Att "lipa"

När jag var ute på gården förut stod det två fula lintottar i nioårsåldern på en balkong, typiska retstickor. Så gjorde de fuck-off med  tekniken då man "vevar upp" fingret som en domkraft. Av ren reflex räcker jag ut tungan och "lipar" åt dem. Är jag också nio år och töntig eller? Kunde jag inte kommit på något bättre? Typsikt Barna* i bullerbyn att "lipa" när de retas. Och retstickor i Pippi. Typiskt Astrid Lindgren-barn överlag att "lipa". Ångrar att jag inte gjorde skrämselminen. Träffade en av pojkspolingarna lite senare då var han fan snabb att cykla iväg. Älskar att hota barn.

*Gillar barna istället för barnen

Spel vs. globala energiproblematiken

Pluggningen igår gick sådär va. Blev fett sugen på att spela Sims 2, vilket jag inte gjort sen i somras. Undrar varifrån den urgen kom? Spelade i alla fall skitbra, har mina välbeprövade taktiker. Fast Harry är otrogen mot Ginny med Dumbledore (knappast oväntat). var så inne i spelet att jag glömde allt och fick mushand! Alltså har inte fått det på sjukt länge. Handen blev helt lila och stel. Grattis till mig själv, fatta att jag kunde skrivit allt om energiförsörjning som jag behöver tills på måndag under den tiden. Litar på min improvisationsförmåga istället för ikväll är det PARTEY. Ska köpa alla nya sommarciders och om det finns sommaröl tar jag det med.

Förresten, läste en rolig sak i gamla anteckningar (från typ tre år sen) här kommer det: "Jag vill spela Soul Calibur men Maria säger att hon inte kan för hon har tagit blodprov och har ett klent finger. Så jävla taskig".
Haha ofta det är taskigt? Alltså ska nog skaffa tv snart så jag kan få spela tv-spel. Jag skulle känna mig som en kunglighet om jag fick starta varje morgon med en rejäl omgång tetris. Eller varva Mario 1 när man kommer hem och är full, gu så härligt liv

Tentor och prov

Hatar när jag vaknar allergisk, eller vad det nu är för svaghetstecken jag upplever, för då blir jag helt lazy. Gröt i hjärnan och dimma i ögonen. Ska plugga hela denna dag eftersom jag uppenbarligen tagit något slags sommarlov och har en momenta på måndag. Ingen rast och ingen ro för sen får jag hemtenty. Så jävla tråkigt nästa vecka + att den är över helgen! Fy fan.

Måste berätta om en missuppfattning som är kul: Jag hade varit och tagit cellprov, vilket jag benämnde som "provet", och skulle berätta om situationen för Ellinor för det var en rolig sak som hände. Så jag börjar med att beskriva att jag klär av, sätter mig där i stolen med benen i vädret osv. Så återskapar jag samtalet med gynno, typ "spänn dig inte, ta ett djupt andetag" och Ellinor (helt allvarlig) gör typ en min och ba: alltså fan vad konstigt? Jag ba: men alltså jag har inte kommit till det konstiga ännu?

Så trodde Ellinor att jag pratade om MATTEPROVET! HAHAHAHA ofta jag klär av mig och visar presenten på matteprovet.

Accio mina killar

Lista på de tio personer (utan inbördes ordning) jag är kär i och varför:
Sirius Black: snygg och begåvad
Fred and George: roliga och witty!
Draco Malfoy: snygg och rocknrollig
Lucius malfoy: cool and nasty, snygg
Neville Longbottom: modig men antagligen ful
Severus Snape: modigast av alla! proffsig
Hermione Granger: smart och klok
Cedric Diggory: Stilig och modig, snor Cho Chang från Harry, tyvärr en Hufflepuff
Voldemort: passionerad, talangfull

Skoja bara om den sista hatar Voldy! Usch osmakligt att ens skämta om det men jag tänker att han var snygg som ung.

Är absolut inte kär i:
Alastar "Mad-Eye" Moody: så jävla ful
Argus Filch: jobbigast i hela världen
Cornelius Fudge: Loser
Dolores Umbridge: nastiest bitch ever! Överspänd sadist
Rubeus Hagrid: halvjätte och gillar djur
Harry Potter: behöver jag ens säga något?

ÅH ÅH ÅH IGGY MIN CIGGY

Just det sa jag inte att Iggy skulle komma till en festival i Sverige och spela? Jo det sa jag!!!! Så visar det sig att det är Way out West som gäller (förutom detta "Sonisphere", vad är det rå? Skit i det). IGGY HÄR! I självaste Göteborg! Jeeez Louizze, hur ska jag reagera på detta rå? Surely blir inte biljetterna slutsålda? De är så dyra men tanke på festivalens karaktär. Alltså kan inte jag bara få säga att Iggy gör comeback rå? Fattar inte varför man skulle vilja tona ner en sån här sak, använd alla medel för att hypa upp händelsen istället! Man ba: the raw power of Iggy and the Stooges!!! och halsar en flaska go sprit. Eller så är man Pelle från Spung och gör mixtapes till någon och tänker att den blir kär om man tar med en tuff låt som Gimme danger.

Jag klarade matte C ju! Hurra hurra! Vill ringa matte-Leif från gymnasiet och skryta, han kommer ba: "fan att du ringer" och inte bry sig om infon. Belönade mig med godis idag det var fan äckligt. Imorgon ska jag belöna mig med något plagg plus någon go öl och sen se Mustasch på Liseberg. De kommer säkert spruta eld från scenen när 6:36 startar eller peakar.

