig av mot skolan för att träffa någon, känner mig isolerad.

Allt är dock inte negativt. Jag har skrivit klart min momenta. Jag bara älskar att analysera den ekonomiska hållbarheten i EMU:s stabilitets och tillväxtpakt i strikta ekonomiska termer. INTE. Men nu är det iallafall över! Det var så länge sedan jag använde ett "inte" i slutet av en mening för att negga till det sådär festligt. Gillar't!

FML

Alltså jag har haft problem med min telefon, den bryter mitt i samtal, it's fucking distracting. Så jag köpte mig en ny liten raring bara för att upptäcka att det inte alls är telefonen det är fel på utan simkortet (FAIL). Så jag mailar min oproffsiga operatör parlino och frågor sådär gnällig-103årig-kärring-aktigt "vad ska vi göra åt problemet?" fast jag helt uppenbart menar "ni ska göra något åt problemet" och med all rätt (103 år igen). Då säger de att ett nytt simkort är påväg och jag ba: aleague/awesome. Tills för några timmar sedan då mitt simkort upphör att finnas! F U PARLINO! Då är idioterna stängt av mitt kort innan jag ens fått ett nytt! Utan att fucking säga något till mig! Jag antar åtminstone att det är vad som hänt, skrev ett mail där jag anklagade dem för att ha utfört en unforgivable curse över mina verktyg för kommunikation. De kan dra åt helvete. Jag är PISSED OFF! Hälsningar/Dementors kiss
I'LL SUCK OUT YOUR SOUL!!!


I'll fucking kick your fucking ass

Känner så stor irritation att jag inte ens kan uttrycka den. Jag ringer billigt, man får vad man betalar för (att det ska vara så svårt att ta till sig?). Ska lyssna på Christian Bale när han ballar ur.

Piggelin

jag har hela frysen full av piggelin! hurra hurra! piggelin är min allra bästa glass. fuck överhypade ben&jerrys, piggelin är den ultimata glassen, den passar för alla tillfällen. nedan har jag listat tio av dem.

1. när man vill bli full - låt piggelinen smälta i ett glas vodka
2. när man är bakfull - en kall och läskande piggelin piggar upp
3. när man är mätt men vill ha efterrätt - piggelinen tar typ ingen plats i magen
4. när man är hungrig eller törstig - piggelinen tar ju typ ingen plats i magen. så: många piggelin är svaret!
5. när man inte vill skapa disk - piggelinen sitter på en pinne, bara att kasta tillbaka i skogen när man är klar
6. när man inte har några pengar men behöver glass - piggelinen kostar bara sex (6!) kronor, alla har sex (6!) kronor
7. när man vill belöna sig själv med något litet - en ynka piggelin kan man förtjäna för nästan vad som helst
8. när man vill belöna sig själv med något stort - piggelin finns i femtonpack och synen av att det lilla frysfacket väller över med piggeliner är oslagbar
9. när man är skeptisk till en persons omdöme - fråga vad den anser om glassen piggelin, av svaret kan du bedöma personens hela karaktär*
10. när man vill "straffa sig själv med mat"** fast bara lite - piggelin är inte det värsta straffet, men det räcker för att det ska kännas

eller hur, vem fan straffar sig själv med ben&jerrys?

*potentiella svar och tolkningshjälp
"ingen åsikt" = menlös människa
"tråkig" = tråkig och värdelös människa
"fattig glass" = dryg och ovetenskaplig människa
"disciplinerande" = paranoid människa
"ljuvlig och smakrik" = älskvärd och intressant människa
"min favorit" = underbar människa
"grön, god och gullig" - spännande friluftsmänniska
"velociraptor" = fritänkande och något kryptisk människa
"eeth wong che coh pa na-geen, nah meeto toe bunky dunko.lo choda!" = jabba the hut (inte en människa)

**att straffa sig själv med mat innebär att borsta tänderna och sedan äta något som skär sig med tandkrämssmaken, dvs det mesta. vill man straffas grovt väljer man apelsinjuice eller kaviar. vid lite mildare straff duger piggelin

Sklett

Jag har fått reda på en sak och undrar om den stämmer, och isåfall hur fan då? Det mystiska påståendet är att man föds med trehundra ben i kroppen men att man som vuxen bara har tvåhundrasex. Var försvinner benen? Är det fontanellen som växer ihop et cetera. Alltså att barns ben inte sitter ihop som på riktiga människor och det är därför mängden ben minskar? Eller behöver barn massa extra ben som sedan försvinner? Fattar inte!

