fågelparty

fåglarna har ätit upp alla frön jag la på fönsterblecket! dock att det var inte så nice som jag hade tänkt mig för att 1. nu ligger det fågelskit där istället 2. de kom om natten så att säga. eller tidigt på dagen kanske är mer rimligt men med tanke på att jag inte kan svimma om kvällarna blev det lite fel. dels för att jag hade persiennerna nere och därför inte fick titta när de åt som var meningen med det hela (stå på insidan och skrika GOTT VA!!!) och dels för att jag inte fattade att de var där. det har jag förstått nu i efterhand iom att det fanns inga frön kvar bara skit. 3. det var ett sånt liv på dem! jag låg i sängen och vaknade av dunsar och kaos utanför. tänkte att snön smälte och att det var laviner som föll från taket (som att det ens finns så mycket snö), sen funderade jag på om det var de där samhallsgubbarna som fixar med grejer jämt för de är aldrig diskreta. låg där med mord i sinnet. sedan jaaa sedan drog jag upp persiennerna och såg vad som fanns och insåg att ljuden som stört mig bara var ett fågelparty, som jag själv hade inbjudit till. aldrig mer. aldrig. vem ska städa efter det då?

game of thrones

alltså det var en orimlig dröm om game of thrones i mitt huvud inatt. minns inte detaljerna men det kommer i framtida säsonger finnas något slags fantasidjur i de sju kungarikena som är snällt och klokt och fixar peace and love and understanding (man tänker ju nu att det är falcor från oändiga historien men detta djur var mer som de vilda i where the wild things are till utseendet). Jaja DEN fanns i alla fall och det var "go stämning" i hela game of thrones (ofta, vad handlar serien om i så fall?). sen råkade jag titta i sista kapitlet, sista boken och där........ avslöjades det att fredsmonstret egentligen var en stor dräkt som JOFFREY hade på sig! WTF! vilken twist........

förlåt för spolier!

stopp och väx!

när man var lite och skulle sluta bita på naglar? smetade på såntdär "stopp och väx!" (är nästan säker på att det finns ett utropstecken i namnet eftersom det är en uppmaning, "stopp med det du gnagar och ge växtkraft åt dina naglar". vare en jävla häxa som producerade den eller? "stopp och väx! så blir du häx!" eller vilka slogans fanns till produkten, man undrar ju) så var det jätteäkligt när man bet, men efter ett tag... vande man sig vid smaken och gnagde vidare. ett stort problem jag hade var att jag sög på håret! gillade när det sedan torkade så spetsarna blev vassa då kunde man sticka folk med dem.. näää! men så var det alltid någon som sa att man fick mask i magen om man sög på håret. alltså är det sant? HUR FAN KOMMER MASKARNA IN I MAGEN? vadå de finns på håret redan eller? och så käkar man dem och så blir magen deras nya bostad? så jävla vidrigt att ha maskar i håret. himla barn-medusa.

gått

har förresten köpt lösgodis idag jao jao fanns typ inget gott bara vrålapeklubber. störigt när man alltid vill äta gott. för fan! annan gott jag har (får en ökande känsla av att jag snart kommer börja stava gott som gått pga sinnesslö information) 1. choklapudding 2. cashewost 3. jorden runt på tio flasker alltså blandade öl 4. tropikana-"jos" 5. snus
 
häromdagen fick jag inköpslista för vi skulle göra matlagning då skulle jag fixa schalottenlök. det var först då i mitt långa långa liv jag fattade att det inte stavades Charlottenlök. men hur kan man veta, äpplen och potatis har ju alltid människonamn. känner starkt för de som ger sina husdjur människonamn. gärna helt vanliga typ här är min fågel johan. kom nu johan så ska du få frö!!! men johan vill inte ha frö johan vill bara kraxa och stjäla den kosmiska metallen guld, för johan är ingen burfågel utan en vild korp. kommer nog som novell snart