LOST (iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii)

Kan knappt vara på internet för allt snack om lost överallt! Alltså varför har spoilers blivit min värsta skräck? Har inte ens följt lost på två år men jag tycker ändå att jag förtjänar att find out for myself vad allt handlar om. Hur ska jag få tag på de sista avsnitten? Skitsamma lite att jag missat två säsonger jag vill bara ha slutet och är slutet bra så tänker jag se om ALLT. Älskar Desmond.

Mer Malfoy

Är inte bara deppig när jag tänker på Harry Potter. Älskar när Romilda ger Harry choklad med date-rape drugs i och Ron äter dem och tror han är kär i Romilda. HAHA ROMILDA! Det var ett exempel på en Harryrelaterad rolig händelse.

Såg förresten "Malfoy" (som spoilade detaljer ur Half-blood Prince en tidig grynig) på vagnen i morse. Den var full av människor och jag tror inte att han såg mig. Han satt och läste en bok. Blev helt nervös. Han är fan lite snygg ändå. Fast mest blev jag ju nervös för att han är dödsätare såklart, och eventuellt för att han skulle börja bråka med mig igen. Känner att Tynnered är för litet för oss båda. Obs Tynnered är större än Västervik.

Min desperata situation gör mig till Kramer

Finns inget jag känner så stort förakt för som mitt internet. Det är efterblivet långsamt, man tror typ att jag har ett sånt gammalt modem som "ringer" till internet. Fy fan. Här sitter jag och gör en viktig utbildning i hur man bekämpar terrorister och pirater för att skydda sitt moderskepp (innefattar tyvärr inte att slåss med värjor utan mer att tjalla om man ser någon med nukleära sprängämnen) och så tar det så lång tid att jag glömmer bort vad jag håller på med. Ååå jävla internet, känner mig deprived på någon mänsklig rättighet. Alltså det är inte jag som är teknikfientlig det är tekniken som är människofientlig! Min telefon vägrar låta mig ringa också. What else? Nej just det, har ju ingen annan teknik. Ingen annan förutom datorn men den kan jag lita på att den funkar. Men vad ska jag med dator till när internet inte finns? Sitta och skriva i något gammalt dokument eller? Ska inkräkta på min granne och använda internet hälsningar Kramer i Seinfeld

Slutet på vårt äventyr

Har varit i Slottskogen med Stina idag och "pluggat". Allt jag kunde tänka på var Harry Potter. Pratade/Spekulerade om Harry upprepande gånger och sa direkt efter varje mening "men du får inte säga något!". Alltså, bra vän att bara prata och typ förbjuda den andra att säga något? Ehh.
Har ikväll rett ut alla mina frågor. Mitt äventyr med Harry är över. Jag visste att jag kunde lita på Snape, men det är sant att jag hade mina tvivel ibland. Tycker dock att hans affection för Lily känns lite pervers. Är inte så glad över att det är över nu. Känner mig fortfarande vemodig över allt heartbreaking som hänt. Tror Rowling att man bara glömmer det för att Voldy dör till slut eller? Knappast. Jag har dock kommit över det mesta av min irritation gentemot Harry. Eller alltså det började gå över redan i slutet av Order of the Phoenix men nu är det nästan helt borta. Bra att Ron och Hermione knullade till slut (eller jaa de blev ju fulla och gjorde det i Half-blood Prince en gång men det glömde Rowling att skriva, tur att man fattar det ändå). Nej nu var jag fan osmaklig i bloggy, måste gå och och skämmas över mig själv. Hejdå

Det kommer brinna, BRINNA!

Det verkar som att jag vill bränna ner min lägenhet. Igår satt jag vid bordet och sminkade mig i min spegel som stod på bordet. Den hade  eventuellt stått där ett bra tag men whatever, jag sminkade mig länge var skitful först. Min "rygga" låg på bordet också. Plötsligt ser jag i ögonvrån att det ryker från "ryggan". PANIK! Tar tag i den och tömmer, tänkte att det kanske låg någon god cigg och glödde däri. Så var det alltså inte. Det var min spegel som försökte tända eld på den med hjälp av solens strålar (jävligt omoget). Men alltså om jag inte hade sett vad som höll på att hända så hade jag lämnat spegeln på bordet när jag drog på party och då hade det blivit brand! Men det slutar inte nu. Jag kom hem från partyt vid fyra (obs behövde ej ha jacka på mig, gick i t-shirt = sommar). Gick direkt till köket för att grisa lite och då ser jag att det är en svart sörja i kaffekannan och bryggaren är påslagen! ALLTSÅ! Vad har jag? En deathwish?

True blood (+spoiler) och fest

Funderar på om hoten igår hände för att jag valde True blood framför fest. Att jag vredgade partyguden? Ikväll ska han i alla fall få en hyllning som han sent ska glömma. Obs är inte Maryann och tänker inte offra någon människa/halvmänniska. Men en sak undrar jag angående sista avsnittet i true blood s02, det kommer en spoiler nu så var beredd. Förresten, hur gör man en sån "spoilerhemlis" eller vad det är så man måste trycka på en knapp för att läsa det som spoilas? Jag vet inte, men okej detta är vad jag undrar: hur kan Sam förvandla sig till en vit tjur sådär? För jag trodde att han bara kunde bli det djur som han kan se just då. Hur hittade han den tjuren liksom? På så kort tid? Eller hade de förberett allt det? Jag förstår inte! Åhh ska nu till tvättstugan = ej skolk idag. Sen är det dags att börja hyllningen!