"Jamen de är på vinden!"

Igår gjorde Ellinor och jag pannkakor. Det tog typ tre timmar. Man tänker ju att det är lätt och snabbt för att det knappt är några ingredienser men det tar sån tid när man bara kan göra en i taget på typ trean. Tycker egentligen inte om saker som inte kan tillagas på sexan. Eller fast jo, jag tycker ju om pannkakor. Vi hade en mysig dag.

En vän till mig tog med sig en stilig ung man hem från krogen i fredags. Hon ljög för att imponera och sa att hon var kompositör. När de kom hem till henne så kom han på att hon sagt det och ba: men har du inga instrument? varpå hon svarar: jamen de är på vinden!!
Alltså hon bor i lägenhet och har ingen vind, (hon har faktiskt inte ens tillgång till ett förråd) och varför skulle de vara där om det är hennes arbete att använda instrumenten? Haha jag får en bild av att hon sitter på vinden och gnisslar på någon gammal harpa som i det pippiavsnittet när pippi fyller år och de jagar spöken på vinden och pippi får psykos och sedan skjuter ett hål i golvet. Hoppas att den unge mannen i fråga fick samma inre syn.

Problem

Är ju helt okonsekvent i mina kategorier, varför liksom? Får ta mig en funderare kring hur jag ska kunna strukturera upp allting. Struktur har aldrig varit min starka sidan.

Ärkeängeln

På tal om spårvagnsmiffon, igår när jag åkte från kalaset så satt jag minding my own buisness och läste en bok. Då lutar sig en man fram mot mig, typ en "pappa" och börjar prata om att jag har en bok och ställer massa frågor. Jag tänker att det här var ju typiskt, orkar fan inte bli antastad ikväll. Jag svarar honom kort men är inte oartig för den sakens skull (för det "är man ju bara inte"). Jag återgår till min bok men efter en kort stund kommer han och sätter sig på sätet bredvid mig. ÅNEJ! Orkar fan inte. Då viskar han till mig "hoppas du inte tror att jag är en obehaglig typ men jag blir lite rädd för mannen som satt bredvid mig där, HAN är en obehaglig typ". Jag ba "okeeeej" och blir nyfiken på den andra gubben. Pappa-mannen och jag pratar böcker och han är faktiskt inte en obehaglig typ utan en vanlig man som var rädd på spårvagnen, han åker aldrig spårvagn annars. Då kommer den obehagliga mannen och blandar sig i samtalet, ba "har ni läst min favoritbok bibeln?" och tar sig för hjärtat. Sedan pratar han vidare på ett mycket sorgset sett om att han är en ängel och känner två andra änglar och att de är trötta på att gråta (!). Han själv är en ärkeängel tydligen. Så nu har jag träffat en sådan, inte vacker alls.

Efter den spännande resan gick jag till Mirjis där även Arvin var och vi spelade Who am I och googlade snygga killar. Är lite lugnad av att Arvin är mer pank än vad jag är, han ba "jag har kanske 400 för resten av månaden, eller förresten inte nu längre jag köpte ju snacks". Då skrattade jag skadeglatt.

