Familjen, vännerna, Viken

Rubriken är ett litet slagord jag snappat upp som sammanfattar den senaste veckan mycket väl. Vet inte riktigt när jag ska åka hem igen. Gu tänk om man aldrig mer kom hem? Bara lämna lägenhety och alla saker och fortsätta mot någon annan stans.. bli en showgirl i Berlin som ingen någonsin hör ifrån igen. Då får man i alla fall göra många shower! Det är sällan min show nu rent artistiskt. När jag spelar gitarr så är det andra ljud också så som tv eller prat eller skratt och trams. Vill bara... knuffa någon av scenen och ta över; "det är min show nu". T ex kan man göra det på nyårsafton om alla DJs suger (vilket jag lovar att de kommer göra). Då kan man knuffas och dra på något subbigt, exempelvis New Order och röja när synten flippar ur.

På nyårsafton ska jag balansera måttfullhet med gränslöshet (utan att vara vulgärt utåtagerande) vilket förresten även är ett av mina nyårslöften. Att hitta den balansen JÄMT.
Övriga löften (eller ska man säga ambitioner?) är att köpa nya jeans man kan ha till allt, att hänga på stranden och bli solbränd, att åka till Paris, att festa på Jazzhuset eller i Köpenhamn,  att laga cykeln, att cykla till city och så den jag tror kommer bli otäckast: att gå till tandläkaren

Hoppas jag kommer lyckas med allt! Första och sista är svår, man får extra ambitionspoäng om man klarar dem. Har inte så mycket farhågor inför 2011, allt ordnar sig alltid. Eller har ju  några mörka hål i mitt sinne men de ska jag inte dela på bloggy. De ska jag förtränga!

Som avslutning för idag och för i år har jag ett litet nyårsskämt till er:
Vet du vad det är för skillnad mellan en ferrari och en säck döda spädbarn?
- Jag har inte en ferrari under sängen..

Gott nytt år!!!

Flaskan

Ni vet när man har öppnat en stor flaska kolsyrat bordsvatten och tagit ett glas som man förtjänat och sen står flaskan där bredvid för man tänker att man kanske vill ha ett glas till om en liten stund? Då blir det jobbigt när man tittar på flaskan och kolsyrebubblorna kryper uppåt och.. försvinner. Paniken! Måste gömma flaskan.


Är nästan frisk igen! Jag hade feber i fyra dagar men nu är det i alla fall över! Och imorgon åker jag till Västervik. Fast blir mer och mer opepp när jag upptäcker att allt där verkar kretsa kring att skotta snö osv. Här i Göteborg är det jämförelsevis kontinentalt. Fast det ska bli roligt att utöva vinteraktivitete; åka skidor, bygga saker i snö, åka pulka, mula barn osv. Kuriosa: I Skövde säger man tydligen "grosa" istället för mula. Haha fattar inte, har de alltid grus i mulningsnön? Fan så brutalt.


Elände, misär och förfall

Man får gnälla på bloggy för då känns det mindre eländigt. Såååå, här har ni
Fan vad jag känner mig SJUK! Observerade symptom: illamående, feber = frysa och svettas simultant samt huvudvärk. Vet ni hur mycket jag hade trivts med att vara sjuk just nu egentligen? Att ej behöva gå ut och bara sitte inne och spela Sims och dricka drycker, skulle vara drömmen. Dock, jag har tenty imorgon som jag verkligen verkligen vill gå på! Så även om jag har disgusting kräksjuka så tänker jag göra det. Men jag kan ju glömma efter-tenta-öl och typ att fira på något sätt alls. Har liksom pluggat för lite också. Så jävla dålig karma jag har tvi tvi tvi. Obs vet ni att det finns en religiös rörelse i Indien som tror att genom att begå normbrytande handlingar och att vara totalt gränslös i allt, överför man all sin dåliga karma på den person som blir upprörd av sagda handlingar?

Min önskan: att kräkas i tentasalen, att alla ska tycka att det är en social överträdelse och att all min dåliga karma hamnar på dem. (Menar ej att kräk = karma. Jag menar karma mer filosofiskt, the real deal.)

Är så glad att man alltid kommer på en lösning på ett problem bara man klurar tillräckligt! Tack till allt flum som finns i Indien.

Den osynliga kompassen

Ni vet när man kollar på vädertabeller och det finns pilar som visar i vilken riktning det blåser åt? Det är alltså en  slags osynlig kompass som illustreras, där inget annat än pilen syns. När pilen står rakt upp brukar min första spontana tanke vara "ojdå idag blåser det... uppåt?". Jag tycker att de borde visa den osynliga kompassen också för då skulle man direkt fatta att det betyder att det blåser nordligt när pilen pekar upp, och givetvis inte från marken mot himlen. Fast här i Gothoburgensis (obs, latin!) blåser det nästan alltid vågrätt. Det är nog därför jag blir så konfunderad när pilen visar på lodrät vind, totalt verklighetsfrämmande.

Gammal jävla subkultur

Camilla och jag pratade häromdagen ifall man, när man är gumma, kommer tycka att gubbar är snygga? Eller om man kommer bli världens perv och bara gilla lammkött. Jag tror att man kommer börja gilla gubbar, för liksom när man var typ sju så tyckte man ju att andra sjuåringar var snygga... alltså kommer man när man är hundratre tycka att andra hundratreåringar är snygga.

Dock har snyggdiskussionen har lett till att jag även börjat fundera över fenomenet gummor och gubbar som gillar äckligt godis. Typ "fan va gott med ett ruttet körsbär i spritsås". Det känns lite som att det bara är en image gamla har, att gilla äckliga och tråkiga saker. Det är liksom deras subkultur. Men om det inte stämmer, tänk ifall man helt plötsligt vaknar och tycker att det är okej att baka in russin i lussekatterna? Eller den dagen man vill färga håret lila och klä sig i något "raffigt"?

Jag kommer att bli; undernärd grogghagga med jeans och tshirt forever!

Huligan i Tynnered?

Här i Tynnered finns det två sportlag för ungdomar och vi har faktiskt fina fotbolls och basketplaner. Därför har jag tänkt starta upp en firma för något av dem men jag har jättesvårt att välja! De som finns är: Tynnered FF och Proletären BK
HUr kan man välja? Man måste ju älska båda!

Ellinors projekt: gå med i postkodlotteriet, gå med i RF. Hon vill säkert vara med i firman också. Huliganliv, typiskt Ellinor.

NU ska jag dra till grannarna och hjälpa dem att flytta, för här i da hoods hjälper man varandra. Obs att det inte gäller intellektuellt lågpresterande, de får fan klara sig själva. Tillexempel de 6.3% som röstade på SD i mitt distrikt och de 6.8% som röstade på SD i flyttgrannarnas distrikt. Fucktards, suck a fuck.

Observera att alla som man kan promenera till på max tio minuter är grannar.

"Ellinor" och Öllegård

Idag hade "Ellinor" fått för sig att det var hennes namnsdag. Därför köpte hon blåbärspaj och vaniljsås och det smakade ASGOTT! Hädanefter har "Ellinor" namnet Anna. I förstanamn.

Detta namnet då: Öllegård! hahaha det är hon som spelar Tommy och Annikas mamma.. Öllegård.............

RSS 2.0