Lördag som i awesome

Nu har jag lagt hoten från igår bakom mig, idenna dag kommer bli awesome! Detta ska hända: jag ska till spritaffären och välja ut särskilda godbitar. Efter det ska jag gå till min granne och dricka drycker på gräsmattan. Sedan är tiden kommen för SPRINGPARTY! Surely fetaste festen this semester. Problem idag är: jag har inte råd att köpa både "goa" drycker och något att grilla till det gigantiska grillpartyt. Har en tvättid som känns ointressant. Plus att köket ser ut som krigsfält (för att det var ett krig där igår). Det var bara de problemen = minimala. Lördag, here I am! <-- töntigt sagt

Hotet

Okej ett nytt problem: det är en skitstor geting i mitt kök! Nu har jag stängt in den men jag måste ju döda eller frige den snart, alltså ikväll, annars kan jag inte hämta snuset i kylen plus att jag kommer glömma att den är där imorgonbitti och ramla rakt i fällan. ÅÅHH varför är jag hotad i mitt hem!!!

Stalker?

Denna kväll har varit så lugn för mig, till en början. Först var jag i skolan och minglade och drack gratis. Hehe älskar när skolan bjuder på dryck. De gjorde det första dagen också. Välkomna hit sa de och bara bjöd. Jag gjorde tidig kväll och begav mig hemåt för att se klart på true blood, omg så bra! När jag sett klart var jag tvungen att googla och först då veta att det bygger på en bokserie. Det finns tio jävla böcker! Awesome! Varför har ingen upplyst mig om detta tidigare? Gjorde en annan awesome sak, jag satte persikovin i skymingen (för extra magi) och sen skulle jag vara duktig och diska. Alltså, att vara pank är så produktivt.
Men sedan slog kvällen om och blev bara scary (tårar, hög puls osv, alla skräckelement finns!). Jag gick ut i rummet för att samla disk och tittade snabbt ut genom fönstret mot gatan. Precis nedanför mig står en gatlykta. Under det jävla gatlyktan står en man OCH STIRRAR PÅ MIG! Seriöst, så fort jag såg honom så stirrade han rakt i ansiktet på mig, rörde fan inte en min, brydde sig inte om att jag såg honom. Han bara kollade mig i ögonen, jag är säker på att han stått där ett tag. Det var knappast som av en händelse han "bara råkade titta upp just då". Såg fan att han inte var i movement och dessutom stod han med hela kroppen vänd mot huset, blickstilla. Jag flög in i köket och grät av typ chock, ringde Ellinor efter en stund som gav mig stöd medan jag gick ut i rummet igen och drog ner persiennerna. Då var han borta thank god men; hur länge hade han stått där? VARFÖR? Jävla psyko. Kul att möta honom på väg hem från vagnen mitt i natten.. fy fan vilken LOSER. Hatar honom.

GERILLAKRIGSFÖRKLARING:

Ibland vill man ju bara ansluta sig till en gerillarörelse och störta några stater.

Okej vilken usel gerillakrigsförklaring, kanske nästa år. Är för bekväm för att vara en underjordisk kämpe i dagsläget. Men en dag då jävlar. Har busy life nu!

Kaffekonsumtion

I julklapp fick jag tio paket kaffe av mina småsyskon Viktor och Maria. Det var en sjukt bra gåva! Har inte behövt köpa kaffe på, ja evigheter! Idag har tyvärr lagret tagit slut, öppnade i morse mitt sista paket så framöver måste jag nog börja köpa den gåvan själv (man ska ge sig själv en present varje dag). Men, det har räckt i fem månader! Det är riktigt bra gjort. Det innebär att jag använder två paket kaffe = ett kilo imånaden. Det är väl en helt okej konsumtionstakt? Har ingen aning om vad som är normalt. Känner ett stort behov av att vara normal.

Edit! googlade hur många koppar ett kilo är och fick fram detta från en hemsida om kaffe:
"Hur många koppar blir det av 1/2 kg kaffe? /Bernth
Svar: Det blir 67 koppar med normaldosering (60 gram per liter vatten vilket motsvarar 7½ gram per kopp om 125 ml)."

Alltså det kan ju inte stämma? Dricker jag 134 koppar kaffe i månaden? Plötsligt känner jag mig inte så normal längre. Iofs dricker jag ju stora koppar kaffe. I svaret ovan kanske de menar såna små koppar med blommor och ett litet öra där fingret kan fastna osv? För det är ju liksom inte en riktig kopp, det är ju mer en halv kopp. Hoppas.

Korkad idè för att dölja något äckligt

Jag har rökt iklädd mitt ljusblåa täcke - så jävla äckligt det luktar. Luktar som i trapphuset när zombiekärring i dörren bredvid ligger och suger cigg på kvällen. Haha när jag var yngre och ville röka på rummet så gjorde jag det under täcket ibland. För att ingen skulle se vad jag gjorde om någon kom in. Alltså? haha. Som att det inte stank i hela rummet, som att det inte skulle stiga upp en puff av rök om någon lyfte på täcket? För om någon sökte mig och jag satt under ett täcke i sängen, som det rykte från, så skulle personen ifråga antagligen kika in liksom. Fattar inte tanken riktigt. Äckligt gjort i alla fall. Röker inte längre alltså! Hittade bara en liten pinne från i helgen som jag tyckte passade till kaffet.