Urban gerilla

so let's not talk of love and flowers and things that don't explode = en "tuff" lyricline. Fast jag trodde tills typ igår att det var: so let's not talk about a thousand things that don't explode.
Erkänn att det är mycket tuffare? Typ "är trött på jävla politik nu spränger jag riksdagen"

Spårvagnsmiffo

Igår på spårvagnen satt jag och Mirjis och diskuterade möjliga orsaker till varför det alltid blir dammigt på porslinet i badrummet så fort man vänder ryggen till. Seriöst, det går en dag och så ligger det ett dammtäcke på handfatet igen! En dam som satt bredvid oss la sig i samtalet och för all del hon var trevlig och kom med tips och ideer. Men, efter dammsamtalet så verkade det som att hon ville fortsätta delta i konversationen. Jag visste inte riktigt hur jag skulle reagera men för att hon inte skulle känna sig utanför så fortsatte vi att prata om städning HELA VÄGEN. Hatar att vara väluppfostrad och en "trevlig ungdom".

Högskoleprov

Har skrivit hp hela dagen (harry potter provet enligt syster). Fick ca 1.6 = not good enough! Dock missade jag bara en poäng på engelsk läsförståelse vilket jag känner mig skrytig över. Men, måste bli Hermione om jag ska komma in på Hogwarts. Provledaren var härligt otvungen och svor hela tiden (!). Tror hon var bakis. Hon ville kanske inte vara där och ba "orkar fan inte ser era legitimationer en gång till, har stirrat på dem hela dagen" mot slutet. Sen sa hon "ni kan gärna slänga alla papper på vägen ut, post-its och sånt skit". Gillar hur hon sa post-its med avsmak. Känner att det är fest i luften men jag är så fattig, ska ändå på födelsedagsfest för Camilla. Hon ska få en present som egentligen inte är en present utan mer något jag är skyldig henne. Snacka om att vara fattig.

I'm so broke I can't even pay attention, I'm so poor I can't even give you the time

Lyckans läsk

Halsade precis en apelsinläsk på glasflaska som om det var "sista ölen innan vagnen går". Spillde lite på datorn. Ska hugga in på hallonsodan nu.
Känslan av att det är "roligt" att mixa ihop en röd drickaback? Jag kommer aldrig orka bära hem en sådan, kan dock tänka mig att gå till affären och "öva mixning". haha ska söka sommarjobb som backmixare

Arch enemy

Här sitter jag och blöder näsblod. Kanske ett tecken på att min ärkefiende Harry Potter är i närheten eller känner sig extra blodtörstig? Är ofta irriterad på Harry. Han är gnällig och puckad men har sån jävla tur jämt! Idag har jag läst ut the Goblet of fire och jag får medge att han var en ganska okej person mot slutet. Men hela slutet var iofs asbra (grät lite när Cederic dog, och när Dumbledore uppmanade alla att skåla för Cederic och nästan när Harry var deprimerad och plötsligt inte så irriterande, tyvärr varade det bara i några sidor)! Men återigen; ofta man har sånt flyt som Harry Potter har och ska bli mördad av Lord Voldermort och så bara "nej spellen går i reverse för båda har fjäder från Fawkes i sina stavar"! Så. jävla. störigt. Är egentligen ingen dödsätare men vill tillintetgöra Harry.

Imorgon ska jag skriva högskoleprov så ikväll stannar jag inne; snusar, blöder, läser. Tänker inte ens torka bort blodet, ska skrämma livet ur Harry när han dyker upp.

Usch

Skulle äta en slemmig matlåda jag hittade i frysen. Såg ut som en spygryta men tror att det var spenat, bönor plus okänd "grytighet", så att säga. I micron blev den blöt, mest lik spysoppa, med vissa isklimpar kvar. Jag har ingen ketchup så jag öste på med chili creme fraiche. Nu är det smaken förstörd. Hatar att laga misslyckad mat och sen måste man äta upp den för att man lagt tid, pengar och energi på det. Om jag ändå haft ketchup, allt går att rädda med ketchup /Fan också

