ånej!

"Har aldrig fått virus förut.Min dotter gick in p sin mail p min PC å öppna inkorgen fr en vän, men d var inte fr vännen.Sen kaos"

Nää det jobbiga som hände där? man känner ju ångesten: "sen kaos"

maila och fråga

Okej det roligaste/äckligaste: veganhemköp i nordstan har massa goa grejer på en hylla så man går dit och drömmer lite (typ som hon tändsticksflickan som får psykos innan hon fryser ihjäl och träffar massa go mat eller hur det nu var). Ja men där bredvid drömmarna så står.......... "inkokta grisfötter" från eldorado i en sorglig jävla plastburk! Hahahaha guuuuud undrar om det är en medveten provokation? Obs att det inte är provocerande för mig bara roligt för att det är så äckligt. Annan möjlighet är att placeringen faktiskt är till för humor. Blir så sugen på att maila butiken och fråga. Det kan man göra det är ett tips från två tjejer som stod och kollade på bananerna. De typ "ååå BARA gröna bananer! Det är alltid så här. SÅ störigt, vi får maila butikschefen om detta alltså".

städbloggen

Eh ja just det när jag skulle äta frukost häromdagen så fanns det ingen frukost? då tänkte jag "aaa koka makaroner det finns!". Problemo: hade tvättat duken med tvättmedel och diskborset i diskhon kvällen innan och efteråt diskat i samma diskho med samma diskborste. Tydligen utan att rengöra ordentligt emellan för mina frukostmakaroner smakade av inkokt tvättmedel. Lösning 1. dränka allt i ketchup. lösning 2. slänga skiten och inse att min vana av så kallad rockfrukost är befogad. Aldrig mer försöka med mat på morgon. Valde nr 2.

Eeejaaaaaa, har putsat fönster idag för det var snö i morse så det kändes som min sista chans att göra detta innan istiden. Nu är dock snö borta igen och jag är glad med rena fönster. Nästa projekt är att rengöra köket noggrant från tvättmedelsrester. Välkomna till städbloggen då!

ps. duken blev inte ren