Den bästa platsen i en buss

Vem fan åker buss med ett spädbarn? Jag var i god tid på Centralstation för att kunna välja plats för en gångs skull. Så går jag på typ fyra och till min lycka visar sig alla som var före mig vara idioter för bästa platsen finns fortfarande kvar! YES! Det är alltså den vid mittendörren som är extra rymlig + har ett bord där man kan ställa sina godsaker, datorer och böcker. Jag sätter mig och börjar göra lite hemtrevligt, bla klä om sätet med min lila sjal (heheh skrev först: min lila själ) och packar upp alla mina saker. I sista sekund kommer två kvinnor med en jävla spädis! Vi blir lite sena för de kan inte packa in vagnen själv så busskaptenen fick hjälpa. När det är klart börjar vi åka och efter ca två minuter kommer de jävla demonkvinnorna och ba: "kan vi byta plats med dig? Den här sunkiga barnstolen där min Orchbaby ligger och cpar får inte plats om jag inte får ta den extra rymliga platsen?" och bara ler aka visar sina grin.. Jag ba: "men det finns mycket plats längst bak också" (modigt gjort av mig). De ba: "DET GÅR EJ!!!" Så då får jag flytta mig längst bak istället för alla andra bra platser var ju busy eftersom bussen redan börjat åka och alla gått på, och här sitter jag nu. CP-babyn skriker som faan.. SKAFFA BIL JÄVLA PLÅGOANDAR! De = mina plågoandar, jag kommer snart plocka fram automatvapen och göra sylta av denna buss. Nej men seriöst, ska man ha preferenser om vart man ska sitta får man fan vara i tid och inte försent så hela bussen måste vänta. Exempel: tror någon att jag satt på Centralen tjugo minuter innan avfärd för att jag tyckte det var trevligt? Eller var det för att säkra den bästa platsen?

Nu fattar jag ingenting, "nästa stopp är Liseberg?". Måste se vad det är frågan om. jävla joyride för alla utom mig ällä? Bara vi inte ska hämta fler barn..

FY FAN VAD ALLT SUGER NU!!!

Mitt Felix Felicis tog slut! Jag klarade läkartesten. MEN! Jag har visst inte perfekt syn längre. Inga problem visserligen men ååå mår så dåligt pga detta. För två år sedan när jag gjorde test senast hade jag perfekt. Vad fan har hänt?
+ att jag även fick en avi med posten som sa att min mobil var redo att hämtas. Jag var asglad och typ skuttade dit. Så när jag packar upp paketet ligger en helt annan telefon där! VAFAN! Den var iofs miljövänlig och mycket bättre med fler funktioner och minne osv men den var faan ful! Jag köper väl ingen telefon för att den är praktiskt jag köper den väl för att den är snygg? FAN VAD JAG ÄR ARG OCH LEDSEN NU! Ska ringa telefonaffären och säga att jag inte vill ha. De kan fan dra åt helvete, bestämma sådär vad jag vill ha? Skulle fan inte tro det! Det stod typ att min telefon var bortom all räddning och att de hade lite brist på samma modell så jag fick nåt annat skit. Tror de att de kan kompensera fulhet med smarthet eller?

I THINK NOOOOOT!!!!

Pizza pengar och tips

Mitt flyt fortsatte och jag bakade pizza = så jävla bra när man inte kan se kopplingar mellan de ingredienser man har + asbilligt. Nu ska jag gå på pizzadiet tills på lördag. Fast kanske att jag vill ha något annat på fredag, det är ju midsommar. Jag föreslår öl och schnaps.

Hehe jag köpte bussbiljett till Västervik för mina "tips"* sista pengar. Har niohundra kronor kvar men måste köpa arbetsskor. Luuuugnt, det kommer lön i slutet av juli (!). Fast problemet är att jag lånade femtusen av pappa för en vecka sedan. It's all gone. Tror jag köpte nöjen för allt. Och kläder. Bara det att hyran ska betalas om en vecka.. Öh? Allt ordnar sig för: min "mindset"=Felix Felicis! Obs! den som säger något till pappa att pengarna är slut ska fan få spö!!!!

*En tjej som jag känner som är invandrad säger tips istället för typ. Jag ska också börja med det. Låter ju döhärligt!

Felix Felicis

ÅÅÅÅ jag letade efter min snusdosa igår tills jag nästan slog till mig själv som straff för att den var borta. Sen hittade jag den i strumplådan? Så går det när man städar. Fy fan. FY FAN!

