Grammatikfestivalet

Att det är grammatikfestival på GU i maj? Livat! Dock inte riktigt min kopp te. Sedan vi började med kombattträning i perfekt participens böjning, modala hjälpverb och gerondif etc i franskan så tycker jag inte längre att nysvenska klassiker som "ett hund begravet", "det fågelt" eller ens "hon gickde" är det minsta festligt. Alltså.. nej. Bara svårt. Varför slog aldrig esperanto igenom?

Något som inte uppskattas inom grammatik: att tänka utanför lådanAnnan sak som händer i maj: jag ska på seminarie med The Knife. Min kopp te, indeed.

Köp medges ej

Döden när det står så på kortmaskinen! Idag hände det mest pinsamma. Jag var på glasbanken (haha) mitt i fredagsrusningen (utan att vara fredagsrusig obs!). Först var det en fuckup bakom mig i kön som ville gå typ bredvid och trängas.. nä nä nä, jag var först fuckup! Detta fick mig på dåligt humör. Det offret tyckte typ inte att jag var värd ;( Så var det min tur och grejerna kostade liksom inte ens en hundring och jag ba drar kortet.. "köp medges ej". Jag vill försöka igen sa jag självsäkert och med en skeptisk blick från kassörskan fick jag göra det... "köp medges ej". PANIKEN! SKAMMEN! Jag blev illröd i ansiktet, ville bara börja gråta och springa hem. Men jag fick iaf lägga varorna åt sidan för att gå till bankomaten. Såklart fanns där cash. Jag fick tränga mig före hela kön för att lösa ut mina varor och allt var över. Dock, skammen! Fuckupen bakom mig i kön måste känt triumf. Så jävla typiskt att det skulle hända på mitt mest frekvent besökta system (the only good system is a sound system, måste alltid sägas när man nämner ordet system) och just DÄR också! Kunde det inte hänt på typ.. hemköp?

Näää ;(((

Alltså när datorn blir retarded och bokstäverna kommer upp helt långsamt som att det är ett spöke som skriver? Så kan det hålla på så i kanske en hel mening, ni vet? Skitjobbigt när man har skrivit något läskigt och så kommer bokstäverna upp där, en efter en och väljer tempo själv. Ryser........

På tal om läskigt: som godnattprat igår funderade vi över den utlösande faktorn till tredje världskriget. Vi är nämligen övertygade om att det kommer ske under vår livsstid. Glatt. Jaaa men sen pratade vi också om vilka djur man vill ligga med... inte piraya iaf.

+ någon har snott min cykel. Eller rättare sagt; det buckliga skelettet efter min cykel. Renodlad psykopattjuv. Tjyvgubbe. Ähhh drar till Berlin nu. Haha det är ett fik som tror att de är Berlin för att de sprayat grafitti på fulkonst, man ba.....................................................inte vet jag! har aldrig varit i Berlin!

Döden ikväll

Jag blev full, det var ju fan rätt åt mig. Har sagt det hela veckan men nu kommer det igen: JAG SKA DÖ PÅ DANSGOLVET IKVÄLL. Vi ska på synthklubb, den är ny och det är nya människor att hänga med! Kul första uttryck... att dö.

Har iaf på mig ett fint nyshoppat linne. Kan eventuellt vara Ellinors. Eventuellt.

Jaaa och högskoleprovet gick ÅT HELVETE! Dock: satte 34 av 40 ord. Så då kan ni ju föreställa er hur kass jag var på resten om det inte gjorde att jag höjde mig. Döden för mig.

RSS 2.0