spännande info

Haha ååå ja registrerade mitt åkkort på västtrafiks hemsida efter att för hundrade gången åkt med tomt kort i typ en vecka utan att ha någon aning alls om det. Tänker att det ska bli ordning på detta nu, för om man registrerar så påminner de om att det snart går ut! SÅ skönt! Vill åtminstone vara medveten om att jag plankar när ja gör det. Så skulle jag logga in där förut och kolla när kortet går ut. Kunde verkligen inte komma på vad jag hade valt för användarnamn? Testade ALLA jag brukar ha men inget funkade. Så fick jag beställa en påminnelse. Mitt spårvagnskort heter............... (spänningen ligger tät)


.................
.......................... nimbus2000...............................................
.
.....................................


"ok"nä hörrni jag ska bejaka den inre julgrisen i mig nu och adventspyssla = baka samt gå i körkan (!). Dock att jag ska typ längst ut i Bergsjön? Har aldrig varit där.. hur ska det gå!!!!

formarna

okej såg en på vagnen förut som hade först tighta jeans och sedan baggy jeans med hål i ovanpå. Fatta obekvämt? Dock att det kan vara bästa lösningen för att hålla sig varm i vinter. Men alltså varm + obekväm blir det då. För jag såg att det inte var några jeansleggings (och förresten skulle det vara samma funktion som att gå runt i långkalsonger, obs att leggings är typ långkalsonger men ingen fattar det?) utan det var hårda riktiga DENIMJEANS *jobbar på JC*

Förresten var nere i förrådet förut och letade efter decemberdekorationer haha har en skolåda där med tre grejer i och så står det "julpynt" på! Det var väl gulligt? Nåväl hade hoppats på att hitta mina pepparkaksformar där men nä? Jag kan verkligen inte minnas vart de är! Vet att hälften ligger hemma hos Stina, kanske alla är där? Men jag har verkligen för mig att jag hade älgformen för ett tag sedan då jag var rolig och skulle göra "älgbiffar". Alltså det är mycket roligt för då gör man bönbiffar och så stansar man ut dem med älgen och så äre älgbiffar. Aaa fast det fattar man ju. Men asså, VAR ÄR MINA FORMAR? Ska liksom ha adventsbak på söndag och så ba "aa vi fixar degen du behöver bara ta med dina roliga formar som du skryter om"* Då kan man inte dyka upp och ba "jag har virrat bort dem, sorry!"

NU äre FREDAG!!!

*MYCKET ROLIGA! Det är mumin och snusmumrik och lilla my och kamel och moskè och DINOSAURIE etc. Eller okej inte etc det var nog allt? Ja älgen också dårå men den har jag ju redan berättat om

sömnen + flugan del2

ALltså sömnproblemen!!!!!!! Ett jävla styr med det. Igår kunde jag inte ens sova trots att jag vinat på bibblan och ölat på andra lång (typ favvogrejer att göra). TRösten = att även Camilla har sömnproblem. Dock att det är egentligen inte tröst utan bara dubbel olycka? Fast ikväll ska vi testa att sova med hjälp av skräck. Vi ska gå skräckvandring på körkogårn! KOllade upp vilken man vill till och kom fram till att Östra är bäst för då kan man hälsa på Boye och att den är stor. MEn jävligt långt bort för alla parter. Vem fan bor där liksom? Plus att det hände ett jätteläskigt överfall där för några veckor sedan typ klockan sjutton på eftermiddagen. Alltså vi får diskutera detta noga. Annars funkar även Stampen men där finns inga kändisar. Dock mitt i "city" så det känns mer safe? Laddar ändå med pepparspray, krucifix och häxramser för man vet aldrig vad man träffar på där ute i stadsdjungeln. Ja men ja, ändå att jag längtar lite efter sömnproblemen just idag, eller alltså jag tror att jag har en plan idag om skräcken inte räcker. Har laddat ner massa radiodokumentärer. Ååå då kommer det komma fakta av någon med lugn röst och så ska jag ligga i mörkret och lyssna och det är svalt i rummet med lite öppet fönster och så kanske man somnar? :) Hälsningar höga förväntningar

Just det jag har även beslutat att göra mig av med flugan, den har freakat ur. Tre gånger idag har den liksom  kaxat opp sig i mitt ansikte och bara surrat omkring? Också att den tar värsta satsen så det blir "hård" krock. Alltså hård som i det hårdaste flugan kan göra. Vill vara the bigger person här men den ska fan inte attackera! Dock att jag inte har bestämt mig om jag ska döda eller släppa ut? Tänker i alla fall inte "äta upp den" som Ellinor och Helena föreslog. HAha alltså den föddes i bajs?
Dock att släppa ut = indirekt döda? Fast det kan ju inte jag veta för ingen har berättat för mig ännu!