Obs. det är skitfarligt att röka i sängen, gör inte det

Var sak har sin plats

Nu får det vara nog! (sträng magister). Okej att det finns mycket kontaktsökande av oönskad karaktär på internet men nu är jag besviken. På betapet*!? Min bästa internetsida är besudlad. Ville jag ha det där skulle jag bli medlem på nattstad.

Förresten sitter jag just nu med ett dilemma på betapet: min motspelare verkar ha försvunnit från brädet men spelet har inte kopplat ner. Alltså går hans tid ut hela tiden och det är bara jag som lägga. Fatta vilka poäng jag kan skrapa ihop på detta? Men ändå, så jävla taskigt. Det står mellan det, och att passa tills spelet avslutas. Men det innebär liksom att min rating kommer minska eftersom han har lägre än mig. What to do?

*tror att alla känner till betapet  aka den bästa sidan i världen, men om inte: man spelar alfapet online. Inte till för "flirt".

Klockors människoförakt och "hämnden"

Paniken när man vaknar, ser att allt är ljust runtomkring och klockan inte ringt trots att man ställde den på åtta? Sedan; lättnaden och belåtenheten när man inser att klockan bara är halv åtta och att man är helt utvilad och vaknade utan hjälp? Efter detta kan man ligga där och titta på sina plantor som växer i fönstret en halvtimme tills klockan ringer och då är det segerglädje för att den inte lyckades utföra sitt fientliga mission att väcka någon ur en god sömn idag. MOHAHAHAHA den människa som klockan ringaktar har segrat.

Hellre wine än whine

Känner mig som Linapigan i Lönneberga för jag är så gnällig! Exempel på saker som gör mig gnällig: Har inte tid att kolla på True Blood, min lägenhet ser ut som inbrott, har massa ingredienser till måltid men kan inte se kopplingarna mellan dem, kan inte bestämma mig vilken säng jag vill sova i, har bokat tvättid men planerar redan att skolka från den, har knappt med pengar att festa eller shoppa för, stör mig på en tjej med påhittad dialekt; alltså det är sant hon har hittat på en egen dialekt är inte det jävligt freaky? jävla nolla jävla loser
+ vem ska trösta knyttet?

Vikten av att kunna uttrycka sig korrekt

Jag vet att Felixo har dött för lite sen, alltså det här är inget inlägg med något skämt eller så. However, när pappa ringde och pratade om det så sa han så här: "Ja stackarn, bakkroppen föll bort". Jag ba: " ...? vafan? fan vad vidrigt!". Pappa: "Öhh, ja han var ju så sjuk, blev förlamad på bakkroppen."
OKEEEJ!!! MEN SÄG DET DÅ! Säg inte att halva kroppen lossnade, fan vad vidrigt det blev i mitt huvud. Tänkte att någon, kanske lilla Viktor (fast antagligen Måritz Filch the caretaker han är den som mest bryr sig om kanini på morgonen), hade gått ut på baksidan en morgon och så låg Felix där och väntade på att få skutta så när Viktor/pappa kom närmare såg han att det bara var framkroppen som väntade på att få gå ut, bakkroppen låg längre in i buren. Den hade fallit bort. Felix släpade sig fram på frambenen och var mycket ledsen/förtvivlad.

Tycker man ska formulera sig ordenligt. Jaa... synd om lilla Felix ändå, tycker att han hade förtjänat att få en sommar till. Det är alltså INTE meingen att man ska skratta i detta inlägg, något sorgligt har hänt. Sara.......

Just det, skulle vilja ha en helsvart kanin som är samma modell som Snutte var. Min nya kanin ska heta Sirius och vara den bästa i världen. Måste bestämma lite mer med boende och sånt men tror att jag ska få min vilja igenom inom kort.

Terrorism

OMG trodde att någon hade hackat bloggy när jag skulle logga in så var det bara caps som låg och tryckte

Freaks and treats

Förstod inte förrän inatt hur mycket Dumbledore egentligen betyder för mig. Men det är också hela grejen med förrädare och allas desperata situationer. Blir så ledsen och gråter. Men som jag lovat, inget mer Harry på bloggy. Inte förrän jag har samlat tillräckliga krafter för att starta bok sju i alla fall. Fast jag vet inte om jag ska, är så sorgsen.

Meeen, idag har det varit "regnbågspromenad" = bögar på avenyn (och flator och mixade och ej definierade). Det var åtminstone festligt! Blev avundsjuk för att det inte var mitt party. Och snart, om någon dag, kommer ett treat till alla lovers därute som läser bloggy. Det kommer handla om något som jag håller kär.. cliffhanger

"Nu går vi och kollar på freaksen" citat från anonym (men det var inte jag!!!)

På tal om inget; en sak jag helt glömt bort på sistone är att världens snyggaste kille är Clint Eastwood för "förti" år sedan då han var man with no name. I'd tap that!

nu vet jag

:'(

ska ta en paus innan jag fortsätter med sista boken. känner mig för fragile för att handskas med det nu.