Living the dream

Har en momenta i ekonomi som tar fram mina värsta sidor. Kunde inte stanna på dagens föreläsning för jag blev så irriterad. Orkade sedan inte vänta på att någon jävla unge skulle leka klart i den smala gången vid juicen på hemköp så jag prejade honom. Fast värst är det för Maria. Hon berättade att hennes kille hade fått väcka henne mitt i natten för att hon förtvivlat hade mumlat om "centralbanken" och "växelkursen". När hon vaknade hade hon tårar i hela ansiktet, haha! Själv drömmer jag om att jag läser kurslitteratur som jag ligger efter med och att den är jätterolig, lättförståelig och bringar klarhet på klarhet.
Hälsningar/pluggis med spännande liv vilket avspeglas i REM-sömnen

Sol och vår

Ingen fimbulvinter den här gången, ännu är Ragnarök avlägsen! Fattar inte varför sol-och-vårare har blivit en beskrivning för något negativt. sol och vår är väl helt fabulöst?

körvmacke

Morgonstund har morgonmun. Jag läser Harry Potter och väntar på kaffe.För några dagar sedan när jag drack kaffe med extra mycket mjölk och åt ett grönt vingummi samtidigt så smakade det exakt som prickikorv!
mmm tänk en rostemacka där smöret smälter in och en skiva prickikorv på..
Funderar på att börja äta kött igen, bara utvalda produkter isåfall (djur = animalisk PRODUKT). Älskar att göra min plikt som konsument och förbruka produkter. haha älskar ifall man läser det här och tänker produkt som i resultaten av multiplikation och allt blir nonsens (no sense makes sense/charlie manson). Ska nu försöka upprepa mitt empiriska experiment, bara kaffet brygger klart. Jag längtar!

love nature!

Mina fönster har sett så skabbiga ut sen hemska vintern attackerade och jag har inte haft tid, energi, vilja och resurser att göra något åt det. Så kom det stora störtregnet och sköljde bort allt smuts! gotta love nature!
Fast en annan gång när det var störtregn så vaknade jag mitt i natten av ljudet och trodde att det var apokalypsens fyra ryttare som kommit för att hämta mig. Den slightly ologiska kopplingen kan ha något att göra med Ellinors och min diskussion kring var man skulle gömma sig om sagda ryttare stormade fram längs Drottninggatan när man var ute på shoppingkväll. Meningsfull diskussion, jag vet. Om ryttarna kommer så är det ju kört oavsett hur bra flyktplan man har!

Kottkesque

Jag beslutade mig för att göra en blogg på det här stället. Mest för att min syster också gjorde det och vi vill göra allt lika. Hihi. Men vägen hit var lång och jag är sannerligen en sårad hjälte vid det här laget. Efter att någon gång i forntiden skapat en blogg här som hette "moffan" (fet idag igen?) som inte ens hade något inlägg så fick jag inte registrera min mail som blablabla.
The point: Jag har mailat kundservice hundra gånger (först handlade mailen om att jag inte alls har någon jävla blogg här, men det upplyste hjälparen om att jag visst hade) om att jag inte kan få något mail för att återställa lösenordet (hjälparen skickade även två sådana "för hand") så började jag fundera på om det var min hotmail det var fel på. Efter lång tids surfande på Windows-hotmail-hjälpforum (103 år?) och två frågor skrivna i hjälpforumet går jag in och ser över mina inställningar på mailen.
Den spännande upplösningen kommer nu: jag hade blockat mail från blogg.se, tyckte väl att de någon gång var fett störande och sedan glömt bort att jag ens har haft något med dem att göra. Samma sak gällande mecenatkortet som jag inte har kunnat aktivera på månader (plus att jag skickat arga mail till dem, först om att det inte funkar och sedan om att de inte svarar, vilket inte är så konstigt när jag har blockat dem). Dagens slutsats: jag är 103 år och uppenbart teknikfientlig. Men, välkommen till min nya blogg! Dag ett och jag har redan skämt ut mig för hela kundservice.

Ps. jag valde designen "kottkesque" för att den hade roligt namn och var så jävla ful, som ni kan se

RSS 2.0