Flugan

Okej det finns en fluga som har bott här hos mig i cirka två veckor. Först tyckte jag att den var lite störig men vi lever numera sida vid sida. Den har alltis visat respekt när jag ska sova och liksom aldrig trängt sig på vid maten eller något sånt. I början så hade jag ofta fönstret öppen och så men den ville aldrig lämna bostaden och jag accepterade väl att vi bodde ihop. Whatever, det skadar inte mig? Men nu verkar det som att den plockat fram vagabonden i sig för den har börjat bli lite "dampig" så att säga, är i vägen hela tiden och typ muckar med fönstret (som numera är stängt, eftersom det är så jävla kallt). Jag känner att jag borde ge den friheten att flyga om den nu vill det. MEN, nu kommer problemet efter långt intro: det är ju betydligt kallare än för två veckor sedan och denna fluga vet inte om det? Den tror ju att det är som tidigare, dens livcykel med årstider och skit har ju fuckat ur! Jag tror inte att några flugor är vakna utomhus längre? Obs vad gör flugor på vinter? Jag tänker att de går i ide i typ... barken på ett träd? Så dilemmat är alltså, ska jag släppa ut den när den inte är anpassad i "flugvärlden" längre och kanske kommer dö pga värme/kyla psykosen eller ska jag behålla den här inne trots att den uppenbart är missnöjd?

Kära flashback hjälp mig!

iggy och bowie

Vet inte hur ni känner men Bowie och Iggy i Berlin, när de skrev The Idiot-skivan (och Lust for life!!!) är så jävla fint att jag ibland kan bli tårögd när jag tänker på det. (alltså pratar om detta minst en gång i veckan)

Älskar även att man har så många band nu! Senaste låttexten i crustbanden står Camilla för. Den heter Doppa röven i honung och handlar om hur verkligheten rubbas när man glömt sitt cigpaket när man är på promenad.

Saker jag vill att alla band ska skriva om: iggy pop och cig. Då är jag nöjd! Dock att när Elin var här så gjorde vi en seriös svensk cover på Iggys Fall in love with me som är svinbra!

Eviga frågan: M/F/K - Iggy Pop, David Bowie och Lou Reed?

Önsklista

Har börjat skriva på önskelista (om nu någon tänkte ge mig en present till bday eller xmasday detta är alltså främst riktat till mor och far som eventullt läser detta)

1. nya högtalare (alltså mina är sönder jag är så ledsen, bara den vänstra funkar så allt ljud är skevt. Dock att baslådan fortfarande håller vilket är en tröst i eländet. Så. Varsågod för info)

2. Lite olika böcker men är mest intresserad av Begrav mitt hjärta vid wounded knee som handlar om de sista fria indianerna i Nordamerika och deras motstånd (okej retas inte för att jag har ett indianintresse nu tycker den verkar skitbra plus att man alltid måste beundra motmakt. Geronimo <3! DOck att det är bara de där panflöjtsindianerna som ger andra indianer dåligt rykte för de är så jävla fula och jobbiga och falska. ok lång info igen)

3. Bustickets tur och retur westbay - gothenburg

4. Dinosaurier i lagom storlek. (Håller på att bygga ett totempelare av mitt totemdjur/patronus dinon)

5. Porslinskattter, say no more

JOvars är inte så intresserad av saker, eller alltså det är ju själva presentgrejen man gillar mest. Fast kaffe är fin present! Det fick jag en jul av mina två minsta syskon. tio paket!!! så glad jag blev då!!! Även att lite olika förbrukningsvaror uppskattas av this hobo. Exempelvis sprit.

Haha alltså det här var den värsta fattiglappsönskelistan jag sett i mitt liv.....................
(förutom det där då om att Stockholms hemlösa "egentligen BARA vill ha ett leende". Haha alltså EMD, i love u)

RSS 2.0