It was the best of times, it was the worst of times

Just det, ni undrar säkert hur denna fylla kom till. Jag var på Gretas. Träffade en "utbytesbög"* (ALLTSÅ!) som fyllde upp mig. Gick omrking lite ensam och var allmänt full. Fick många vänner. Innan dess shottade jag minttu, och passoa chili eller vad fan det heter. Men mest av allt blev det fylla för att det var fredag.

Det här är ingen Harry Potter-n00b blogg men jag måste bara säga en sak till: Helena är också en sann vän som stöttar mig när jag vill prata om Harry men avslöjar aldrig något, om jag inte lurar henne till det. Nu är det slut på detta tjat om Harry i bloggy. Ska läsa klart Half-blood Prince idag. Egentligen måste jag plugga matte men det går inte för allt jag kan tänka på är mina vänner och fiender på Hogwarts.

Extra! Min pinsammaste Harry Pottergrej: när jag precis börjat läsa the Prisoner from Azkaban och gick runt och oroade mig över att Sirius var lös på Hogwarts. Gick typ runt och nojade för alla som kom i min väg i skolan. Alla bara "farligt Louise, verkligen". Kände mig urdum och pinsam när jag läst klart och insett sanningen. Förresten, Sirius är så jävla snygg! Finns en gata här i Gbg som heter Siriusgatan. Vill flytta dit trots att det ligger i Bergsjön.

*en utbyesstudent som var bög. Jag sa fel hela tiden, sa utbytesbög. PINSAM

Slytherin

Har varit på Willys och köpt ett storpack piggelin + ett sexpack Solero ananasispinne <-- så jävla god. Det här är sant; jag såg en jävla råtta på vägen, jävla Scabbers, jävla Pettigrew. Ska sparka ihjäl den om jag ser igen. Såg också en tjock kvinna som försökte rädda en daggmask ur en vattenpöl, alltså hon var gammal, typ en morsa. Hon var inte mentally challenged eller nåt sånt jag tror hon jobbar på tandläkaren vid opal. Note to self: besök inte den tandläkaren.

Kom på att jag och Malfoy hade en sak gemensam; vi stör oss båda på Cho Chang, eller "kineshoran" som Malfoy sa. Alltså? Det är ju riktiga Malfoy och han bor på min gård! Pratade med Sara om the fact att Voldemort bor i trappuppgången bredvid mig, The basilisk hänger omkring här och nu vet vi också att Malfoy bor i närheten. Grevegården = Slytherin.

Jag känner mig hotad.

Sara är en sann vän hon lovar att inte spoila något för mig och hon avrådde mig från att göra något förhastat tillexempel en unforgivable curse på Malfoy, för då skulle jag få livsstid på Azkaban. Men, han förtjänar Avada Kedavra. Måste servera min hämnd på ett listigare sätt bara. Ska mörda hans äckliga morsa också!

Hatar inte livet, men är lite traumatiserad

Vill lite fortsätta sova men nu är det dags för en ny dag. Det "värsta i mitt liv någonsin": malfoy avslöjade saker ut halfblood prince inatt. SÅ JÄVLA TYPIsKT MALFOY. HATET!?  Även fast jag bloggade fully och det var pinsamt så står jag nog ändå fast vid allt jag uttryckte inatt. Tänker inte radera något

Fast minns inte om det är Volde som är half-blood prince eller inte, det är ju min största oro. Har inte varit ett dugg orolig över Dumbles död, det har inte ens slagit mig att något sådant kan inträffa. Det hela började med att jag satte mig hos Malfoy och frågade om han skulle mörda Harry snart (det och att jag var under Imperius Curse.., tydligen). Vill alltså inte att Harry ska dö, men hur inleder man annars ett samtal med Malfoy när man bara läst halva half-blood prince liksom? Nu kanske någon tänker att jag inte borde prata med Malfoy alls, men alltså likheten! Vitt backslick och rock osv jag trodde jag satt på Hogwarts Express (så var det bara spårvagn 1..)

Men alltså denna: "mitt liv är så jobbigt för jag vill hela tiden prata om det Harry Potter jag vet". HAHAHAHAHAHA låter verkligen som ett jobbigt liv. Idag tar jag allt hela med lite större ro, fast: ingen annan än Malfoy har gjort något sånt hemskt mot mig. Jag pratar ofta om att jag ännu inte är färdig med alla Harry och folk brukar bli glada för min skull och bara "vilka äventyr du har framför dig". Just nu känner jag bara stress så att jag hinner läsa innan jag springer på den (eller någon annan) jävla odågan igen. Ska aldrig mer prata med någon från Slytherin!!!

Helena, förlåt för ringningen! Säg förlåt till Anna också! Var bara så upprörd och ville ha stöd från någon Auror. Är förresten inte dödsätare längre och gillar ingen Dark wizard någonsin igen.

hatar livet

Snacka om att jag älsdkar bloggen nör jga skriver på den trots att inget riktigt akn förstå min situation. Malfoy har fötrstört mitt liv.

Mitr liv är så jobbigt för jag vill hela tiden prta om det harry oooter jag vet men jag vill inte att någon ska svara. inte mångra respekterar det och de sin söger att de respekterar det bryter ord och jag slår dem på käfTen.