Fast idag går allt som smort. Jag har världens bästa tvättpass! Skolkar inte från det och sitter utanför och läser Venus in Furs i solen. Allt är flyt nu, har sånt jävla flyt! Typ Felix Felicis! Hoppas det håller i sig tills min läkarundersökning senare. Måste även göra "fysiktest". Obs ej vetenskap, utan kropp.

Frukter och bärs konspiration (hehe "bärs")

Ikväll har jag bla tänkt på att frukt och bär inte böjs, grammatiskt. Undrar om det finns en logisk förklaring till detta?

Alla exempel jag kan komma på;
blåbär
lingon
fikon
nypon
körsbär
plommon
krusbär
päron
hallon
björnbär
hjortron
tranbär
enbär
krusbär
vinbär
rönnbär

eller alltså allt som slutar på "bär" är ju med på denna lista och det är väl iofs logiskt. Men övriga då? Det känns som att man medvetet har gett frukter/bär namn som inte kan böjas! Varav denna konspiration? Måste veta

Soundtracket medan man tänker på detta ska vara Fucik - Entry of the Gladiators

CP-jaget

Jag är ju helt ovärdig! Förra inlägget var ju skrivet av en retard. För det första stavas chefen med c och inte med s. Under inga omständigheter med s! SHEFEN? Alltså CP-jaget kom fram (människans fjärde jag som Freud inte skrivit om men som finns). För det andra så hoppar liksom inte den killen som slår i propellern i Titanic från fören.. sen när sitter propellern i fören? Menade ju givetvis aktern. Man kan även säga poppen på nautiska. Det betyder aktern och är ett skitfult ord.

Noas ark

Jag har gjort en ny kategori för att kunna tjata om vad som händer på mitt jobb och den heter Noas ark (kategorin alltså inte jobbet). Idag har jag blivit guidad på en båt och jag gillade det. Alltså det var en del saker jag lagt på minnet. Ska berätta det för er. Eller lite av det. Det är ju rätt ointressant att prata om exempelvis att fira livbåtar. Men jag vill berätta en kul grej när en styrman guidade oss runt. Han ba "det här är en överlevnadsdräkt, eller det är det inte, fast jo det är det. Fast inte så tjock, alltså den är mer som ett regnsställ. Ett vattentätt regnställ!" Alltså han var skitrolig fast omedvetet, man bara gillade honom fett mycket.

Sen har vi varit i maskin där var det så jävla bullrigt och varmt, vill inte vara där något mer! Då utspelade sig bla denna dialog:
Kille i gruppen: Varför är alla väggar ljusgröna i maskinrummen? Är det för att det har en psykologiskt lugnande effekt eller?
Maskinchefen: Det vet jag faktiskt inte, och det spelar egentligen ingen roll heller för alla i maskin är psykopater.

+ att han demonstrerade hur farliga vattenskotten är, alltså "skott" är väggar på en båt. Men vattenskotten är dörrar. Om det blir vattenfyllt där nere på däcket som är under ytan ska man kunna stänga in vattnet i ett rum så det inte blir Titanic och ett helt däck fylls med vatten. Tänk när Jack & Rose blir fast på undre däck? Aja när det är akut läge så kan man inte stoppa dem. De bara kör tills det är stängt. Maskinshefen la in ett grisben i dörrspringan och ba "tänk att detta är ditt smalben". KNAKET SOM SKEDDE? Det gick helt av. Alltså jag ryser vid tanken och började nästan gråta när jag såg det. Vill inte klämma mig där!!! Det är min största skräck från och med nu, hellre slår jag i propellern när jag hoppar från fören strax innan sjunkning (som i Titanic). Alltså måste sluta prata om Titanic jag kommer bli fett impopulär annars.

Just det ett till konstigt namn i en båt: taken heter inte tak de heter något i stil med "nedre uppe-däck". För att det är ett däck och ett tak samtidigt.. man får inte säga tak och väggar och sånt. Undrar om man får säga Skepp ohoj? Tror inte det va, sparken direkt - för töntig. Ska göra en ordbok för "nautiskan". Sen ska jag bara prata det språket.

