the lollo show

Jag vet att det finns en show om mitt liv, inte helt olik the truman show. jag har räknat ut att min show utspelar sig på hela jorden (tellus that is). jag vet att det här kommer generera "åsikter" som att jag är egocentrerad osv som "tror" att jorden finns för att vara min skådeplats, men jag vet också att ni är rädda för att jag vet sanningen. oftast tänker jag inte på det och ibland tänker jag på det men känner att det kan kvitta. Men ibland blir jag otroligt självmedveten av kunskapen om att jorden finns för mig och alla ser allt jag gör. Ibland är det härligt men ibland blir jag så jävla arg!!! orka vara självmedveten när man är själv! idag ska jag gå runt naken hela dagen och röka in hela lägenheten. eller ska jag?
Det får ni väl se i dagens avsnitt. Ville bara att ni skulle veta att jag vet.

Kommentarer
Postat av: Hella

shit du kom på det.. men liiite pinsamt att hela världen såg ditt cp-utbrott på spårvagnen ju?

2010-04-21 @ 17:30:23
URL: http://muminattack.blogg.se/
Postat av: Anonym

veeet! men skönt att vara lite vild trots att alla ser.

2010-04-22 @ 05:37:56
Postat av: Sara Rais

amen jag fick ju knappt vara naken i lägenheten :( blir hämnd på det nu när jag kommer. det måste bli ett vildt valborg, hoppas vädret hinner arta sig. jag är mycket beroende av bra väder.

älskar din blogg btw, skriv massor. puss

2010-04-22 @ 20:24:47
Postat av: lollo

alltså nu får man vara naken jämt i lägenheten! (fast man får inte sitta på stolarna eller bordet naken). häromdagen ställde jag ut soporna i trappen naken, har börjat slappna av här i tynnered puss

2010-04-22 @ 23:40:23
URL: http://aposteln.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0