FUCK OFF

TRäffade Malfoy på vagnen. var under imperius cursse och pratade med honom. Han bor på min gårs och kan dra åt helvete, alla kan dra år helvte!!!!!!!!!! Dubmbledore kan dra. Alltså att hans ide om "slutet" är typen centimeter, FUCK OFF FUCK OFF FUCKO OFF FUCKO OFF FUCKO OFF FUCKO OFF nån jävla ful tjej vill eockså årtaa jag bara "HÅLL KÄFTEN" ville baea prata med amlfoy så precis nör vi var hemma så bara säger han avslöjande saker kjag vara "dra åt helvete" hna säger att han bor på samma gård får väl se imorrn om han lighger och sover i rabatten eller inte.

Behaglig tillvaro

Tar tillbaka allt jag sagt om konstiga helgdagar. Jag har långhelg! kan inte tro det! Igår var värsta soft dag och idag ska bli even softer. Denna dag ska spenderas till en början med Harry Potter och sedan med kopiösa mängder vin. Håller tummarna för att sällskapet är intresserade av "queer-karaoke" på haket ikväll. Just det, det är gayvecka här!

När jag haft dessa två behagliga dagar, så kommer det fortfarande finnas två dagar kvar av helgen innan jag måste till skolan och presentera ett arbete! Amazzzing.. Fast dessa två kommande dagar ska iofs dedikeras åt den sköna konsten matematik. Men ändå, kunde varit värre. Det kunde varit makroekonomi som stod på schemat.

Lever i mörker och utan teknik

Såg nyss min elfaktura, den sa att jag skulle betala 0 kronor. Trodde jag hade psykos. Men så kollade jag specen och det stämde, hade tydligen gjort av med så lite el att de sparade beloppet till nästa månad. Alltså? Vem är jag? Grottmänniskan Ursula aka "den lilla björninnan"?

Försvinn ur mitt liv!

Jag gick över till min granne för att se på tv. Inte vilken tv som helst utan Criminal minds! Så har de jävlarna ställt in avsnittet och istället bestämt sig för att visa någon lame långfilm. Besvikelsen? Stör mig på såna här helgdagar som interferar med mitt liv. Försvinn! Nu ska jag smida planer, alltså inte bara random planer utan något konkret rörande klänningar.

Jehovas vittnen

Alltså OMG! Jehovas vittnen var precis här! OMG OMG OMG! Jag har gått och muttrat ett tag för att de inte har besökt mig när jag vet att de har ett högkvarter på torget. Så äntligen, idag kom de! Jag öppnade dörren halvnaken =  lite pinsamt. (Alltså hade precis duschat burkar inte gå runt halvaknen. Eller okej det brukar jag visst). Men, OMG! Gud har för avsikt att återupprätta världen så att alla människor är lyckliga! Inga mer finanskriser, jordbävningar, askmoln eller krig.

Vittne: - Tror du på Gud personligen?
Jag: - Näää va.
Vittne: - Jo vi vill ju lite uppmuntra människor till att göra det.. (överlägset leende)
Jag: - Jaha! Vad kul!
Vittne: - Ja.. det är mycket viktigt. (superallvarlig)

OMG! Jag är helt salig, har alltid velat träffa dem. Men eftersom jag är lite in a hurry så sa jag att jag var inte var intresserad av deras information på en torsdagsförmiddag. De var mycket förstående och önskade mig en trevlig dag, trots att jag inte förstod hur viktigt det var att bekänna min tro.

Det här är en stor upplevelse! O. M. G. Önskar att jag kunde bjuda in dem på fika men det finns inte tid. Plus att det ser ut som att djävulen haft fest här. Är fortfarande i brådska men kände att det var ännu mer brådskande att dela med mig av detta. Peace out, god bless!

Det regnar och alla heter Glenn..

..gissa i vilken stad jag bor? Det började regna samma minut som jag var fri att lämna skolan. Har bara suttit inne i min kula resten av dagen och gjort inget nytta whatsoever. Eller jo jag har fixat med en källförteckning. Men annars har jag mest läst romanlitteratur och "surfat" det världsvida nätet. Nu ska jag läsa lite mer Harry Potter och sen somna. Håller tummarna för att inga spöken ska viska i mina öron när jag sover. Vad skulle man välja; att spöken viskar i öronen när man sover, eller att mylingar ropade på hjälp varje gång man går in i en skog?

Helena, jag har i afton nedtecknat ett brev till dig.
(Observera att endast en dag efter att jag mottagit ett brev från min brevis svarar jag på detta. Vet att det är imponerande, skickade jag inte nyss ett brev? Jo, men en god brevvän är en frekvent brevvän. Seriöst, det har regnat hela dagen..)

Bloggingrediens

Såvitt jag har förstått så är det viktigt för en blogg att presentera bilder och då gärna på dagens klädsel eller helt enkelt dagens ansiktsuttryck. Eftersom jag känner mig lite rebellisk så ignorerar jag den normen - living on the edge! Även olika listor är värdiga att publiceras på en blogg. Älskar listor! Dagens lista har temat "dåligt" och består av tre punkter. Det tycker jag är en lagom lång lista, guld silver brons liksom.

dåligt:

1. regn, regn och aldrig sol
2. mat, mat och aldrig sprit
3. all work and no play

som om jag bryr mig (tuff)

Post skriptum! Man kan också lägga upp bilder på den mat man för dagen inmundigat. det är däremot något jag ska beakta. Känns sjukt fräscht att lägga upp ett foto på dagens havregrynsgröt. Ungefär lika fräscht som att äta den. Jag är så inihelvete trött på havregrynsgröt. jag trodde aldrig den dagen skulle komma.