Trött och tråkig

Alltså detta med att jag skulle skriva massor inlägg? Troligt! Är så jävla trött. Måste ägna mig åt något mindre produktivt. Exempelvis titta på film och under inga omständigheter diska. Har boring liv idag. Min hippielook igår är så jävla rolig när man ser på kort! Typ: "I'd like to do a song of great social and political import" och så säger man det med Texasdialekt

"Försovningen"

Alltså har ångrat mig angående att berätta om brandmästaren, det är faktiskt ingen bra historia. Min försovning däremot! Så jävla virrig! Jag vaknade och skulle åka med vagnen in till stan för jag skulle på Crowd management utbildning på båten. Så var jag i god tid osv. men helt plötsligt när jag tittar på klockan så är den tio minuter för mycket! Alltså jag var hemma och skulle tagit en vagn för tio minuter sedan. Så jag springer, så jävla snabb! Bara slutade borsta håret och började kuta. På vagnen träffar jag en tjej som går utbildningen samtidigt (hon verkar vara ganska jag-svag actually, mer om det snart). Vi har tänkt ut samma väg, med samma byten osv. och jag stressar på om förseningen. Hon är typ lugn och bara "jag har kollat resvägen på västtrafik, man ska hinna om man åker såhär". Okej, lugnt, kool. Men vid Marklandsgatan där vi ska byta vagn så missar vi trean och jag får panik igen. Tittar på min klocka och inser att vi aldrig kommer hinna! Förbereder mig på pinsamheten i att komma försent och stressar upp henne. Vi inser ju givetvis att det inte finns något att göra och lugnar ner oss lite. När vi sitter på vagnen så tar hon upp sin mobil och ba "klockan är tjugo över" (vi skulle vara där kvart i) och det var kanske fem minuters restid kvar. Hur fan är det möjligt säger jag? Hon var ju tjugo över för tjugo minuter sen? Alltsåååå så går min klocka fel! All stress i onödan! Jag var i fett god tid. Och hon bara låter mig gå på och stressa sådär utan att kontrollera fakta eller ifrågasätta. Alltså hon visste ju hela tiden att man var i tid? Min slutsats är att hon är så jag-svag att hon liksom accepterar alla andras sanningar och gömmer sin egen. Fan vilket jobbigt liv. Utbildningen var rätt nice. Fanns en stilig kapten som föreläste om katastrofsituationer. Uppiggande! Men jag måste lära mig att ha lite bättre tidsuppfattning. Det är liksom inte första gången något likt detta händer mig.

Söndagen = parentes i livet

Okej idag är söndagen alltså bloggdagen. Jag tänker skriva flera inlägg med lite olika tema för jag tycker inte om när det blir ett stort inlägg och så är det kanske tjugo centi. Det verkar så vulgärt. Fan vad gillar söndagar ändå! Har idag ätit sojakörv och typ garvat åt gårdagen. Borde städa för det är gammalt alk överallt och har inget porslin men det går att hantera i framtiden istället. Alltså ni vet det va? Att man inte kan postpona "livet"? Det är endast tillåtet på söndagar.

Eftermiddagsmysarn

Måste bara berätta detta scenario: En tjej ligger och typ myser med en kille. Han har väl någon slags romantisk uppfattning om situationen och frågar "mjukt": vad tänker du på?. Hon svarar uppriktigt: jag funderar på vilken klänning som passar bäst till att vara full i ikväll, och börjar därefter beskriva olika klänningar. ASSÅ? Myskompetens: IG!

Förresten är Victoria sjukt snygg på sitt bröllop idag, den som säger något annat njuter av miljöförstöring och vill att fåglar ska vara dränkta i BP-olja!

Okej strax kommer det folk hit och sen sticker vi och festar i en gammal spårvagn på chalmers!

Kungligt giftemål

Vad fint, idag gifter de sig Victoria och Daniel. Här är vad jag skulle vilja ge dem på bröllopsdagen. Den enda värdiga presenten till en kunglighet; la louisette!

"Det är du som har försatt oss i den här jävla situationen"

Rockenrollen i att öppna kylskapet och bara se öl?

Jag har försatt mig i en jävla situation! Men jag tror att det ska gå och lösa med bara mildare skador. Jag var så slut efter intensiva veckan igår att det blev mycket vild fest. Jag berättade min tankekarta till min fanfiction för Harry Potter igår. Den om att Dumbledore gjorde en horrokrux av Mrs Norris för att imponera på sin secret love Grindelwald och sedan är man på Hogwarts och Draco måste lista ut vad som är Dumbles horrorkrux innan han kan slutföra sitt uppdrag att mörda honom. Alltså killen jag berättade för tyckte att det var en spännande och bra ide, inte ett dugg orealistisk eller skrattretande. Bara så att ni vet. Men det var alltså inte detta som satte mig i en jävla situation. Nu ska jag äta sojakörv och sedan ska jag göra mig iordning fööör det är partey snart igen. HEJDÅ

Inte hejdå förresten, på vagnen förut satt tre ungdomsbarn och två av dem skällde ut den tredje för att hon plattade håret för ofta och det slet så mycket! Älskar hur de visar omtanke

HEJDÅ

Guuu vad jag är busy woman! Har en asbra historia om min "försovning" och så har jag en bra om när brandmästaren Jerry totalsågade mig. Coming up! Men inte nu, ska dricka litervis med öl + att min granny (alltså granne på FMM-språk) har gjort sallad och bakat bröd. Ska dit och GRISA!!!