sovjetstandard

min käre vän "skivspelarn" är tillbaka från di döde nu! när det hände tog jag direkt en julklappspeng (en röd med christofer polhem och karl XI, eller en krille-kalle som man också säger) och hade grundlig skivrunda över hela staden med dronning helen. nu har jag det bra. vet ni hur skönt liv man har när man inte behöver sätta på datorn det första man gör på morgonen för att det är där musik finns? glada dagar när man slipper den skiten tycker denna bakåtsträvare. nu för tin ba "tar på en skiva, gör kaffe, brer ett knäcke och lullar sedan omkring som en annan DDR:are utan modernitet". filmen goodbye lenin är så bra då hamnar en mamma i koma och hon älskar ddr tror de bor i östberlin men är inte hundra och sen när hon vaknar ur koman är det nutid men hennes son vill inte såra henne (ho är väl svag i nerverna kvinnan) med hur det egentligen gick för öst så han lägger ner all energi på att återskapa den tiden för henne. tur att hon är sängliggandes då! men det är ändå massa besvär, typ tidningar och vilka märken och sånt det ska vara på mjölkpaket och vem som kan komma på besök.. minns inte hur den slutar dock. men den är kul! tänker ändå på en del bra med DDR tillexempel var arbetslöshet FÖRBJUDET men alltså nää vill nog inte ändå för det verkar vara så dåligt väder alltid när det gäller sovjetstater (jag har varit i en sovjetstat och då var det EXAKT sån där sovjetmisär).

rymd

har börjat hålla på med astrologi! så bra sätt att lära känna sig själv tycker jag. men det står typ samma fakta på alla googlesidor, vill forska djupare i vilka egenskaper rymden har gett mig. en sak som är så himla tråkig är att det har varit dementorer i luften i minst en vecka så det är rakt av omöjligt att forska på himlavalvet.. eftersom det intecfinns just nu. obs såg ett program om guld, guldet är en kosmisk metall. det har alltså hamnat på jorden genom att regna ner från rymden. alla metaller är inte så bra som guld! skyttens metall är tenn som den där tennsoldaten med ett ben som brinner upp i en ugn... lejonet har guld. aja annars sitter jag och längtar efter torsdag eftersom det är skyttens dag. den positiva planeten jupiter styr ju mig då va


nöjesparker får fan ig

tycker inte så mycket om nöjesfält längre. jag tror att detta beror på dödsångesten när jag senast var på liseberg (för åkning, har varit där för flipperhallen samt "jul" och förresten på senaste jul blev både jag och helena kära i en lisebergsbetjänt med gul peruk...). ja men senast jag var där för åk så tog jag den där jävla gungan eller vad det är som står uppe på berget och som svingar en ut över parken och det tar fan aldrig slut, tror den heter uppsvinget. det kändes på riktigt som att jag skulle dö. var så rädd att jag inte ens kissade på mig och efteråt var det bara nervösa ryckningar i hela kroppen. nej fy! har inte åkt sen dess. det finns så många sätt att dö på ett nöjefält det vet alla som spelat roller coaster tycoon. det kan hända OLYCKOR!
 
1. någon har ökat hastigheten till för mycket på berg och dalbanan så att det går för fort för vagn två och den krockar rakt in i vagn ett. man dör.
2. parken har för få mekaniker i förhållande till attraktioner så de blir inte underhållna tillräckligt ofta. attraktionen kraschar. man dör.
3. man blir iväglockad på en asfaltsväg långt bort och när man inser att det inte leder någonstans och man vill vända om så är vägen borta :( av rädsla vågar man inte lämna den enda lilla asfaltsplätten (ca 1kvadrat) som finns kvar och man irrar runt där FÖRALLTID
4. den med parken tröttnar på att "spela seriöst" och lyfter upp en i luften, slänger ner en i någon jävla sjö där man vevar med armarna och skriker på hjälp men ingen hjälper och sen drunknar man. det som har parken skrattar. det står en liten notis i nyhetsflödet "besökare 421 har drunknat".....
 
det som ändå är roligt är ju lustiga hus! gu vad kul lustiga huset på gröna lund är. önskar att man kunde lösa en liten biljett till bara spelhallen för väl därinne lägger man ju ändå in tvåhundra spänn i olika flipperpspel.