Vad rar du cp

"Textade" till min syster där jag skrev "vad rar du är!". T9 ville skriva "vad rar du cp!". HAHAHA ofta. Jobbigt om den föreslår de ord man använder mest först. Tråkigt om jag skulle använda cp oftare än är. Eller? Kanske inte så tråkigt ändå, mest elakt.

I LOVE ALCOHOLICS

Jag har kommit fram till Carries enda roliga skämt, men det är för att kompensera asroligt. (Hon kanske har något mer roligt men inget jag kommer på såhär. Överlag är hon ju rätt störig).

Scenario: Carrie har träffat en kille men han har inte ringt och hon springer på honom på gatan. Han förklarar att anledningen till att han inte ringt är för att han är AA-alkis och får inte träffa någon förrän om en månad. Så de ska höras om en månad;

Han ba: it doesnt bother you that im an alcoholic?
Carrie: No, god no! i love alcoholics, hell, im hoping to be one someday!


HAHAHAHAAHAH!

Bitch_87

När jag kom hem stod trappsoparen och arbetade utanför min dörr. Jag sa hejhej och han svarade hej. (Alltså varför hälsar man alltid på ALLA som befinner sig i samma trappuppgång? Hitler hade kunnat stå där och jag ba: "hejhej" och sedan gått vidare). Han fick liksom pausa i arbetet medan jag öppnade dörren och då sa han, för att småprata gissar jag,  "det är tungt att städa när man är 58 år". Jag svarade "Du, det är tungt att städa när man är 22 också!".
Alltså vem är jag? Det var liksom en gammal risig gubbe från samhall som sopade. Fatta trist jobb! Kunde jag inte bara sagt något lämpligt och sedan gått in i min (katastrofalt stökiga) lägenhet och tänkt det där tyst för mig själv?

fast ändå.. gnällgubbe

Kaffet

Sitter i skolan och pluggugglar grupparbete med Maria men jag är redan klar med allt mitt och vet inte riktigt hur jag ska gå vidare härifrån. Korrekturläsning ger minus i ambitionspoäng ;( Vill ändå vara här för jag orkar inte åka hem, funderar på ett se något avsnitt av serie men tror att andra kan bli avundssjuka då.
Imorse när jag kom till skolan köpte jag en kaffe i svindyra kaffan (som egentligen har ett kaffeembargo på sig men jag var så sugen, försov mig i morse och har smutsiga kläder till följd av stressen, hann givetvis inte dricka kaffe). Då var det en tjej/kvinna/female där som sa att det bara fanns sojamjölk till kaffet så jag bara okej tar det. När jag kom ner i källaren där vi sitter och ugglar såg allt ut som ett mögel i koppen! BLÄÄ! Jag gick tillbaka och pratade då med killen/mannen/male som brukar jobba där mest. Han sa att det blir så av sojamjölk.
Jag bara: men jag visste inte det, vill inte dricka detta får jag ta nytt?
Det fick jag göra och då bara plockade han fram både varm och kall vanlig mjölk som jag kunde hälla i koppen. Azzå varför ljög female för mig först?

Skolan och livet

Min kväll har jag spenderat på 164:an med att titta på Monty Python and the Holy Grail. Nu är jag dock tillbaka på 146:an och måste börja med de rapporter jag ignorerat sedan i fredags. Alltså det är dags för skolan att ta slut nu. Har varken entusiasm eller ens vilja att genomföra alla hundra uppgifter som är kvar.

En anledning till varför jag tvekar kring att fortsätta mina globala studier är när jag skriver något sånt här i en tenta:

Sociala strukturer existerar när de reproduceras, bekräftas av aktören och på samma sätt  bekräftar strukturen aktören (Haugaard, 2002:146). Alltså är det referensramar som befästs  och bekräftas genom att användas, samtidigt som användaren bekräftas av samma handling. Strukturering är det mönster av sociala relationer som reproducerar ett normgivet beteende och är därför självrefererande (Haugaard, 2002:153).

och efteråt ba: det här ska jag applicera på livet

går runt i ett teoretiskt vakuum.......................

Tynnered <3

Jag är true to my hood och har spenderat dagen utomhus. Det har nämligen varit Tynneredsfestival! Jag, Mirjis, Joakim och alla andra gangsters har åtnjutit en solig dag frotterandes med stadsdelens befolkning. Vi hängde också med Dogge Doggelito som var här och minglade, bildbevis finns och jag planerar att presentera det snarast! Älskar mitt hood <3 Helgen i övrigt vill jag inte prata om. Vilt.

Jag är upphovsman till organisk livsform (ej gravid)

Jag bedriver ju en småskalig ekologisk livsmedelsproduktion här i fönstret på lägenheten. Very chic, jag vet. Idag har äntligen min lilla chilipeppar visat lite grönska! Trodde nästan den inte ville, häromdagen trodde jag att den tagit mod till sig men det var två små svampar som inkräktade. Men äntligen! My lovely! The basilisk och två sorters tomater har tittat upp för länge sedan och jag bara ser hur de artar sig för var dag. Mina små barn. Alltså man blir så nöjd med sig  själv när växter funkar. Speciellt om de bara var vanlig frö från någon mat från början. Man bara: jag har skapat liv!