Grattis till min lilla Helena (Hella Hufflepuff=ret) som tar studenten idag + får stipendie för awesome betyg!! Hejdå! (när man avslutar ett samtal utan "då säger vi så", "okej bra", "ha det gott", "vi ses" "etc" och bara säger ett rakt hejdå? LOVE IT!)

Tricket för att vakna

Har sett första avsnittet av säsong tre True Blood nu! Ååå det är så bra! Längtar redan efter andra. En sak som är läskig i verkligheten och inte i TRue blood är att lampan på min våning i trapphuset "flickers" eller vad man säger.. just det "flimrar". Som upplagt för blod, våld och död ju! Funderar över varför jag kom hem så sent när jag ju ska upp astidigt. Har spelat TP med några från Värmland (jag fattar inte alltid vad de säger) och vann inte ens. Hehe jag har gjort ett trick = flyttat upp mitt bord och mina stolar mot en vägg för att ha en kal yta i hela rummet till imorgon. Tänker att det blir lättare att vakna då, att jag ska komma på hur nice det är att röra sig när jag ser lite space och bara hoppa ur sängen. Kan också eventuellt knuffa mig själv ur sängen om jag vägrar gå upp (hehe bråk mellan själven). Älskar när Detet vinner, men vem gör inte det? Imorgon bitti är jag dock tacksam om Överjaget står på sig lite.

"Det är lugnt, jag joggar!"

Förutom att utbildningen idag var INSTÄLLD pga sjukdom har jag haft det fett nice. Förutom att bibblan inte hade något jag var intresserad av. Förutom att jag tog sovmorgon idag men måste somna tidigt för att gå upp klockan halv 6 imorgon. Förutom de sakerna så har allt varit fett nice.
Exempel på fett nice sak: Sovmorgon och att läsa Harry Potter 2 på vagnen. En annan sak som är fett nice är att min
granne är tillbaka från Värmland! Ska genast gå över

Observera att jag bör ha "träningsoverall" imorgon på Öckerö. Det kommer bli adidasbyxor ala förortskicker. Passar  inte jättebra ihop med: "Det är lugnt, jag joggar!" Jag kommer ju röja min sanna identitet..

Alltså jag har faktiskt ett par riktiga joggingbyxor men har växt ur dem. Kanske för att det var ett tag sedan jag joggade.

ID-foton, vem vill?

Idag på min första dag fick man ta personalkort. Alltså jag gillar inte när man inte får veta sånt i förväg! Mitt kort till skolan, som man måste ha för att komma in där på kvällar (pluggis?) och i vissa datasalar (vem vill skriva i Word 2003 anyroad?), är det hemskaste! Det var typ första dagen i skolan, åtta till fyra med bara information + två föreläsningar (asså första dan!) Så skulle jag efter allt detta ta kortet. Svettig dag i september och jag typ somnar i fotostolen. Ser totally ut som mumintrollet! Fast värre är mitt ID-kort som jag hade på Atlet (ehh ofta jag tränande på gym). Då tog de kortet efter ett träningspass! Alltså jag duschade inte emellan eller nåt. Helt röd och svettig, och varje gång man tränade så drog man kortet och då kom fotot upp på en tvskärm som alla kunde se, hahahaha! Idag har jag alltså tagit mitt bästa ID-kort på länge, men ska aldrig visa det för någon om jag inte måste. Mitt passfoto är rätt snyggt! Körkorten ska vi ej tala om.

Angående dagen så vet jag nu att det kommer bli en totally awesome sommar, allt ska vara som i Rederiet.

Jobbiga fjärrbuss!