sööööön

när spotify vill tipsa om någon jävla skitskiva på förstasidan och så har den inom parentes skrivit (with bonus track) som att det skulle vara begärligt? nä tack du jag har hört så mycket strunt redan, igår var det en "kille" eller en XY som jag numer kallar dem för som hade borgerlig utstrålning och tyckte att jag såg ut som "en som ofta röker på" jag baaa FAR ÅT PIPSVÄNGEN MED DIG sen tjötade han vidare och ville typ att jag skulle definiera min personlighet. jag gjorde en scen och ba "jag ÄR....... sportig." sen trodde han att jag kände mig hotad för att han var längre än jag så han ställde sig på knäna så där som man gör när man vill locka till skratt genom att leka dvärg. det var bara det att han satte inte fast skorna på knäna så att det verkligen ser ut som att man är kort utan han bara var där,släpade runt sina favvojeans på ett skitigt dansgolv. jag frös till is av ilska och sa nu går jag hem. sen gjorde jag det. skrattade högt för mig själv på vagnen åt foton av min lavalampa som jag tagit tidigare på dagen. har inte sett solen på flera människoåldrar betyder inte söndag solens dag? eller är det "sööööns" dag? vem fan är sööön? haha förut var det någon som ringde på dörren, jag orkade inte klä på mig så jag låtsades att jag inte var hemma. gömde mig under täcket i fem minuter, vet inte varför!!!!

klockan åtta

alltså den där björn afzelius texten "jag sparkar barn och rycker djur i svansen"? haha så är det typ för att beskriva hur depraverad han är?

över till nästa ämne när man försöker hinna vara vid desination till åtta och så ba.. nä men jag försöker att gå på vagnen till åtta, nä jag försöker gå hemifrån till åtta, nä jag försöker ha valt kläder till åtta, nä men jag har ändå lyckats om jag har duschat innan åtta, nää men oj klockan är visst åtta. ja men igår lagade vi risotto oj oj oj "hej jag ska äta italienskt ikväll" haha ja fast igårväll då. gu vad gott det var har bara ätit macker hela året förutom det. men idag köpte jag mer macker. nu ska jag försöka hinna till åtta! bara jag hinner NÅGONTING! tänk om man var med i det "halv åtta hos mig" jag skulle ju dyka upp vid midnatt och få äta rester.. de andra är redan fulla i hallen eller var man nu brukar vara vid midnatt.

ingen bild

okej googlade "baby with shark mouth" för att cigge ville det men rätt bild kom inte upp det blev enbart bilder på djurhajar. sen googlade jag "baby with sharp teeth" men den enda bilden som kom upp var denna av "demonica". och det är ju helt uppenbart inte cigge.
 
 
har inte hittat på den googlebilden jag pratade om men vet inte riktigt hur jag ska hitta igen :( kanske är lika bra, det är inte sunt att titta inåt på det sättet.


cigge lille

för fan! den där Cigge vi brukar prata om som alltså är fostret i en ständigt pågående, aldrig övergående graviditet of mine. han  som man ofta kan skylla på när diskussioner och handlingar börjar slutta mot karaktärsförgörande och moraliskt förfall. typ när man har suttit i sängen hela dagen och druckit fyra läsk, varav två innan klockan tolv och så ursäktar an det med att "det är för att cigge är så jävla krävande just nu, man borde ju egentligen ta fram galgen men mylingen lär ju hämnas på något förfärligt sett", och så öppnar man femte drickan och väntar på att det ska bli skymning så man kan öppna de "riktiga" drickerna. ja det gamla fantasifostret som skapar dekadens, är eventuellt inte en monsterunge in the lifemother. snarare kan denne Cigge vara det så kallade barnet inom mig. vilken vidrig insikt! en gång såg jag en bild på google (forskar MYCKET på google) på ett foster med hajmun. vågar inte leta upp den just nu men just den bilden skulle kunna vara ett foto av Cigge.  hela tiden går man och skyller på att det är en konserverad graviditet så visar det sig att det är "barnet inom". barnet inom mig är alltså ett mycket osympatisk foster med hajmun, två rader av "sylvassa" tänder, och ett impulsivt beteende. droppen som inte gick att få ut ur bib:en är ju att det dessutom är en POJKMAN! inte konstigt att man beter sig illa när barnen inom släpps igenom när det är en jävla XY.

RSS 2.0