Plagg jag skulle vilja ha

Att skriva listor måste man ju älska. Nu följer en lista på tio plagg jag skulle vilja ha:

1. Halsduken som jag jagade (inte på ett förhistoriskt sätt utan mer som en..trollkarl/häxa "jagar" efter låt säga horrkruxer) efter hela vintern och aldrig kommer att få eftersom den uppenbarligen blev slutsåld på ca en dag
2. Ett plagg med symbolen för dödsrelikerna, eventuellt en tröja men gärna en poncho (att ha på sig hemma!)
3. JEANS! VANLIGA JÄVLA JEANS SOM PASSAR TILL ALLT!
4. Egentligen vilken Sgt Pepper merch som helst, allt sådant är såklart skitsnyggt
5. Tavlor med olika vilda svenska djur att hänga över sängen (är visst inget plagg men vill ändå ha)
6. Denna punkt kräver en lite närmare beskrivning: Tänk er ett nytt stort oljeläckage i Mexikanska golfen och ekosystemet fuckar ur. Pelikanerna dränks i svart demonolja. Havssköldpaddor, ostron, valar och andra marina djur förlorar sina hem och naturliga miljöer. Allt detta medan politiker och näringsliv grips av panik, av helt andra orsaker än djuren, men even so. Det är oljebolaget som får  skulden fastän vi alla vet innerst inne att skulden skall delas jämnt mellan varje individ som kräver olja för sin egna konsumtion, sitt eget sjuka nöjes skull. Den moderna arvssynden bör rimligen kallas det kapitalistiska system vi föds in i, och som vi med medel från djävulen kämpar för att upprätthålla. Människor och våra konsumtionsmönster är så tätt sammankopplade med den  industri som "kokar barnet i sin moders mjölk" för att vara lite mer biblisk, att skulden är enbart vår, kollektivt och individuellt... Nu tänker ni att det mönstret och de färgerna som oljeläckaget har är tyg på en "silkeslätt" långklänning man kan ha när det är vår och man får för sig att man gillar vitt vin.. kärleken till den klänningen är djup samt obestridbar (tänkte skriva "obeskrivlig" först men kom sedan på att jag inte har ett fattigt ordförråd). Jag kallar klänningen för "miljöförstöringsklännigen" och det är inte sista gången ni hör om den. Eventuellt kan ni också få se den när jag hittar alternativt skapar den.
7. En såndär fyndig och rolig tröja där det står något i stil med "det enda vettiga kvinnorörelsen är motjuck"
8. Turisttröjor från olika svenska landskap
9. Vit klänning med nyckelpigor på
10. Vad som helst som är "tetrismönstrat"

Okej en var lögn.. men det var i alla fall INTE miljöförstöringklänningen för den gör mig upprymd (bekymmerslöst glad) och nedstämd (deprimerad) på samma gång. Det är viktigt för mig att älska sådant.

Till alla som har djur i bur

Man äter med nöje och....... utan trötthet:

 


Alltså... "den goda korven av den FRIKOSTIGA GRISEN!". Hahahah jag kan inte sluta skratta. Tänk att ha det djuret i bur!

Förresten, viktigt meddelande till alla som gillar att vårda djur:
"Tama" djur.. kanske inte alls är tama.

Vad jag har lust att göra just nu:

1. Gå i psykoanalytisk psykoterapi
2. Studera psykoanalys
3. Avbilda djur iförda kläder och andra mänskliga attribut
4. Röka en go cigg
5. Lyssna på echoes i ett svalt rum

Det är störst chans att jag kommer göra en wiki på punkt två och sedan återgå till "livet" dvs plugg och närmare bestämt "genuspolitik i globalt perspektiv". Ska bli kul! Dock inte lika kul som om jag skulle ägna kvällen åt punkt tre till fem. Punkt ett ................................kommer förr eller senare, eftersom Freud är Gud.


Måste också berätta om det roligaste i helgen. Det var nära Camilla mixtrade med DJ-båsen och musiken ba "???????"

Blod och smuts!

Jag har en ny morgonrock som är röd och rosa och awesome! Fast jag har ännu inte tvättat den någon gång och jag har upptäckt ett problem, den luddar nämligen av sig. Idag när jag kom ut ur duschen och kollade ner på mina händer var det som småsår och blod överallt! Så jävla bisarrt tyckte jag och ba det måste vara för att jag gjorde världens storstädning i badrummet innan jag hoppade i duschen (obs det gäller att göra det INNAN man duschar annars är man ett äckel. Obs2 badrummet var fan det vidrigaste jag sett på länge). Kände mig lite nöjd över att ha städat tills jag blödde och typ "vilken hjälte jag är". Sen när jag skulle torka bort "blodet" så var det.. bitar av morgonrock. Menatteeeeee nu vet jag och nu vet du. Ordet morgonrock: 1, heltäckande plagg av handukstyg 2, det man lyssnar som "gomorron-musik"

ps. är tillbaka i Göteborg, känns sorgelöst

RSS 2.0