Nu är jag tillbaka i Göteborg igen. Men det är helt tomt i lägenheten för att mina växter inte är här + för att det är städat (och att jag typ inte har några grejer). Alla på bussen var idioter! Först låg jag och sov i Jönköping så kom det på en tjej och bara väcker mig "kan jag sitta här?". man ba: skiter väl jag i, sätt dig! Alltså jag tog inte upp andra sätet också jag SOV mot rutan och hon bara måste störa. Det var inte artigt även om hon trodde det. Sen gick hon av i Ulricehamn och då hoppade det på en annan kille bredvid mig som inte slutade prata! Alltså jag satt och läste en bok (Harry Potter 1) och han avbröt hela tiden med sitt prat! Så var det ett rådjur i skogen och han tog upp sin hand som ett vapen och ville mörda det. Mycket subtilt men jag såg ändå vad han gjorde, störd. Sen åkte det förbi en bil som det brann ur fast hon som körde visste inget. Han typ slänger sig mot rutan och skriker "SATAN!". Alltså? Bra uttryck för förvåning/fascination? Detta var inget barn det var en man, lite tunnhårig såg jag. Det kanske inte brann ut den där bilen men det strömmade rök i alla fall. Mannen sa att det kanske var överhettning eller vattenånga eller... eller... Jag bara hummade och läste vidare tills han gav upp och pratade med en annan man på andra sidan gången. Gjorde även en pinsam sak på stadsbussen i Västervik. Jag glömde att man betalar cash när man ska åka så jag bara klev på. Har ju ändå mitt busskort liksom varför visa om det inte är kontroll? Gick tillbaka och betalade när jag insåg. Sa att jag ville till stan (jaha?). klart slut gällande bussar för denna gång. Imorgon ska jag på min första dag på jobbet vi ska ha utbildning! Hurra hurra! Fast bäst blir på onsdag och torsdag då ska vi ha heldagar från nio till sex med massa action på Öckerö. Alltså miljön ska vara Titanic möter isberg, föreställer jag mig, och vi ska lära oss hantera det. Man får inte säga upp sig och sno en livbåt för sig själv.

Frågor till min första dag på jobbet:
* Hur många plattor öl får man ta i land?
* När ska personalen ha tid att dricka alkohol om man inte får göra det på rasten och inte ombord överhuvudtaget?

Slut på frågor.

Slug rävjävel + min kanin Sirius

Ehehe läste att det var en slug räv som hade hoppat in genom ett fönster och börjat käka på två bebisar. Tänkte att det var en jävligt slug räv! Funderar på om det var överlagt eller om den råkade hoppa in där och sen blivit sugen. Jag gillar djur som äter på människor för då känns det som att det finns en gerillarörelse bland djuren.

Har förresten tänkt lite mer gällande min kanin Sirius (den bästa kaninen i världen) och kommit fram till att det inte är en så bra ide ändå. Inte just nu i alla fall. Man måste liksom visa hänsyn hela tiden då. Till exempel inte spela hög musik för Sirius gillar inte det. Sen kan man inte vara full här för då känner Sirius sig försummad. Innan man vet ordet av så har Sirius tagit över ens liv. Alltså nog för att det är den bästa kaninen i världen men jag tror att vi måste bo lite större, om det ska vara vi.

Malfoy <3

Merlins beard! Jag träffade precis min granne Malfoy på vägen till tvättstugan. Alltså han är så jävla snygg! Vi hälsade så jag tror inte att han är arg på mig längre. Eller så är det bara taktiskt eftersom Dödsätarna flyttar fram sina positioner här i Slytherin. Spelar ingen roll när han är så stilig. Jaa det jag ville säga var att Malfoy hälsade på mig, vi är kära nu.


Plenty of tenty

KLAR! Imorgon ska jag shoppa! Samt städa och gå loss med ergorapido. Regel 1 när man har tenty är ju att man inte ska städa. Det bör alltid ligga minst tre böcker och fyra nedklottrade artiklar i sängen (för där ligger man och skriver hela dagarna). Det är obligatoriskt med minst två tankekartor som säger ungefär samma sak men den första "blev lite ful och man vill inte glo på något fult" och föreläsningsanteckningar skall användas som bokmärke där de passar in. Passar de ej in är de ej värda. Dessutom bör det finnas överstrykningspennor, kulpennor i olika färger, blyerstpennor och post-it lappar på replängds avstånd var i lägenheten man än befinner sig. Kaffekoppar får alltid stå var än de ställs oberoende av tentavecka eller vanlig vecka.