Hälsning från 103-åring med gudskomplex

Jag vet att vissa skapar människoliv genom att begå otukt alternativt genom att recycle (jmf Mary Shelley, 1818: Frankenstein) men jag anser ändå att de samhällsnyttiga och trendkänsliga egenskaper som mina växter besitter överträffar alla mänskliga livsformer. Människan är ju när allt kommer omkring inte ens i närheten av att vara ekologisk. (Människobarn är faktiskt oftast fulla av gifter redan i mammas mage, EUW! "mammas mage").

Vilt och galet

Idag har jag gjort en bakochfram sak. Jag åt körv och makaroner till frukost och sedan när det var dags för middag så åt jag gröt och knäcke. Jag förstår inte varför det är sån hype kring att äta "breakfast for dinner"? Jag tycker att det var en allmänt ospeciell upplevelse. Att däremot äta efterrätt till huvudrätt, det är något utöver det vanliga och rekommenderas varmt.

ps. dilemma uppstår när det finns vissa superhero-rätter som är både efterrätt och huvudrätt, helt beroende på vem man frågar. pannkakor tillexempel. eller ostbricka.

ps2 (play station2?) tänkte nämna en flaska vin som en sådan superhero-rätt men det lät så alkat att jag reviderade. tur det.

Nu ska jag göra en matlåda till imorgon, tänker inte skämma ut mig och komma med en plastburk havregryn (igen). Jag har ju köpt ett rivjärn så jag ska nog riva lite grejer och steka det.

Väder

Att det snöade i Kortedala idag? Jag trodde det var ett fjärdemajskämt först men nääää. I stan* har det dock varit ganska bra väder. Eller alltså det har regnat. Såg hur mina växter i fönstret suktade efter några droppar men det blir inget med det. Kommer vara mycket godare om de får vänta lite. "Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge"  /någon elak farmor

Ofta jag skriver om väder, tyckte bara det var sensationellt.

*stan=Tynnered

Vulgärt

Vår kursansvarige tycker att vi är vulgära i vårt trashande av den kapitalistiska världsordningen, typ. Jag tycker det är roligt att vara språkligt hetsig men håller med, man kan ha vassa argument utan att vara dryg. Blir typ ännu större genomslag då. Man behöver ju inte hålla på och bråka som småungar/politiker direkt.

Under punkten övrigt:
  • Helena! Jag har idag nedtecknat ett brev till dig.. (...)
  • Soundtracket till kvällens DISKNING är Märk hur vår skugga med olika artister. Illustrerar på pricken hur jag känner inför uppgiften.

loser

När man var liten och inte ville diskriminera gosedjuren så ALLA fick sova i sängen? Så hade man favoriter i smyg fast knappt kunde erkänna det för sig själv. Vilken jävla loser man är ibland.

Inbrott?/The mess

Fick lite panik i natt när jag sov, fast ca halvsov du vet. Jag hörde ett tumult (var inget tumult faktiskt det var något som ramlade) från köket och tänkte "ånej någon är här inne!". Det kunde ju vara vemhelst till exempel Voldemort. Vågade inte somna fast gjorde det ändå. Hade liksom glömt bort mysteriet idag men kom på nyss vad det var som orsakade "tumultet" och det var min platta med krokar som jag har i köket för jag har satt upp den med kludd och det hade släppt! Paranoid i onödan.

Måste städa massor idag! Skiter nog i att plugga för jag ska hämta ut böcker på macken och jag har ett nytt pussel med beatles på, 1000 bitar. Måndag är ändå måndag och jag känner mig backdrunk. Det har varit inbrott här hela helgen! Allt är en enda röra. Vågade knappt gå hem igår för det är någon som skräpar ner när jag inte är i lägenheten. Först var jag i en park med Ellinor sen bara "måste åka hem", när jag kom hem var det så skräpigt så jag gick och la mig och så fort jag vaknade stack jag ut igen och träffade Camilla. Såg till att typ "bli vaggad" av vagnen för att kunna sova direkt när jag kom hem utan att se THE MESS!!! Idag ska den bort!

"Din lägenhet kommer ju vara stökig ett tag för du kommer inte orka städa undan
" Ellinor

Jag orkar egentligen inte men måste, alltså man går och sparkar på typ tomma flaskor och trampar på SKRÄP för att komma till dörr/garderob/toa osv. Måste åtminstone skapa yta för pussel och hitta min almanacka som ligger här någonstans.

Hälsningar från någon sort luffare

Helga (Hell yeah)

Helgen har varit awesome/aleague. Tror att jag ska berätta lite i taget och då börjar med en orättvis händelse i fredags: jag och Sara började bråka för hon tyckte inte att jag skulle vara med hippies eller Chalmerskillar. Typ att det inte var lämpligt sällskap att hålla. Då lämnade jag henne vid Kungsport och gick mot min vagn. Sen fick jag dåligt samvete och gick tillbaka och då sitter hon där och har typ en fest med en sorgsen chilensk utbytesstudent och två POLSKA UTELIGGARE! Alltså? Sen när är det ett lämpligt sällskap?

En sak till: ofta man blir bjuden på öl, mitt i natten/typ gryningen, av två polska uteliggare som har fest på kungsportskungen?

Förutom detta har allt varit amazing. Eller alltså uteliggarfesten och det är iofs redan roligt så man kan väl säga att allt har varit perfekt! Sara, kom snart igen!

RSS 2.0