Meeeeeeeeen! Jag har även sammanställt en liten lista över saker som är viktigare än att skriva tenta (om någon skulle känna sig för het på gröten någon gång):

1. spela robot unicorn attack
2. göra en grafisk tabell över resultaten man får på robot unicorn attack
3. bli inspirerad av soundtracket till robot unicorn attack och titta på den oändliga historien
4. "fastna i sagan" och titta på den oändliga historen 2
5. bli så jävla tom av att tänka på ingentinget som tar över Fantasia

Slutsats: tenty får vänty

Kom också på att jag för rätt länge sen lovat ett litet treat i bloggy. Tyvärr kan jag ej genomföra det nu för det kräver kamera och min mobil är på lagning. Men det kommer! Men gu klart det kommer! Ni kommer älska det

Mer snack om skolan

Läste igenom en gammal tenta i jakt på något att sno. Alltså jag använde bara tre källor till den! TRE JÄVLA BÖCKER! Och det var en kickass och VG-tenta. Nu sitter jag med ett helt A4 av källreferenser och detta är typ en spya som kommer få max G. Den som först sa kvalitet framför kvantitet har så jävla rätt. Livet (skolan) är så jävla komplicerat! Sen har jag denna tenta för en lärare som tycker att "mitt språk är krångligt och min framställning rörig". Alltså han pratar på typ latin och slänger in obligatoriska artiklar i efterhand till momentor man ska lämna in dagen därpå (och som därmed är förhållandevis färdigskrivna), ska han prata om krånglig och rörig!? Den som sa't han kan va't. Älskar att köra med den när man får kritik, även konstruktiv sådan. Ska göra det mot honom + räcka ut tungan och "lipa". Alltså jag känner frustration! Hehe älskar när man är missnöjd med sin prestation och ba "Asså läraren är dum i huvet".

Macker

Andel macker jag faktiskt äter av en "Roasts'n toasts" eller liknande: ca 50%
Orsak: jag bränner mackerna i rosten ungefär varannan gång
The good news: förut köpte jag aldrig bröd för det hann bli mögligt innan jag åt upp allt. Nu har jag inte längre det problemet. Genom att bränna hälften hinner jag äta upp mackerna precis lagom till expiring date
Parentes: jag äter heller inte första och sista mackan. Det gör ingen (och ingen vet varför).

Ergorapido

Måste verkligen älska min Erograpido. Inatt drömde jag att en vän till mig hade något spektakulärt att visa mig. Jag var superexcited och hon också. När jag äntligen fick se det intressanta objektet visade sig vara en Ergorapido som var i samma orangea nyans som min fast med mörkgröna detaljer! Hon hade även köpt en accessoar i form av ett mörkgrönt realsize rådjurshuvud som satt på den lilla handdammsugaren längst ner. Jag blev så JÄVLA avundsjuk men också lycklig för att denna möjlighet fanns - att pimpa sin dammsugare. Nu när jag tänker på det så tycker jag att det verkar sjukt fult, tur att det inte finns. Hur är det med drömmar nu igen, speglar de undermedvetna begär? För isåfall måste jag verkligen tänka igenom mina priorities. Jag kunde crejvat något så mycket bättre än en crazy dammsugare. Exempelvis en bil, kompletta Buffy-boxen eller att Rowling skriver en ny Harry Potter. Men icke. Ett mörkgrönt rådjurshuvud i plast, som accessoar till dammsugaren, det är vad jag vill ha.

En reflekterande och teoretiskt förankrad diskussion (my ass)

Hade lite sovproblem inatt för det var solsken rakt in i lägenheten. Men somnade tillsut till "Mumintrollet blåser spåbubblor" eller liknande. Lite störigt att vakna upp till introlåten sen bara. Just nu är inget störigt, jag tillåter mig själv att dricka öl och ska på partey i Eriksberg. Om jag har straffat mig själv hela veckan med att sitta inomhus när det har varit typ högsommar så ska jag åtminstone bli lite salongs när det äntligen är lördag!

Genombrott i tentaskrivning: jag kan ju copy paste lite skit från gamla tentor och momentor, blandar jag tillräckligt väl så fattar ingen att jag redan skrivit det en gång (+att jag föreslagit att använda gammal tentaskit i grupparbeten ibland och det har blivit accepterat). Alltså är det sånt här man menar när man pratar om att fusket är så utbrett på universiteten nuförtiden? För jag kan inte riktigt se att det är fusk om copyrighten är min? Om inte: hur fan menar de med att det finns så mycket fusk? Jag googlade "köpa tenta" i ett desperat ögonblick och fick inga bra träffar alls! Jag vägrar tro att någon drivig student inte öppnat verksamhet som byter pengar mot färdig tenta. Jag har nog bara fel kontaktnät.

Eld och lågor

Hahaha någon har tänt eld på socialkontoret borta vid torget. Skitmånga brandbilar! Naaw Tynnered <3 Hoppas polisen hittar de skyldiga så att jag kan bjuda in dem till mitt bokbål jag anordnar på måndag när skolan är ur världen. Böcker som ska brännas: Global Issues for Global Citiizens, Vår ekonomi, Power -a reader, Vetenskapsteori för nybörjare. De andra behåller jag. Finns dock en bok som ska få en ärorik ritual vid bålet. Startskottet för festen blir när jag spikar upp The Will to Improve på ett kors och skrattande dansar runt med en bensindunk innan tändstickan faller. Alla är välkomna!

Daniel Desario

Någon gång i mitt liv så vill jag att en arg kärring ska be mig att "stay away". Då ska jag svara "Who wants to be near you anyways, you're too sexy!". En till sak jag vill i mitt liv är att bli klar med tentan från helvetet. Inte för att det är särskilt Daniel Desario-aktigt men för att ett väl utfört arbete ger en inre tillfredsställelse och är den grund varpå samhället vilar. Eller för att kunna ta sommarlov. Vilket som.
Lilla Tommy

Fick läsa Stinas tenta och drabbades av ångest. Måste jag vara vän med så smarta eller? Jag kör härmed på taktiken att inte anstränga mig så hårt för då har jag något att skylla på om jag misslyckas. En välbeprövad och rockenrollig, dock feg, strategi. Egentligen betyder den även att jag inte får belöna mig efteråt men i detta fall är det en prestation om tentan blir färdig överhuvudtaget.

Alltså vilken psykolog var det som adopterade ett barnhemsbarn som hette "lilla Tommy" eller nåt sånt? Och sen gjorde experiment med den, bla elchocker? HAHAHA vill ha en "liten Tommy" här nu. Skulle inte plåga den men vore nice att få den att äta chili eller nåt. Har tappat kontrollen över mig själv och vill ha kontroll över någon annan.

Mitt bittra liv med tentan

Hehe den här tentan kommer gå ner som världshistoriens sämsta och minst engagerade skrift någonsin. Den är skriven med hat, inte med kärlek. Jag straffar mig själv när jag inte skriver på den. Tar omotiverat långa pauser som jag ibland inte kommer tillbaka från. Men jag får under inga omständigheter gå ut och ha det fint utan jag måste liksom sitta här inne och vara bitter istället = straffet för att jag inte skriver. Egentligen gör det väl ingen skillnad för själva produktionen om jag sitter ute på gräsmattan och läser en bok eller om jag sitter här inne och spelar tetris men det går inte för sig. Så på måndag är denna tortyr över. Om jag är duktig idag och blir klar med ett utkast så ska jag på party imorgon. Om inte, då får jag sitta här och plågas. Alltså det suger att vara auktoritär mot sig själv! Mitt överjag bedriver vilt krig mot detet. Själva jaget kompromissar genom att straffa när jag inte gör det jag borde. Tänk om jag hade matte att plugga istället, det kräver inte samma fokus som att göra någon jävla humanekologisk analys av världens energibehov. Med matte bara gör man. Så blir det rätt eller fel. Man vet liksom alltid i förväg om man klarat ett prov, det går inte att missuppfatta eller göra för snäva avgränsningar i matte! Varför kunde jag inte insett det för länge sen, då skulle mitt liv vara lugnt om min hjärna bara krävde fakta och att memorera saker. Hatar att producera saker själv! Det närmsta jag kommer matte idag är diskonteringsränta, men jag fattar liksom inte vad f´´ betyder? Derivera två gånger eller? Trodde inte jag att man fick. Blir det förändringshastighet plus acceleration in that moment eller? Matte E-Helena? Är du där eller? Någon som tycker att jag överanvänder "eller" eller?


Lagom är the shit

Vet varför jag använder upp min tillåtna datavolym på mitt mobila internet så snabbt nu! Eftersom det tar slut efter halva månaden, och jag sitter med en retarded uppkoppling resten av månaden, så frossar jag när det väl kickar igång igen! Seriöst, jag missbrukar internetaccessen och surfar omkring på massor av ställen jag egentligen inte är intresserad av. Typ obskyra landsortstidningar och tittar på streamade humorprogram som S-U-G-E-R. Det är en ond cirkel! Om jag bara kunde vara lite lagom istället. Älskar lagom! More is more är så jävla vulgärt. Gäller allt, framförallt kosmetika.

(_)3 Ölglas

Denna mobil som jag fått låna är skitkul! Jag hittar inga situationstetecken eller vissa andra användbara men när man går in på "infoga uttryck" kan man hitta massor symboler jag aldrig vetat om förut, och som i vissa fall makes no sense men de är roliga!
Exempel:
(_)3 = Ölglas
_@/ = Mördarsnigel
0>-</ = Snowboardare
(|0|) = Hamburgare

Minns att jag ej döpt eller programmerat in dessa. Det är mobilen som tycker att de är standard. När skulle jag behöva använda tecknet för "snowboardare" liksom? Och viktigare, vem fan skulle fatta vad jag menar?

Ps. Kom på att det kan vara Camilla som lagt in symbolerna, credd till henne isåfall!

Marie Antoinette/Natalie Schuterman

"Folk som inte känner en – deras åsikter kan man inte ta åt sig av. Det kan ju vara arbetslösa och outbildade, på nätet kan plötsligt vem som helst få en röst."

Alltså skulle kunna vara typ Marie Antoinette som sagt detta men det var den där Schuterman morsan. Beklagar att hon får göra sig hörd. Uppriktigt. Ibland vill jag bara bli gerillakrigare och avrätta demokratin som regeringsform (samtidigt som jag avrättar adeln, bourgueoisien och kungafamiljen). Men helst av allt vill jag naturligtvis att alla ska få lite bildning, så slipper man liksom ångra demokrati och yttrandefrihet. Obs vet att jag låter som en diktator alternativt precis som Natalie Schuterman själv, men kom igen! Sådär säger man fan inte. Eller alltså, så där TYCKER man fan inte. Och i tidningen? Utan att skämmas? Asså..

Konsekvenser av tenta

Okej har fikat i city idag igen. Tentagrejen känns meningslös. Fattar inte hur all kreativitet kan dö så fort man har tentavecka. Skulle kunna skriva den här skiten på en natt eller så om jag inte hade tvånget över mig men nu vill jag bara skriva att jag fan skiter i både världen, miljön och folkrätten.

Det enda jag inte skiter i: sol

ADHD-körkort

Älskar denna sägning: "Min bror har ADHD och han kan inte upföra sig normalt i tafiken. jag tycker verkligen att dom borde förbjuda ADHD personer att ta körkort!"

Den kommer alltså inte från mig, min bror har inte ADHD och kan uppföra sig mycket väl i trafiken. Däremot så drack han rödvin en gång när han körde "för att känna sig sofistikerad". I approve!

Ophistokonta

Att en kantarell är närmare släkt med människa än vad den är med smörblomma. Hur freaky?
Sen undrar jag lite vem man kan äta. Alltså är det sjukt att äta apa tillexempel? Och sen människor som får grishjärtan och sånt istället för sina egna trasiga, fortsätter de äta fläsk eller? Alltså även om det är hjärtan från GMO-grisar så skulle det väl vara lite väl vilt att äta fläskkött? Själv skulle jag ju gärna ta ett bett människa. Helst vaden, det är min godaste kroppsdel att tugga på. Men skulle bara vilja äta en gång tror jag, för att veta vad det smakar. Tycker att kannibalism är perverst.

Afw och afk

Seriöst är jag lite afk fast från världen alltså afw. Fast även afk.

Tentatider och jag lider
Sol i sinne men sitter inne
Eller nej det gör jag inte jag försummar tenty och fikar i "city". Alltså inte på Tynneredsfiket utan tillexempel i Haga. Lever urban life. Alltså det måste man lära sig, Tynnered är "stan" men det finns även "city". Satt dock inne nu ikväll/inatt och spelade Sims så blev Snape gravid med aliens för han blev bortrövad av ett UFO. Två jävla alienungar har han. Han bryr sig inte ett skit om dem och ba "hoppas de börjar på  universitet snart så jag slipper se dem" = fett mycket ambitionspoäng! Ungarna har inga poäng i "ordentlig" eller "trevlig" för han har inte uppfostrat. Det är jävligt kul. Fri uppfostran!

Har idag fått låna en mobil av Camilla så jag är glad över det! Fattar dock inte hur man gör har lyckats missa tre samtal och ställt in att det är 2007, kan inte ändra. Men lär mig nog om ett tag. Måste fixa så att det finns en ringsignal bara sen är jag fff (fit for fight). Ska börja blogga med bara förkortningar. Då tänker jag använda egna förkortningar så ska det finnas en ordlista man kan få på mail.

RSS 2.0